reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Hüseyin en başıdnan beri hak ediyordu ple girmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 reampage said: Siz bile girdiyseniz PL'ye dönmiyim ben o zaman hiç haha Ya zaten girmeden önce adını bile telafuz edemediğimiz ''ldylye'' sizleyse almayız dediler.Bıraktığını söyledik komple PL alliance olarak döndü oyuna x) Ben girmedim yav Exe'de takılıyorum hala öyle. Üsiin Trope De Elite'e girdi bugün işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 PL nin eski hali ile hiçbir alakası yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 hüseyin girdi diye bok atmayın abi PL'e çocuk girmiş sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 PL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hüseyin'le Tahsin PL'ye girmişse PL'ye giren girmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Exodous said: Hüseyin'le Tahsin PL'ye girmişse PL'ye giren girmiştir. İşte hüseyini aldıkarında ben de dedim ki, artık PL de iş yok ben daha PL girmem. ( Ben daha davosa gitmem ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hayırlı olsun hüseyin abi, yörüngeye girmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Yattık çıktık çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 lan olm kim sildiyse şu mesajları söylesin de kurtulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bunu hollywood'a gönderin. Türk sinemasının yurt dışındaki yüz akı olsun. Okadar iyi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 bak hala... la olm ben şikayet etmedim diyom ona inanmıyosun bi de tartışmayı sildirdin diye tutturdun şimdi. şizofren misin nesin anlamadım ki. darejedi silmiştir işte sildiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 he bi de eve bölümündekiler yanlış tanımasın diye böyle yapıyorsun dediğin kısım vardı ya. en çok da ona güldüm he asdfasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bak şimdi. İkimiz aynı topikte yazıyoruz. Sen bana durduk yere laf atıyorsun hem de benim eşcinsel olabileceğim şeklinde bir laf. Hatat gel sevişelim yazıyorsun. Ben sana hemcinslerimden hoşlanmadığımı belirtiyorum. Sen babama küfür ediyorsun. falan filan. Bu topikte ben banlanıyorum sen banlanmıyorsun. Bana bunu mantıklı bir şekilde açıkla. senden özür dileyeceğim, beni sen banlattın dediğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 lan banlatmadım ben seni diyorum hala ıkbık off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Bi de bu iyi aile çocuğu hallerin yok mu. Çok sevimlisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/031/854/1260710343244.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 "ates etme mayk, arabada yumurta var!!" repligi hangi türk filmindendir :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Double deployment kararı aldı elo. Tonla para almış yine, kuzeye deploy ediyoruz clone ve birkaç gemi. Umarım eğlenceli olur. Ruslar mekan almaya başlamış dediler ama göremedim nerelerden, savaşın nasıl gittiği hakkında hiçbir fikrim yok asd, bana göre herşey aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 http://i.imgur.com/xIQA6cn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 crow is the new talwar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 mittani kırmızı düğmeye basmış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi mükemmel ya hahaha darkspawn asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 neyse link de verelim bari varsa takip eden vs hehe http://themittani.com/news/darkspawn-alliance-disbanded-wicked-creek-open Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar