KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yani simdi diyorsunuzki adam yanlış. birader size de herşey ağlama ben anlamadımki nasıl adamlarsınız. yani ben o gün oturdum tam 4 buçuk saat ne ateş edebildim, ne geri atlayabildim, ne bişe yapabildim. ewarp denen olayda kaldım, gemi patladı öldüm, ama karşı taraf istediği gbi ateş etti beni öldürdü, vs ve ben bu sıkıntılı durumu detaylı acıklayan bi yazı koyuyorum =) karşılığında bu da ağlama ulen diyor =) bi oku la ne yazmışım, kugu değil burası millet birbirine okumadan cevap atsın. hoş atıyor gerçi. hata bende aslında. böyle bişiler acıklamaya karşılıklı konuşma ortamı yaratmaya calısıyorum gf dicem de savaşamadıkki atladık patladık. karşılık bile veremedim lagdan. ama bu da ağlama tabi. harbiden bravo
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 adam yanlış değil ama bu anlattıkları yeni bişey değil ki. zaten biliyoruz bunu
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben bilmiyorsun demedimki aluriel. olan olay bu. karşılk bile veremedim bize ateş edilirken. bu haldeki bi durumdayken heyoo hiyoo victoryy nağraları atıp bu durumu anlatınca da hööö emoo cryyy biraz, çocukca. onu söylüyorum neyse beklenti içine girmem yanlışmış onu anladım
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Dogrusu yanlisi onemli degil bu saatten sonra :) Ama madem analizlere meraklisin bide burdan dinle.CFC bu oyundaki en eski koalisyonlardan biri. TIDIdan oncede sonrada onlarca blob savasina girdi ve bu durumu defalarca yasadi. Bunca tecrubeye ragmen 2000 kisilik sisteme sadece dreadlerle atlayip, silah modullerinin calismasini umit etmek guldurucu. Ki eger moduller duzgun calisabilseydi CFCnin alacagi fazladan 20-30 dread olurdu belki. Oyle bir durumda N3un 150+ dreadida dps yapmaya baslayacakti, tabi titan gunlari ve super dronelarida. Yani kaybiniz muhtemelen daha fazla olacakti. Sadece savas daha kisa surecekti sonuc yine ayni. 200+ superin oldugu ve en az bir o kadarininda apartta bekledigi bir dusmana 600 dreadle gidip zafer ummak ya bir ahmakin yada hayalperestin dusuncesi olabilir. Artik su gercege uyanin. Mittani daha savas baslamadan kaybedecegini biliyordu. Sizi zaten oraya patlamaya gonderdi. Tek dusuncesi olabildigince hasar vermek, ve savastik ama olmadi en azindan o kafar lafimi yemedim demekti. 899 tane superi varsa bu savasta kullanmayacakta daha nerde kullanicak?
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sethlor, canım benim ben cumartesi cfc command kanalındaydım. aynı zamanda skype cfc -rusrus command grubundaydım. 4 gündür yapılan normal plan cumartesi olandan farklıydı adamlara anlatamadığımız bir gerçeği hep birlkte yaşayarak öğrendiler. yani sen cok süper zekisin de biz burda boş oturmuyoruz. az bi kendiniz harika insanlar karşınızdakilerde salakmış gibi yaklaşmayı bırakın. cfc ve rusrus neden superleri online olmalarına rağmen deploy etmedi, grupta da konuştuk, dread lerimizin coğu gridi loadlayamadan dd yiyip patladı cumartesi hardenerlarını calıştıramadan, aynı laga super sokarsan aynı bokun laciverti olurdu. yapılması gereken field da erkenden girmekti, ama bunu biz rzr military olarak adamlara anlatamadık, anladıkalrındada cok geçti zaten. başından beri amaç superleri dreadleri soktuktan sonra sokmaktı. dreadler ymyşatıcak superler giricekti sonra. ama adamlara lagı hesaba katın dedik ookadar domi fleet yapmayın gimse giremez dedik... mittens in hesabı node crash di. ama o da tutmadı. yani amac dreadlerle zafer ummak değildi. goons military move fleetlerini düzgün ayarlayamadı. saat 15 de eve time ile op olcuaktı 15 30 da hala super getiriyorlardı fountain den... ciddiye almadılar timer ı goonler, nasılsa dreadler girince node crash olur, node geri gelince de all in yaparız dedi mittens. ama evdeki hesap çarşıya uymayıp dreadler hardenerları calıstıramadan grid loadlayamadan ölmeye başlayınca, superleri sokmadık. anlamsız olurdu aynı dreadler gibi ateş edemeden patlarlardı sadece.. sonucta da dreadler suicide oldu sağol bu arada kendi çapında cfc leadership in ne yapmaya calıştığını anlattığın için.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 neden ateş edemedin 5 saat onu düşün bi de? local zaten 3000+ iken 50 titanın bilmem kaç superin bilmem kaç slowcatin kucağına cyno açıp gridi yükleyemeden öldük diye ağlamak komik. 1k subcapi sisteme soktuğunuzda anlayamadıysanız işin nereye gideceğini diyecek lafım yok benim de. sizin dominixlerin ardından biz de girdik sv5'ten hed-gp'ye. 40 dakikadan fazla sürdü sisteme girebilmemiz, grid yüklemesi emergency warptan çıkması vs saymıyorum bile onları. ki dreadler yoktu daha ortada o sırada. yani bi nevi dreadler gelmeden önce belliydi işin sonunun nereye gittiği. o gün oyun içinde de yazdım. bu tarz çok kalabalık savaşlarda gridi ilk tutan avantajlı bu lag/tidi vs konusu yüzünden. ama ilk adımı atarak elini erken göstermiş de oluyor aynı zamanda.
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 KaRa_DaVuT said: mittens in hesabı node crash di. ama o da tutmadı. hah şunu bi açık açık söyle de bitsin olay ya
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 sistemi siken sizin amaçsız getirdiğiniz 1k subcap zaten. dominixler gelmeden önce biz hed-gp/sv5 arası gate crush oynayıp duruyorduk CVA nooblarıyla. ne zaman ki dominix fleetleri geldi, anası skildi hed-gp'nin.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 bi sayfa önce yazdılarımı okuuuuuuu okula bi yazdıklarımı öteki sayfada kaldı senin sorduun kzıdığın herşeyin cevabı orda diyorum sana mittens ciddiye almadı superlere ihtiyac olmaz domi spamlayıp node crash e gideriz diye umdu. ama bunu bize 4.cü gğn dreadler patlarken itiraf etti. ruslarda üzüldü. 4 gün önce bizim r yani rzr un ruslarla yaptığı plan cumartesi mittens in yaptığından cok farklıydı
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 CFC superleri hicbir zaman sisteme girmek icin emir almadi, eger dreadler chaini kirip bizim scapleri indirmeye baslayabilirse beeelki gireceklerdi. Oda yukarda dedigim gibi hayal urunuydu zaten. Tabi yillardir spyimin oldugu kanali cok onemli bir yermis gibi lanse etmeye calismani takdir ettim, cfc commandde son yokken ben vardim lol Siz bu kafayla daha cok feedlersiniz N3u devam edin :)
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 lol sethlor =D sen bana bu bilginin olduğu yazını gönder ben de sana benimkini gönderiyim madem kimin bilgisi doğru ortaya cıksın madem. ben söylediklerimi kanıtlayabilrim zira. sen? doğru ama ben nob um ben yokken sen vardın ya pardon =) harbiden değişiksin
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Istersen goondaki charlarin isminide gonderiim ne zekisin sen oyle afacan seni :) O kadar dominin olmasinin sebebi tacklelari temizlemekti bu arada, yani yine kacis plani. Ama ters tepti tabi. Zaten ben daha CFCnin combat plani yapipta tutturdugunu pek hatirlamiyorum :D Moar tears sezonu daha uzun sure devam edicek anlasilan
megetege Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Cfc domileri sisteme girdikten sonra local 2500+ ve server zor dayaniyodu. Bunlarin farkinda olarak dusmanla ayni gride 600 dread atlatip farkli bir sonuc mu bekliyodunuz? Ya bu atlama kararini veren adam bildigin salak yada serverin cokecegine guvenerek boyle bir sey yapti. 2 turlude hic bosa lag dd silhi vesaire aglamaya gerek yok. Tamamen kebdiniz hazirladiniz bu durumu. Savasi baska ve daha basarili sekilde baslatabilecek cok yontem vardi ama cfc en kotusunu secip sonra server uhuhuhu diye aglamayi secti.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yok gerçekten, ben sizinle insan gibi konusup objektif muhabbet etmeye calıstıkca sizin bazı yobaz arkadaşlarınızın anlamsız tacizine ve saldırısına ugramaktan sıkıldım. ben burda cfc yada başka bişeyin probogandasını yapmıyorum size. tek istediğim buraya yazı yazarken, aynı oyunu oynadığım insanlarla objektif kalmaya calısarak görüşlerimi calısmak. daha önce bunu yapmıyordum daha bi trolldüm cünkü siz kendi düşüncenizden kendi kimliğinizden başka bir insanın düşüncesine fikrine saygı duymuyorsunuz yapılabilecek tek sey trollük oluyordu. mete bir thread de ayıp ediyorsun bukadar insan burda ortak konusuyor sen böyle trollül yapıyorsun olmuyor dedi ben de haklı olduğunu düşündüğüm için öyle yapmıyım objektif olmaya calısıp bisier yazıyım konuşayım istedim. ama görüşlerim yüzünden ya hakarete ugruyorum ya taciz ediliyorum ya da hiçbişey bilmemekle, yalan söylemekle veya noobluk-trollükle veya onun bunun biştaraflarını tutmakla suçlanıyorum. ben cumartesi günki hed olayını kendi bilgim açısından kendi perspektifimde yazdım. sethlor arkadşaım da beinm spy ım var o olay öyle değil demiş. senin spy ın nerde bilmiyorum ama emin ol cumartesi günü bizim command grubumuzda değildi, eğer olsaydı bizim o gün o grupta konuştuğumuz bazı şeyleri şu anda buraya yazarak konuşurdun. herneyse. madem bu kadar rahatsızsınız görüş çeşitliliğinden, bu yazdıklarım sizi rahatsız ediyor madem, tamam arkadaşlar ben de yazmam bundan sonra buraya. beinm amacım sizinle 7 24 kavga etmek değil çünkü. ben zevk aldığım bir oyunda birlikte konuşurken zevk alacağım insanlarla vakit gerçirmeye calısıyorum. sürekli kavga ettiğim hakarete ugradığım bi yerde hala niye b fikir savunmaya calıstığımı anlamıyorum. teşekkür ederim mete, kardeşim denedim
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Afacan demek hakaretmi kuzeyde. Bak gucendi cocuk uzuldum simdi. Tamam tamam gel hadi saka yaptik. 1 defa guncellenmemistir. Dusunduklerini bir seferde yazabilmistir.
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Sethlor said: 1 defa guncellenmemistir. Dusunduklerini bir seferde yazabilmistir. ben yazamıyorum aklıma geldikce sonradan yazıyorum aklıma geldi sonradan yazdım
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 n3 smugfest Ama adamlar haketti şu durumda, mittani çok fazla atıp tutmuştu. Sisteme ilk giren avantajlı bide, cfc de biliyordu bunu, neden yapmadı anlamadım. Bide cap blobunun yanına cyno açmak ne abi.
megetege Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=21471870&nolimit Ascomun 20 bininci killi. ( Yanlis hesaplamadiysam :) ) 20 bin sinirini asmis ilk ve tek turk corpunun icinde olmak beni gururlandirdi B)
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ''............. was the most long-lived Türk unit in the Eve Universe. '' Bunuda aştım mı tamamdır sajdghsajd x)
ArsMaxx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 babuş vur de vurayım, kır de kırayım. sdfg gidip razora bulaşayım
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 KaRa_DaVuT said: az bi kendiniz harika insanlar karşınızdakilerde salakmış gibi yaklaşmayı bırakın. paticik'e mi diyorsun bunu? duvara söylesen daha fazla verim alırsın.
megetege Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Kimsenin biz harikayiz siz salaksiniz benzeri bir tavirda oldugunu sezmedim. Hatta bazen oyle seyler savunuluyoki bizi salak yerine koydugunuzu dusunuyorum. Yani goz var nizam var, daha savas baslamadan dreadlerin o sekilde sisteme girmesi sonucu neler olacagini cok azda olsa koalisyon savaslarinda tecrubesi olan herkez ongorebilirdi. Yani bile bile boyle bir sey yaptiktan sonra server yuzunden kaybettik, yok titan silahlari tidide soyle avantajli ondan oldu gibi bahaneler sunmak asiri sacma. Alakasiz bahanelerede insanlar kendi oyun bilgileri dahilinde karsi cikiyo. Yani tamam kendi alliancelariniz buna sebep olmamis olabilir, ama bu savas cfc ye karsi ve sizde cfc icinde olunca cfc nin aldigi gerizakali savas yada diplomatik kararlari sizide bagliyo.
megetege Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Daha heddeki savas surerken ortaya cikan yeni pl cfc anlasmasindan haberinizde vardir heralde. 50K kisilik koalisyon 1.5k lik alliancela birbirlerinin ana regionlarina saldirmama ve renter bolgelerine bulasmama karari aldilar. Anlasmaya gore bizim renter bolgeleride koruma altinda. Rezillige bak. 50Bin kisi 1.500 kisiden cekiniyo ve yeni bir otec imzaliyor. Bu yuzden asla cfc yi sevmicem ve hayatta cfcdeki bir alliancea girmicem. Ben artik savasin bitecegini dusunuyorum. Mittani uyelerini kandirmalik bi zafer yazisi yazar. Sonra ceker gider.
Öne çıkan mesajlar