Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Bunu CFC spai'nın yaptığına inanmak cidden zor,noldu tam olarak şimdi tüm darkspawn bölgelerini N3 tekrar kazandı eksiksiz,büyük ihtimallede o sinirle tüm darkspawn memberleri ya yeni alliance kurup tekrar n3 e katılır yada n3 deki alliancelara girer

hiçbi yararı olmayan sov drop,sov düşüreceksiniz madem insan hazırlanır düşenleri toplamaya yada ne biliyim ruslara falan haber verir şu zaman düşecek hazırlanın der yada en azından us timezone a girerken değil rus timezone girerken düşürür vs

çok aptalca lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

cfc spyı olduğu kesinleşti olaydan 1-2 saat sonra. Zaten burada yazar bize istediği zaman zikzok allianceları disband edip assetlerini çalabileceğini anlatmış. s2n citizens disband olduğunda da 2-3 gün içerisinde geri alınmıştı sistemler yani adamın amacı düşen sovları almak değil. Gerçi bu sefer bu olay yüzünden nyx ve birkaç dread kaybetti n3.

Yani kugu da bile hiçbir n3 alliance lideri "oha lan ne malca iş yaptınız " demedi. Olay tamamen moral ve güç gösterisi. Oyunun güzellikleri ,tuzu, biberi bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

TMC ile EN24 propaganda siteleri zaten. Bende sadece ordan okuyup bişey demem.

Oyundaki her fleet konseptini progod bulmuştur, tüm spy vb işerin arkasında da mittani vardır. Kugudaki geyik bu :)

Kugudakileri yanlış anlamışın sen, olay Rus ağırlıklı bir allianceda ingiliz corpların alliancea bozulup allianceı dağıtması.

S2N citizensta olanda öle bir şeydi. HCdan birinin yetkilerini alıyolar, adam tribe giriyo. Ama adamın holder corptan karakterini çıkarmayı unutuyolar, adamda tüm s2nc sovlarını düşürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten her disband olayında önce bir alliance içi drama gerçekleşiyor ama mittaninin parmağı oluyor işte mutlaka çünkü s2n citizens olayından sonrada direk cfc ye geçirmişti eleman.

Şuan allianceı dağıtan eleman yeni alliance kurmuş, cfc ye girerse olay bariz anlaşmalı.

Kuguda da en kısa haliyle şöyle muhabbet:

özet

Themick > Somebody pushed the button on Darkspawn, looks like people are stuck in space and up shit creek.

progodlegend > fuckkkkkkkkkkkkkkkkkkk God damnit.

the mittani > Next time you come to my house, stick to your honorbrawl deals~

Yazdıklarının en özeti bu ,ayrıca vince ve diğer n3 liderlerinin de baya bir konu üzerinde muhabbeti var ki mittani ayda yılda bir yazar buraya oda ezildiği için kuguda genel olarak :)

Yani genel 2-3 sayfa muhabbet sadece trollden mi ibaretti bilemem, en azından ben böyle anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya N3tesin. Ve bu şekilde kuru kalabalık koalisyonlarda bulunmaktan keyif alıyorsun. N3 le aran açıldı, bir kötülük yapıp çıkmak istiyorsun. CFC ye girecek zaten nereye gidecek.

O yazıları okudum bende biliyorum. Orda PGL olan olaya tepkisini veriyo, Mittanide laf sokuyor kendince. Mittani veya CFC ile alakası yok iki olayında.

Sırf kugudanda belli değil olayın CFC ile alakalı olmadığı, TMCde Mittanin bu konuyla ilgili yazdıgı yazıyı oku. Bak direk mittanin yazdığı. Adam kendi açıklamış daha ne yapayım :)

Geyik bu

Perseus Kallistratos;545771 said:
Just as progod invented every doctrine, anything that happens politics wise is always Mittani's doing (or so they both claim)

Sosyal ağlarda paylaş

megetege said:

Eskisi gibi rakip corplar yok. Sıkıntı orda :)

var aslındada birader sataşınca cok gözyaşı bol drama yaratıyorsunuz ben napim =D

yoksa mis gibi cfc vs n3 muabbeti çeviresim var.

nası EMP nin eline verdik gibi mesela =D

Bu arada bahsi geçmişken, arkadaş bluedonut a az kaldı =D
CFC kızıl elması bu heralde =D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...