Palaa Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 slm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 slm :tebrikz: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 hoşgeldin, yannızca ölüler mi görür?[signature][hline]wtf? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hoş geldin pala.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sadece ölüler hoşgeldin der :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Hosgeldin a.selam[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palaa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 hoşbulduk :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hosgeldın[signature][hline]:yapma: Legendary Swordsmanship Lord Cingan :yapma: Legendary Tailoring Vakko Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jackques Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 merhaba, hoşgeldiniz.[signature][hline]Jackques Marques Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hoşgeldin.[signature][hline]deviL|may|Cry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 marabaaa[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Aramıza Hoşgeldin Palaa[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 1 hafta geçmiş ama; hoşgeldin.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 hosgeldin.[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hoşgeldin pala bey in misin cin misin? :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Aha gördüm :P[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hoşgeldin. bu görünme olayını anlamadım yanlız.. nese.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Selam..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.