Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Teknik Direktör

Eternal

Öne çıkan mesajlar

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/miroslav-stoch/profil/spieler_45559.html stoch 1986 dk.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/milos-krasic/profil/spieler_18828.html krasic 1117 dk.

daha cok sansi hakettiler mi ? stoch icin bence evet, daha dogrusu takim 4-3-3 ten ziyade 4-4-2 oynamaliydi (ozellikle ilk yari). krasic'in transferi direk bastan sona hata.
Sosyal ağlarda paylaş

ya millet bu herifin 10 sene önce gençlere oynattığı topa falan methiyeler düzmeye başlamış ama, benim hatırladığım kadarıyla gayet kaos topu oynatıyordu. 9 kişi hücum, topu kaptırırsa hemen taktik faul, faul yapamazsa zaten kaleci 3-4 forvetle tek başına kalıyordu. ankaradan gittikten sonra iflah olmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Başkan Ünal, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili olarak "Ersun Hoca şu ana kadar bize bu konuda herhangi bir şey söylemiş değil. Eğer Fenerbahçe ile anlaşmak üzereyse bu Ersun Yanal'ın kendi kararıdır. Bu konuda bizim Eskişehirspor Kulübü olarak söyleyecek bir şeyimiz yok ancak sözleşmesindeki maddelerin yerine getirilmesi gerekiyor." dedi.

Ünal, Yanal'ın sözleşmesindeki tazminat maddesiyle ilgili soru üzerine ise "Şu anda rakamı net olarak hatırlamıyorum ama dolar bazında bir madde var. Kulüp sözleşmeyi feshederse bizim ona ödeyeceğimiz, kendisi feshederse onun bize ödeyeceği bir meblağ söz konusu. Eğer o noktaya gelirsek o konuda anlaşılır, sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum." diye konuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:
magath deniyor la :P magath süper hocadır hem arkasında 1-2 alman genç oyuncuda getirebilir.
türkiye de alman hocalar iyi tutuyor.aziz fazla karışmazsa iyi işler yapar

En guzeli Alman hoca ya, disiplini yeter. Yaninda Alman milli olmus bir stoper getirsin, ustune Serdar Tasci patlatalim bitti iste.
Biktik sakar Bekir Egemen Selcuklarla kalp krizi yasamaktan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...