Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Lazımdı artık böyle bir şey, bu sabaha kısmetmiş :)

KaRa_DaVuT said:

"PL and N3 have shown Eve once again that they are, in fact, the dominant Supercap force in Eve."

Birde güzel demiş Elise.
Mesaj tarihi:
Suç CCP'nin sen oyuna domine edebilicek bir güçte bir gemi koyarsan oyunun no liferları oyunu domine eder zaten. Bu her oyunda var. OP bişi varsa bunu abuse eden olur illa.

PL dağılırsa dönerim oyuna temiz pvp aşkı için. :))
Mesaj tarihi:
Elise in rüyası, revenant ı kaybedince yemedi içmedi BL yi avlama peşinde koştu şimdi avlayınca da bi anda PL bide ne alakaysa n3 l33t pvp dominant powa wtfomg oldu ona göre =))

lol diyorum bişey demiyorum başka da. Ama güzel tuzak tebriks.
Mesaj tarihi:
reampage said:

şu çok boş bi argüman ya. sanki her subcap savaşında pl gelip süpürüyor ortalığı. he diyorsan ki ben her combata nyx/aeon indiricem o zaman hak verilebilir bi derece
Mesaj tarihi:
he bi de

said:
:::: BROADCASTED MESSAGE from: elo_knight :::: subcaps only, our're flag is at half massed plz refer to us as bl not BL as we have no capitals

asdfgsdfs
Mesaj tarihi:
Bakıyoruz battle reporttan saldıran tarafa, PL (181), N3 (400+). N3 o alaka yani. Tabi olayı organize eden ve tebrikleri hak eden taraf PL.

Dominant Scap power olayına gelince, PL + N3 scap olarak dominant güç bu oyunda. Bunu inkar etmek yada etmeye çalışmak sadece komik. Zaten bu yüzden yazıyı alıntıladığın Kugutsumen forumunda kimse o "dominant scap power" sözüne laf atma gereği duymadı. Tek akıllı benim, bunun öle olmadığını tek ben farkettim ve belirttim diyorsan bilemicem :).

Hadi hatta işin içinden bizide çıkarayım senin için. PL + NC. scap dominant güç. Hoşuna gitsin yada gitmesin bu böyle.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

reampage said:

şu çok boş bi argüman ya. sanki her subcap savaşında pl gelip süpürüyor ortalığı. he diyorsan ki ben her combata nyx/aeon indiricem o zaman hak verilebilir bi derece

Şu eskiden daha sık olan ve o zamanlardan kalma bir argüman aslında. PL ile alliance bazında savaşan alliancelar çok çektide bu olaydan. Hoş sırf PL değil, Scapi belli bir sayı üzerinde olup aktif olarak kullanan gruplardan çok çekildi.

Ki bu yüzden patchler ile titan ve scarrierlar sub caplere karsı baya etkisiz hale getirildi.
Mesaj tarihi:
reampage said:

o ne lan mete siz plden yanamısınız, kör olaydım görmeseydim bugunleri, ama biliodum senin hep bir pl hayranlıgın vardı

PLden yana olma değil mevzu. Yiğidi öldür hakkını yeme :)

Oyunun 0.0 mekaniklerinden ve topluluklarından az çok anlayan biri olarak gördüğümü söylüyorum.

Birde MMden çıkıp ninjalara geçmeden BLe gidiyodum ben nerdeyse (US tz olduklarını öğrenince vazgeçtim), ve BL in 2 sene önceki pvp videolarının çoğu hala kayıtlıdır bende. PL kadar BLinde yaptıgı işleri taktir eden biri var karsında :)
Mesaj tarihi:
Ya dönesim var cok pis ama 1 hafta üç kere açıp 2 sinde gemi cevirip cıkıcam muhtemelen, shiny victory ne alemde acaba ya.

PL derken ben oyunu sadece kazanmak için oynayan hatayı göze almayan demek istedim, zira bir dönem ECM ve Cloack gemi binmenin ipnelik olarak görüldüğü, 15 kişi gezerken 30 kişilik fleetlerin depar atarak kaçtıgı donemleride görünce, artık domine etmek 238472384 tane SC gösterip sov yapmak bunalım gelio bnaa.

yoksa pl yaptıgı işi en iyi yapıo. RnK misal PL'in bir farklı kopyası ama çok iyiler
Mesaj tarihi:
o kadar sc subcap savaşlarında bi boka yaramıyor işte anlamak istemdiğin nokta orası. pl subcap işinde kötü demek istemiyorum tabiki ama quantity > quality şu anki meta ile malesef
  • Yeni Oluştur...