Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nullsec Haber/Tartışma/Troll Konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay anasını ben bir arayım onu ya :)

abi dotlanı bile unutmusum sda, bıraktıgım gibi sovlar bişi değişmemiş işte, rus istilasından sonra goonların bedavaya aldıgı nc toprakları duruyor.

yeni nc goon olmuş. hatta goon allah olmuş, pek bişi değişmemiş aslında tehdit eden hiç kimse yok mu goonları
Mesaj tarihi:
ben döneyim ya oyuna o zaman herkez isk bazında refah seviyesine ulaşmış, cebimde 2b para vardı en son tum mal varlıgım 10b ama bir 5 yıl daha farm yapmadan yaşarım sdfj
Mesaj tarihi:
I'M PL AND MY TENGU CAN TANK OVER 9000 DAMAGE!!!
... but I can't track shit, my range is awful and I'm slow as fuck.

http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_related&kll_id=639869

87 Ships killed (17.64B ISK)

hah. PL ishtarları verince doyamadı bide tenguları verelim dedi.

(BL olamsa sıçardınız der şimdi bir arkadaş, ona da gf diyorum sadece o/ )

gf
Mesaj tarihi:
Adam l33t pvp ile kafayi bozmus :))

Edit: O diilde bi eve killden kontrol edeyim dedim. Atilan killboard linki razorun olunca sadece razor losslarini gosteriyor. Ve razor tek basina olmadigindan eve killden paylasmak biraz daha mantikli.

http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=20237690

Burdan bakinca esit bi savas olmus. Iki tarafa da tebrikler.
Mesaj tarihi:
ya elit pvp 15 kişi 50 kişiye dalıp lootu toplayıp bi 50 kişi daha gelsin diye aynı yerde beklemektir. razor 15 kişiye 100 kişi gidip patlayıp sonra nede olsa giderler diye istayondan izleyenler işte.
Mesaj tarihi:
Aha zictik. Razor iyi mi kotu mu tartismasi incomming. Bana musade :)

Konu bizim bizim alliance iyi mi kotu mu tartismasina sebep vermemek icinde pesin pesin soyleyeyim. Reampage S2Nden degil. Ve zaten S2N de mal bir allaince son 6 aydir. Saygilarimla :)
Mesaj tarihi:
abi razorun iyi kötü tartışması mı olur, yapmayın ya.

elit pvp istiosanız hydra reloaded ve çevresinde girip çıkmış bütün corpların adamların killerine bakın videolarına bakın, pl miş rnk burn eden felan bunları geçin abi.

elit pvpyi yapanlar garmon, darknesss, fon revedhort(10 numara pvpci adam açın youtubeden how to pvp işte)

böle adamları tartışalım izleyelim elit pvp diye,.

elit pvp ve razor aynı cümlede geçmemeli

razor ve pvp olarak değişebilir.
Mesaj tarihi:

bu ve devam videoları.

60 nabızla nasıl pvp yapılır.

lan izlemez olaydım

birde bu herifin kapıştıgı adamlarda 0.0 newbieleri değil bidliğin en sert lowseclerin kaşar piratelar camplarına filan bodos altıyıp şov yapıp çıkıo
Mesaj tarihi:
Yav orda kendileri elit pvp yapiyor demiyor. Biz elit pvpciyiz ya guya, bakin ona ragmen yendik demeye calisiyor (hos evekillden bakinca daha cok kill alan taraf bizmisiz birde elit pvp yapiyoruz diye bir iddiamiz da yokta neyse. )

Son olarak karadavut tam bir troll son zamanlarda :)
  • Yeni Oluştur...