Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Şimdi bir olay var üstünde kapa patlatıyorum ama büyük ihtimalle buraya konu açtıkdan sonra bulucam. Totem yaptım kendime. Hadi başlayalım. Şimdi şöyle linklerimiz olsun; Link 1 Link 2 Link 3 Sonra jquery ile ben bunları post edicem $('.links').click(){ //burda ne olsunda linklere tıklanamasın $.post('hebele.php',{action:'hebele'},function(res){ //burda ne olsunda linklere tekrar tıklanabilsin }); } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 http://www.malsup.com/jquery/block/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 event.preventDefault() diye arat, gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 $(this).data("disabled", 1); // 1 ya da 0 ile elementin durumu, yine elementin üzerinde tutabilirsin. bu bilgiyi de "e.preventDefault();" ile harmanlarsan, senden büyüğü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ractaya saygılar programcıların en büyük yardımcısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Kalbimi kirdi o son post. Daha da yardim etmem kimseye. BEN DEMESEM RACTA'NIN AKLINA BILE GELMEZDI O DEDIGI BI KERE! Gidip kendimi keseyim bari napayim. ///_-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Di senin kalbin kırılmasın senin yerin ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar