Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gidip stop feeding ffs spamlayım forumlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aluriel Phreeze oldukça sizin işiniz zor kardeşim Titan alın ona susar =F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 phreeze afk ya son 3 aydırbi olayı yok onun. baki salazarr aerello falan götürüyor işte o değil de güneyde bi savaş vardı. papa goon ve bl desteği çekilince ne oldu ruskilere haberi olan varmı ondan yıhyıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 =D mete harbiden kardeşim ben anladım seni sen cfc hater sın tamam da objektif bilirdim seni =D yani diyorsun ki, capital geminin cruiser sized gemiyi track leyip patır putur vurması OP bi durum değil yada, ishtar ların yada herhangi başka bir sentry setup un diğer setup lardan üstün olması bir sıkıntı değil yani, öylemi. 200 archon la ota boka oturup savunma yapmak blob değil yani = ama aynı adamlar "cfc de hep blob yapıyor" diyordu ama bu ikiyüzlülük değil sence =) beğenmediğin her konuyu konu bu değil diye geçiştiriyorsun arkadşım, yada bence bu böle diyorsun bitiyor. ben sana objektif bir bak diyorum genel bak. ama bakamıcaksın ondan zorlamanın anlamı yok zaten =D sana ondan verilecke tek cevap he he n3 l33t p3v3p3 kardeşim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aluriel said: phreeze afk ya son 3 aydırbi olayı yok onun. baki salazarr aerello falan götürüyor işte o değil de güneyde bi savaş vardı. papa goon ve bl desteği çekilince ne oldu ruskilere haberi olan varmı ondan yıhyıh sov larla takılmaya devam ediyoruz bro, en son dün 9-8 de olaylar vardı da sene sonu sene başı muhasebe muhabbetlerinden bişi yapamıyorum buaralar. hep işteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ikinizin blob anlayışları baya farklı gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aluriel said: ikinizin blob anlayışları baya farklı gibi ya bana 100 üstü hep blob =D lan field da 250+ arhcon biraz blob bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 işte karşı tarafın getirdiği sayıya bağlı o abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gemi tipleri farketmezsizin sayısı çok olan blobdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aluriel said: işte karşı tarafın getirdiği sayıya bağlı o abi lol kirvemler bissürü subcap getirip bi kıramıyoruz archon un chainini diye TMC de fena ağllamışlar yanlız. ki meteye en çok katıldığım nokta bu mittens bunu hep yapıyor. ama cfc n3 muhabbeti bir yana gerçekten, sentry bot setuplar bence biraz gereksiz fazla op. op tam karşılık değil, eşit olmayan avantaj sağlıyor diyim. ishtar setuplarda mesela omni nin bonuslarla normal tracking comp bonusları mesela gibi. vs vs. ama ben bunu anlatamıyorum adama. nese anlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi drone doctrinelerin op denebilecek tek yönü carrierların sınırsız drone alabilmesi bence. tracking vs hiç girmiyorum o konuya. ayrı tartışılabilir o ama counterlaması çok zor değil sadece drone kullanan subcapleri. triggerları alıyorsun teker teker ya da droneları bombalıyorsun veya drone blobun arasına 2-3 tane jihad smartbomb bs yolluyorsun gg dronelar. zaten 3 set alabiliyor max subcapler. carrier gibi sınırsız değil yani. çok sıkıntı yok o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 KaRa_DaVuT said: yani diyorsun ki, capital geminin cruiser sized gemiyi track leyip patır putur vurması OP bi durum değil yada, ishtar ların yada herhangi başka bir sentry setup un diğer setup lardan üstün olması bir sıkıntı değil yani, öylemi. 2Blik geminin 100mlik bir gemiyi vurması op değil, yada bir setup başka bir setuptan üstün değil. Her setupın artısı eksisi güçlü oldugu yönleri var. Şöle söyleyeyim, bu carrierların op olması vesaire size karşı kullanılıp size sıkıntı yaratınca ortaya çıktı. Herhangi cfc den birinin Celestis için op dediğini duydun mu? Ama o op dediğin 2blik carrierı 30m lik celestisler işe yaramaz hala getiriyo biliyosun dimi? Tekrar belirteyim, her geminin güçlü oldugu ve iyi yaptıgı işler var. Eğer hiç bir şekilde ona engel bir setup gemi bulamıyorsan haklısın, o gemi optur. Ama düşman kullanınca ve sen gerekli gemiyle savasmayınca op ama o gemiler çok saçma. KaRa_DaVuT said: 200 archon la ota boka oturup savunma yapmak blob değil yani = ama aynı adamlar "cfc de hep blob yapıyor" diyordu ama bu ikiyüzlülük değil sence =) İlk yazımda yazdım ya, oyundaki tüm koalisyonlar var ise sayı avantajını kullanır. Daha ne yazayım. Ayrıca blobun kelime anlamında sıkıntı var sende, başka bir kelime kullan istersen :) KaRa_DaVuT said: beğenmediğin her konuyu konu bu değil diye geçiştiriyorsun arkadşım, yada bence bu böle diyorsun bitiyor. Geçiştirmiyorum gayet mantıklı bir şekilde izah ediyorum kendimi, op olmadıgını ve sebeplerini yazıyorum. Op diye savunuyorsan neden diyede sana soruyorum. Sadece turnuva konusunda suan onun yeri burası değil dedim, ki açıkladım 0.0 pvp eşit değildir Turnuva pvp. Nedense takıldın buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 teknik olarak olaya bakarsan 40k lık cfc nin 1000 tane dread getirebilmesi lazım. Ki 100 tanesini sırf biz çıkarabiliriz. Ama daha böyle bir girişim bile olmadı. Zaten o sayıda dread ile 100 titan indirseler bile tek salvoda patlatırsın birini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Hayır, yapabilecekleri çok sey var karşılık olarak. Op dedikleri seylerinde op olmadıgını (sebepleri ile), counterlarını yazdık. Ama sadece op deyip aksini söyleyenlere CFC hater demek daha kolaylarına geliyo. Oyunun en kalabalık en zengin koalisyonusun. Kullan su capitali ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Aluriel said: abi drone doctrinelerin op denebilecek tek yönü carrierların sınırsız drone alabilmesi bence. tracking vs hiç girmiyorum o konuya. ayrı tartışılabilir o ama counterlaması çok zor değil sadece drone kullanan subcapleri. triggerları alıyorsun teker teker ya da droneları bombalıyorsun veya drone blobun arasına 2-3 tane jihad smartbomb bs yolluyorsun gg dronelar. zaten 3 set alabiliyor max subcapler. carrier gibi sınırsız değil yani. çok sıkıntı yok o açıdan. olmaz cfc hatersın sen sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yani subcaplerle carrierlarin chainini kiramiyoruz, sayimiz fazla ama capitale karsi capitalde kullanmak istemiyoruz siz carrierlari subcaplerle counterlanicak hale getirin diyosunuz. Bana baya malca geldi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mobile Micro Jump Unit We're cutting the EHP of the structure by 80%, to 5000hp. We're increasing the time that the MJU takes to activate to 1 minute. We're increasing the range at which the MJU can be used to 5000m. We're increasing the minimum range from other MJU structures to 10km. We're disabling the ability to jump while cloaked. Mobile Scan Inhibitor Ships inside the area of a MSI's effect will have their own directional scanner and probe results disabled. We're adding a minimum distance of 75km from wormholes. We're reducing the sensor strength of the structure to 5 and increasing the signature radius to 500. Go ahead and apply as many projected ECCM to that as you want. We're increasing the build cost to ~15m isk. We're decreasing the structure's lifetime in space to 1 hour. Minimum distance to another MSI is now 100km. We're increasing the volume of the structure to 100m3. Değişiklikler geliyormuş Bu mobile micro jump ne güzel şeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 başka topike leeeeen. Bura siyaset meydanı mk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 emirhanın oldugu alliance her zaman haksızdır tartışmayın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 SIKYAHONAW said: Acını paylaşıyorum bro. Bizde hunharca cap kaybetmişiz. Gelin EXE'ye alalım sizi. Daha 1 tane cap kaybettiler savaştan bu yana.En büyük EXE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Valla savaş,iki taraftan birinin Uber Scap loss'ları vermeden bitmez gibi duruyor. Bi ara CFC SuperCap'leri getirecek diye bi söylenti çıktı,yalan oldu. Olayı Omega Nagl'larla çözmeyi düşünüyorlarda.Nagl'dada sayı olmayınca Scapler gelince pıtır pıtır döküyor. Aslında N-CREL savaşında dread'ler getirilebilirdi. EMP supportuda patlatılmışken iyi olurdu ama yine getirmediler.Onun yerine Subcap fleetleri yapıldı. 2 tane full domi fleeti vardı + Ruslarda phoon + tengu fleetleri. Açıkçası archon'lar OP diye ağlamak yerine mantıklı gemi ve setup'larıyla bu iş çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Omega fleetin fail olacagi zaten belliydi bastan. Slowcat fiti degistirdiler 177km range wardenler ile yeni haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Full fleet close range dread getircekler slowcatlerin üzerine. Anlamayız bile nasıl patladığımızı. Hayır, CFC bu savaşı kazanırsa N3 tarafının verdiği tavsiyelere uyarak kazanacak ona üzülüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Slowcatte range olması Nagl'lar açısından pek problem değil. Close range ammo'larla 58+156 KM range var.80k Alpha. Domilerede yeni full drone range fit yapmışlar. Domilerde wardenlarla 230KM falan vuruyor. Karşında düşman belli,getirebilecekleri belli. O son savaşta Dreadleri getirmeyek yalnış yaptılar bence,çok iyi bi fırsatı teptiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ya sıkıntı CFC den değil RUS lardan kaynaklı biraz. Goonbros cap deploy etmiyor. RZR dread eder eder de biz 80 dread deploy edebiliyoruz mesela, ama 200 küsür archon a yetmiyor. RUSRUS daha önce BL var diye ediyordu ki biz en büyük ilerlemeleri daha GOON lar deploy olmadan önce BL ile birlikte yaptık. ama işin rengi biraz değişti sonra. yok honorable third party vs muhabbetine tüm dikkatleri buraya cekti bi boka yardım etmeden sonra da ziktiroldu gittiler. RUSRUS larla biraz iletişim problemi var. bide korkuyor adamlar escalation dan. anasını satıyım bi escalation olsada herkesin scap i patlasa bi rahatlasak rahat rahat oynasak su oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar