Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 reampage said: baktim geçen 2 senedir senede 2 defa başlamışım öle deme dsf Senin iş Ronaldinho transferi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hayir adam zengin olsa oyunu komple birakmaya tesvik edip mallarina konacamda, karakterlerini alsak zararli cikariz heralde. Anca burdan yaz, oyunda hic bi numara yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Geçen 20 j yaptım uzayda kapadım oyunu bu ne biçim oyun ben bunu nası 3-4 sene oynadım diye kendime kızdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 20j in lafini yapio. Hepinizin mallarini kac kere deployment yapacaz diye tasidim gemi aldim fitledim sizlere kontratladim sayisini hatirlamiorm. Omrumu yediniz la su oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ayda 1 titan çıkarıorum diosun, öte yandan adamın malı olsada alsak diosun ben ayda 1500 rig çıkarıorum full kapasite. nası ? tabi 1500 rigin matını finanse edicek parayı 1-2 ayda kasarım ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Ayda bir titan cikarabilecek alt yapim var dedim. Yoksa onu yapacak sabir ve zamanim yok. Hos super uretim sistemimde b-r idi :) Servetimin buyuk bir bolumunu oyunu birakanlardan aldigim char ve assetlerden olusturdugum dusunulurse daha fazla char ve assete hic bir zaman hayir demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Erkan abi benim bak söliyim baştan. Hatta onu bekliorum ben dönmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Hayirlisi :) Nese konuyu daha fazla kisisel chat kanalina dondurmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Sethlor said: CFC nin 899 tane superi varsa bu savasta (HED) kullanmayacakta daha nerde kullanicak? heralde nerde kullanacaktı artık anlamıssındır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 ooo cuk diye tabir ettigimiz olay bu olsa gerek :D ps: ver gazi, virnn virnn B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sethlor said: Bayiliyorum bu cocugun savas kazaninca kugu trollu, kaybedince objektif analizci triplerine :D Eee baska neler yanlis gitti combatta paylasirmisin bizimle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bende tam bu cocuk ne zaman kasmayi birakip ozune donucek diyodum lol HED savasinda b-rnin olacagini ongordu cfc/rusrus ve kullanmadi scapleri dimi, hıı hıııı cok mantikli, cfc command channel ve rus skype channeldanmi aldin bu bilgiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 sabri gol attı televizyon error verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sethlor said: Bende tam bu cocuk ne zaman kasmayi birakip ozune donucek diyodum lol HED savasinda b-rnin olacagini ongordu cfc/rusrus ve kullanmadi scapleri dimi, hıı hıııı cok mantikli, cfc command channel ve rus skype channeldanmi aldin bu bilgiyi :D butthurt üne kurban yok bak gene anlamamıssın sen beni, yani okuduğunu nasıl anlamıyorsun bilmiyorum... Hani diyordun ya sen nerde kullanacak diye onu yazdım sadece. Ben CFC B-R da kullanmak icins akladı falany azmadım. Normal ama genelde benim yazmadığım seylerden yeni yeni anlamlar cıkardığın icin.ama sasırdım bu akdar abartacak büyütecek bir sey yok ortada.. hani herşeyi biliyorsun ya, cfc mal hic kullanmıyor hep hata yapıyor zart zurt diye. benim sana sölyediğim daha önce ve simdide söylemek isteidğim sey su: herkes hata yapar, shit happens. PL yaptı bu oldu, bizimkiler (cfc) aptal saptal HED de artisti yaptı boyunun ölçüsünü aldı. genele vurup trollemenin manasını göremiyorum. ha bunu bu arada ben yapmıyorum. HED ile ilgili düzgün konusmaya calısırken ben, beni trolleyen hede hödö diyen sen yapıyordun atıp tutuyordun arkadasım, cok merakla sordun nerde kullanacak diye, ben de sana cevaben onu yazdım. bukadar alıngan olma biraz aş bence. bi ara da CFC deki spy larını commmand channel dakileri falan ( hani varmıs ya ) gözden gecir. Hayır o kadar derinlerde olup da nasıl Manny i önceden uyarmadın bak siz B-R ı bos bırakıorsunuz ama rusrus formup yapıcak istasyonu ceviricek falan diye o da merak konusu ;) Bu arada http://themittani.com/news/nulli-secunda-evacuate-immensea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu eve in sitesindeki clock nedir? bilen var mı? sanırım valkyre ile alakalı bir paylasım daha yapayım: CCP B-R a memorial koymus: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Oooh yea iste sonunda tamamen aslina dondu kugu trollu dedim sana rol kesmene gerek yok diye :D Seni zaten kimse anlamiyo yazik sana hep bi kendini tekrar tekrar aciklama geregi goruyosun. Hemen her yazinin altinda ben sunu demek istedim, yukarda bak ne yazmisim, yanlis anlamissin gibi eklemeler yapiyosunya, ben sana senin asil kacirdigin noktayi soyliim. Senin veya herhangi birinin mantikli olma cabalari, analizleri hicbirimizin umrunda degiiiil. Sunu bi turlu kavrayamadin be guzelim. Savasin durumuna gore trollersin, trollenirsin makarasini yapip gecersin. Bizim yaptigimiz bu yani. Senin burada bu kadar heat cekmenin nedenini merak ediyosanda yillardan beri cfc, razor goygoyculugu yapman, ortaya bi laf atip sonra ben oyle demek istemedim modunda yanar doner olman. Muhtemelen az sonra yine yapacagin gibi. Yoksa senden, cfcden bize ne allasen, bizimle bizden fazla dalga gecen, trolleyen yoktur zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sethlor said: Savasin durumuna gore trollersin, trollenirsin makarasini yapip gecersin. Bizim yaptigimiz bu yani. Senin burada bu kadar heat cekmenin nedenini merak ediyosanda yillardan beri cfc, razor goygoyculugu yapman, ortaya bi laf atip sonra ben oyle demek istemedim modunda yanar doner olman. Muhtemelen az sonra yine yapacagin gibi. :D yok yanar dönerlik değil ben nasıl beni hala anlamadığını anlamıyorum. cfc hater lık yaparken arada bendende hater lıgını cıkartıyorsun mesela. halbuki beinm de amacım goygoydan baska bisey değil, fakat okadar tek taraflı bakıyorsunki, yada ön yargılı diyelim, üzreine benim kendimi yanlıs anlatıp bazı seyleri gereksiz ciddiye alıp kendimi kaptırmam eklenince beni anlamaman dormal oluyor. neyse. cok güldüm buna ben (aşağıdakine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Valla diyorumya bizim isimiz trollemek makara yapmak. Sen benim yazdiklarimin cogunu gercek zannettiysen vay haline, zira %90u trolldur ve gercek bilgi veya dusunce icermez. Ayrimini yapamiyosan zaten pek diyecek bisey yok. Zamaninda ascomu CFCye sokan birine CFC haterligindan bahsetmen baya anlamsiz. Benim alliancelarin sidik yarisiyla isim olmaz. Amerika Turkiyeyi severken, sagci solcu kavgasina benziyo bu. Rahat farmlamak, arada blog savaslarina girmek icin stabil alliance istiyorduk corpu cfcye soktum. Sonra daha hardcore PvP istedik nomadligi, vasat alliance structurei goze aldim guneye geldip nulliye soktum. Benim gozumde kuzey guney ayrimi budur, yoksa o su savasi kazanmis bu regioni kaybetmis bunlar sadece gecici muhabbet konusu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 bu arada scalar ne yapiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Sethlor said: Valla diyorumya bizim isimiz trollemek makara yapmak. Sen benim yazdiklarimin cogunu gercek zannettiysen vay haline, zira %90u trolldur ve gercek bilgi veya dusunce icermez. Ayrimini yapamiyosan zaten pek diyecek bisey yok. ben bazı seyleri cok ciddiye almısım alınmısım. neyse aynı cizgideyiz az cok aslında. hasan abi, draca longen i yada cubor onaraq ı ben girip cıkarken görüyorum watchlistte olduklarından ama ne oldu dersen bilmiyorum. corp sayısı ama en son baktığımda hala aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 gif çokiyi asdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Ya bu CFC'de olanlar niye bu kadar sahipleniyor anlamıyorum. Nedir yani bu mitanni aşkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Gif süper. tetraciles mi ne vardı asdadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 oha s2n yazamamısım metenin kartına lol bu arada cfc yi savunmuyorum ben sevmiyorum bile goon ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar