pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 selam, izlediğim videonun hızını 1.8 kat hızlandırmak gibi oynayabilmem için ne yapmam gerekiyor? videoları tek tek indirip uğraşmak istemiyorum. konsola şöyle bişey girin yazıyordu bi yerde, hata aldım falan said: enter: document.getElementsByTagName("video")[0].playbackRate = 1.4 edik: ilk hata aldım, nedense şimdi oldu html5 saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 prono izliyordun adam çok yavaş hareket ediyor diye rahatsız mı oldun diye sataşasım geldi. sonra dedim naapıyorsun sen. saçma sapan laflar. ama bir insan niye hızlandırıp birşey izler merak ettim. konuya verebilecek bir cevabım yok. ama downloader ile indirip hızlı açabiliyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Bazı videolarda vardı official olarak çözünürlük butonunun hemen solunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 chrome eklentisi vardı ama evde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar