Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

http://dog-net.org/brdoc/?brid=21558
Dun geceden devasa bir savas. Gosterilen tum gemiler ayni anda savasta olmasada savasin baslarinda local 1200 saatler sonra oyun coktugu zamanlarda 2000i gecmisti.
Test capitallerini kurtarmak icin baslayan savasin gidisati CFC nin sayisiz bomber saldirisiyla degisti. CFC tarafinin PL yi ozellikle rahatsiz etmemesi ilgi cekiciydi.
N3 tarafinda onemli bir loss olarak gozukse de eninde sonunda buyuk savas sansi elde edildigi icin uzulen birinin oldugunu sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya onu ben de merak ediyorum bir ara ama üşengeçliğimden bakmadım hiç sfds.
Hani belli bi ürünün istatistiklerini tab değiştirerek görebiliyoruz ingame marketten de revaçtaki ürünleri toplu olarak göremiyoruz sanırım.
Belki eve-central'ın bilgisayara indirip kurduğun toolundan track edebiliyosundur hiç denemedim ama sonuçta market datasını tarıyor sürekli, belki öyle bi özellik eklenmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

baya eğlendik ya bugün z9pp de sıkışıp kalan capleri kurtarırken. log in olmayın dendiği halde giren gerizekalılar oldu bikaç tane ama onun dışında fena değildi

bu arada şu yukarıdaki ccp serverlarının olduğu resim çok iyi ya gülüyorum her baktığımda.

CCP Booda sends his regards asdfasda
Sosyal ağlarda paylaş

Dun aksam saatlerinde CFC nin ustun oldugu Euro TZ de CFC, prophecy fleet cikaran N3/Test karsisinda beklemedigi bir yenilgi aldi. alinan kill loss sayilari denk olsada prophecy fleeti megathronalri pos a cekilmeye mecbur birakti, yardima yetisen ahac fleeti de megathronlara bir yardim saglamadi ve onalrin pesinden posa sigindi. Ardindan sistemdeki sbu lar ile ilgilenen prophecy + loki fleetleri isleri bitince evlerine geri dondu. N3 un sistemden cekilmesiyle CFC yeni sbu lari vurdu.

Bu sabah saatlerinde meydana gelen kapisma ise 9-V sisteminin son reinforce timer uzerine koptu. Normal sartlarda N3 un ustun oldugu bu Autz saatlerinde CFC oldukca kalabalik (en az 3 full fleet) topladi. Sisteme daha sonra gelen N3 domi ve ahac fleetleri warp in sorunlari ve beklenenden kalabalik CFC sebebiyle sistemi kurtaramadi ve istasyon kaybedildi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...