Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
simdi ne oluyor 0.0 da biri özet gecsin pls

cfc istedigini aldi, test ne yapicak?
nc. deployment oldu ama sebeb?
n3 ne yapiyor, yapacak?
init and co, rogue den bosalan drone bölgesinde ne yapiyor? n3 ile + mi oldular?
kizgin ruslar Stain'da kullerinden dogup ilerlemeye basladilar, neye ve kime etkisi olacak?
Providence karisti, orada neler oluyor??
BL, Razor ve arkadaslarinin assetlerine saldirmaya devam ediyor. goonlarla ne anlasmasi yaptilar da RZR and Co. teke tek kaldi BL ile?
401 venalden cekildi, corp kaybetti, onlardan ne haber??
Mesaj tarihi:
Test savaşı kaybedince Delveyide bıraktı, çok ayrılan oldu, dağılmadılar ama pek bir olayları kalmadı. N3 hala eskisi gibi, hiçbir değişiklik yok, şuanda aktif deplymentıda yok.
Bende baydım N3 ve politikasından heryer mavi, corp yöneticiliğide yoruyor ,birkaç aylığına pvp tatiline çıkıyorum:) geri dönücem hertürlü Black Legionda hevesimi aldıktan sonra:) Çok fazla mavi adamı sıkıyor biryerde.
Mesaj tarihi:
Ulan dönüp dolaşıp mevzu yine aynı noktaya geliyor. Kuzeyden kaçtık heryer mavi diye, Nulli de aynı boku yapmaya başlamış. Bu herkesi mavi yapanların sonu iyi olmuyor. Bir tek Razor hariç. O da zaten şişeyi açanın masasına giden konsomatris hesabı.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Meatshield'ımız Solar ile birlikte NC. kesmeye Queriosa yola çıktık bakalım hayırlısı :)

[video]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dY8VStROWkA#t=122?feature=oembed" width="459">

Mesaj tarihi:
Exodous said:

Ulan dönüp dolaşıp mevzu yine aynı noktaya geliyor. Kuzeyden kaçtık heryer mavi diye, Nulli de aynı boku yapmaya başlamış. Bu herkesi mavi yapanların sonu iyi olmuyor. Bir tek Razor hariç. O da zaten şişeyi açanın masasına giden konsomatris hesabı.

LOL

bu sürekli razor acısı ne çözemedim ama hayırlısı =)

hani sürekli bi razor a sataşma falan =) komik cocuksu oluyor bisüre sonra da ondan
Mesaj tarihi:
"Captain Logar" said:

beter olsun rzr >:D<
cobalt edge de elden gidiyor hahahaha ama sorarsan zaten istemiyorlardi orayi lol

=)

savunmuyoruz zaten =) phreeze kendi kumpanyasıyla biz sanki failcascade mişiz gibi davranıyor =)) ellerine capitallerini verip deployment a gittiğiimiz gün phreeze çok ağlamıstı lol =)
Mesaj tarihi:
KaRa_DaVuT said:

Exodous said:

LOL

hani sürekli bi razor a sataşma falan =) komik cocuksu oluyor bisüre sonra da ondan

Razor aleyhine her yazılanı "razor acısı" olarak algılamak hiç çocuksu olmuyor gerçekten.

Edit: Bir de Razor aleyhine yazılan herşeye tek bir kişinin cevap vermesi de, "Ulan Razor'da başka adam kalmadı mı acaba" sorusunu akıllara getirmiyor değil.
Mesaj tarihi:
Exodous said:

KaRa_DaVuT said:

Exodous said:

LOL

Razor aleyhine her yazılanı "razor acısı" olarak algılamak hiç çocuksu olmuyor gerçekten.

Edit: Bir de Razor aleyhine yazılan herşeye tek bir kişinin cevap vermesi de, "Ulan Razor'da başka adam kalmadı mı acaba" sorusunu akıllara getirmiyor değil.

benden başka türk var da paticiğe girmiyorlar sanırsam
Mesaj tarihi:
Yabancı forumlarda razorla o kadar dalga geçiliyoki (konusu açıldı mı), sanmıorm ki hepsinin bir razor acısı olsun. Bazen insanlar sadece dalga geçmek için dalga geçer bir şeyle yada dalga geçilmeyi hakkettiği için dalga geçer. çok kafa yormamak lazım sebebiyle ilgili :)

(Sırf razor ile değil tabi bir sürü alliance ile dalga geçiyorlar.)

Benimde en çok sataşmayı sevdiğim alliance razor mesela. Hemide bir acım yokkene. He belki ilerleyen zamanlarda razor bana büyük bir zarar verir, o zaman yazdıklarımı güncellerim :)
Mesaj tarihi:
megetege said:

Yabancı forumlarda razorla o kadar dalga geçiliyoki (konusu açıldı mı), sanmıorm ki hepsinin bir razor acısı olsun. Bazen insanlar sadece dalga geçmek için dalga geçer bir şeyle yada dalga geçilmeyi hakkettiği için dalga geçer. çok kafa yormamak lazım sebebiyle ilgili :)

(Sırf razor ile değil tabi bir sürü alliance ile dalga geçiyorlar.)

Benimde en çok sataşmayı sevdiğim alliance razor mesela. Hemide bir acım yokkene. He belki ilerleyen zamanlarda razor bana büyük bir zarar verir, o zaman yazdıklarımı güncellerim :)

yok seninki düz haterlık metecim de nese. öperim. Napim hem ben şahsım adına seviyorum rzr u. Şöyle düşün ki okadar bok atan adamlar vs falan, hiç failcaslade olmadı bu alliance, dağılmadı, kaç kere toprak kaybetti.

Şimdi biton wall of text yazarsın böle rzr pet böyle sırtını ona buna dayadı vs diede kank =) iyi kötü yönleri var rzr un ama şunu kabul et ki, hiç failcascade olmadık. Bİzim yaşadığımızın yarısını yaşayan ne köklü! alliance lar dağıldı, rzr hala mevcut metecim. Bence bu bi başarı. Ha şimdi biton hater wall of text yaz kardeşim.

Feed the troll

Öperim

Alurielll nerdesin
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

İşte geldim burdayım. Pardon panpa sizin bıraktığınız istasyonları vuruyorduk geç kaldım asdfsad

panpa phreeze güzel kumpanya götürüyor diyorlar mezeli rakılı doğrumu
Mesaj tarihi:
phreeze us tz de genelde ya bana denk gelmiyor pek o yüzden. structure grind az kaldı gibi ama bakalım ne olacak sonrası. çok blue var dalalım birilerine falan diyor herkes hehe
Mesaj tarihi:
KaRa_DaVuT said:

...

Yok ya wall of textle uğraşamamda, hani razora haterlık yapmak içinde bi sebep yokki. He goon konu olsa belki, onları cidden sevmiorm mesela.

Zaten konuda kim iyi kim kötü değil, seven sever sevmeyen sevmez banane :) Ama her sevmeyenin bir acısı var belliki tribin yanlış, onu belirtmek istedim.

Razor sucks bide :))
  • Yeni Oluştur...