Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Patiler bir sorum olacak. Türkiyede bir bankaya para yatiracagim, hesap acma ücreti olmayan banka var mi? Yani döviz ve TL hesabi actirdigimizda hesaptan senelik para cekiyorlar mi? TR'de banka isim olmadi cahilligimi mazur görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 vadeli açacaksan ücret yok vadesizlerde genelde ücret var. bi yerde çalışıyosan maaş hesaplarından da alınmıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yok elesso ben düzenli para yatirabilecegim bi hesap acacagim. Yani Vadeli olunca faize yatirmis oluyorsun sanirim parayi, öyleyse hayir. Vadesiz TL hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bazı bankaların hem faiz veren hem de vadesiz gibi çekip yatırabileceğin ürünleri var. hangisiydi hatırlamıyorum. ING olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Para yatırma amacı nedir? Birikim ise, vadesiz TL hesaba para ekleyerek birikim olmaz, çünkü vadesiz TL hesaptan belli sürelerde para keserler. Kesmemesi için bazı şartlar var, bilmem kaç tane otomatik ödeme ya da maaş hesabı olması gibi. Bankadan bankaya şartlar değişiklik gösterebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Para yatirma amacim TR'den yaptigim harcamalar, altinin durumuna göre yatirim vb. Yani para vadeli olursa dokunamam, bu isime yaramaz. Her an para yatirip cekebilecegim bir hesap olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: bazı bankaların hem faiz veren hem de vadesiz gibi çekip yatırabileceğin ürünleri var. hangisiydi hatırlamıyorum. ING olabilir Bence yıllık işlem ücreti alıyorlarsa bu dworgianın suçu. O yüzden onun dediğini dinleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bir de o konu var degil mi. Dworgian niye böyle yapiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Arkadaşlar yat almak kolay iş değil. Size gelip, "yat alacağım bana her sene 50 lira verseniz ya" desem kaçınız verir. Değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 bilemedim ben onu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bankanın sahibi sen misin dwor..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hayallerin bile küçük abi bi yat ney ya heuahuea Alacaksan ama arkadaşım var tanıdık özel yaptırırız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fenn said: Bankanın sahibi sen misin dwor..... Tabii ki abi. Madem öyle davranılıyor kabullendim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 wastyrx said: Hayallerin bile küçük abi bi yat ney ya heuahuea İşte ne yaparsın. Banka sahibiyim, bir tek yat almamıştım sona bıraktım yani. O da olunca tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ondan sonra sen bize 50 lira vermeye başla yıllık. Mantıklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ayfon said: Yok elesso ben düzenli para yatirabilecegim bi hesap acacagim. Yani Vadeli olunca faize yatirmis oluyorsun sanirim parayi, öyleyse hayir. Vadesiz TL hesabi. aylık faize yatır. faiz dolduğu günü takip et, o gün yatıracağın parayı yatır.sonra tekrar faiz işler ve bu şekilde devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Yat hayalini küçük gören biri bunu dememeli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 @Ayfon ING turuncu hesapta masraf yok diyordu reklamda. Sor istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Yat hayalini küçük gören biri bunu dememeli :) Yat dediğin öyle über şaşalı dünyanın en uzun yatını falan istemiyorsan arabayla aynı fiyat neredeyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hayali küçük olan kimmiş anlamış olduk. O senin dediklerine kayık diyorum ben. Araba parasıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Benim hayalim yat değil ki =D Gerçi şimdi seninkini mi küçük görmüş oldum bilemedim. Yat ne lan gidip ferrari almak gibi saçma geliyor bana heauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hayır. Senin aklına yat denince araba fiyatlı ufak tekneler geliyor. Sonra bu düşünceyle yola çıkıp yorum yapıyorsun da. Anladın sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hayalleriniz çok küçükmüş, yat diyince kırbaç geliyor benim aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Dworgian said: Hayır. Senin aklına yat denince araba fiyatlı ufak tekneler geliyor. Sonra bu düşünceyle yola çıkıp yorum yapıyorsun da. Anladın sanırsam :) Ne yalan söyleyim 1milyon bişi lan işte 30 mt neyin davası dedim TL değilmiş bentley parası işte yine de haklıyım biraz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Lütfen :) http://www.yachtboutique.com/Designers/JSC/Sublime300.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar