Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dipnot; her bankaya "1 adet aidatsız kredi kartı ürünü" getirme zorunluluğu geliyor / veya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: yemeksepeti, ticket kart ben başka memlekette mi yaşıyorum hiç işim olmadı bunlarla yemek söylemiyor musun abi dışarıdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dworgian said: bir restoranın makarnayı 50 liraya birinin 15 liraya satması da tuhaf geliyor mu? ne tuhaf. hala "banka = halk hizmeti" mantığı var. lol. ticarethane olm o da. hepsi farklı. Evet bankalar ticarthane alsınlar bazı ücretlerini karşı değiliz fakat adam sene sonu karı 100 birim belirliyor sonra bunu 200 nasıl yaparım diye uğraşıyor ve bir sürü birime fiyat bindiriyorlar. Asıl tepkimiz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Black-ice said: fenn said: yemeksepeti, ticket kart ben başka memlekette mi yaşıyorum hiç işim olmadı bunlarla yemek söylemiyor musun abi dışarıdan :) Söylüyorum ve adamlar geliyor kredi kartıyla alıp geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: Dworgian said: bir restoranın makarnayı 50 liraya birinin 15 liraya satması da tuhaf geliyor mu? ne tuhaf. hala "banka = halk hizmeti" mantığı var. lol. ticarethane olm o da. hepsi farklı. Evet bankalar ticarthane alsınlar bazı ücretlerini karşı değiliz fakat adam sene sonu karı 100 birim belirliyor sonra bunu 200 nasıl yaparım diye uğraşıyor ve bir sürü birime fiyat bindiriyorlar. Asıl tepkimiz buna o konuda haklısın. misal hsbc gitti bir kartına 100 lira yaptı yıllık ücreti, baktım american express e bile 70 lira diyor, "saçmalamayın" deyip iptal ettim. mis. kısaca abi hangisinin nesi yararlıysa onu kullanıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Bu arada kalem ve not defteri verdiler :) Şu an kalemi çözmeye uğraıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 gün içinde sen yatırdıktan sonra artış olursa, telefonla iptal ettirip, ertesi gün için yüksekten bağlattırabiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi yemeksepeti gibi bi hizmet varken telefonla sölenir mi :) açıyosun bütün restoranlar karşında menüler yemekler fotoları seçiyosun falan. enparan varsa zaten kullan. yüzde 20'sini geri veriyo. 2-3 lira olsa bile basıyorum alıyorum lan paramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: Bu arada kalem ve not defteri verdiler :) Şu an kalemi çözmeye uğraıyorum kalem çok iyi ya. eskiz kalemi. mimarım diye verdiler sandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Şu yemeksepeti işine bi el atacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ne reklam yaptınız hesap açasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 türkiyede yüksek faiz lafını duyarsanız kaçacaksınız direk :) ilk ekonomik krizde yüksek faizci bankalar ayıklanır gene. hem yunanlıya güven mi olur? finans bankla bağlantılı herhangi bir kuruma 2000-3000 lira üzeri para koymam hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 benim zaten o kadar param olmuyor. sıkıntı yok. ben devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Black-ice said: Banka tl için vadeli ve birikim hesap açma, kartla atm den para yükleme veya çekme, başka bir bankaya eft gönderme veya alma da ücret almıyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 elesso said: ilk ekonomik krizde yüksek faizci bankalar ayıklanır gene. hem yunanlıya güven mi olur? finans bankla bağlantılı herhangi bir kuruma 2000-3000 lira üzeri para koymam hayatta 50,000 tl ye kadar devlet garantisi yok muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 başka bir bankaya eft bilmiyorum ama diğerleri için almıyor. abi kendi atmsinden para koyarken para alır mı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: elesso said: ilk ekonomik krizde yüksek faizci bankalar ayıklanır gene. hem yunanlıya güven mi olur? finans bankla bağlantılı herhangi bir kuruma 2000-3000 lira üzeri para koymam hayatta 50,000 tl ye kadar devlet garantisi yok muydu? bak birde öyle birşey vardı. enpara giriyorsa o kapsama yatırın gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: elesso said: ilk ekonomik krizde yüksek faizci bankalar ayıklanır gene. hem yunanlıya güven mi olur? finans bankla bağlantılı herhangi bir kuruma 2000-3000 lira üzeri para koymam hayatta 50,000 tl ye kadar devlet garantisi yok muydu? 100bin oldu o (her banka için sanırım) http://www.tmsf.org.tr/mevduat.sigortasi.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 elesso said: fenn said: elesso said: ilk ekonomik krizde yüksek faizci bankalar ayıklanır gene. hem yunanlıya güven mi olur? finans bankla bağlantılı herhangi bir kuruma 2000-3000 lira üzeri para koymam hayatta 50,000 tl ye kadar devlet garantisi yok muydu? bak birde öyle birşey vardı. enpara giriyorsa o kapsama yatırın gitsin :) Dworgian da bahsetmiş. Bende aradım öğrendim " her banka gibi 100,000 tl oldu" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kendimi şafak sezer gibi hissettim bir an asfdff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: Dworgian da bahsetmiş. Bende aradım öğrendim " her banka gibi 100,000 tl oldu" dedi. bana inanmayın daha siz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Ben dışarı çıkmıştım ve parayı yatırmadan önce sağlama alayım totoyu diye aradım. Foruma girince senin yazdığını gördüm ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Lol iyi etmişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 İlk kazancımı almış bulunmaktayım 1,35 tl Çaylar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 7k fln mı koydun hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar