sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu da demektir ki yeni sistem ile adına bu ilacı yazdırdığın zaman ilelebet de sağlık kayıtlarında duracak. Kim isterse görebilecek. Tüm dünyada reçetesiz olan bu ilaç burada kısıtlanıyor iyi mi. Kürtaj'dan sonra şimdi de bu. Soframızdan yatak odamıza her şeye karışıyor artık bu "dindar" arkadaşlar. E YETER denebilecek düzeyi de çoktan kaçırdık sanki. http://haber.gazetevatan.com/ertesi-gun-hapi-artik-recete-ile-satilacak/541768/1/gundem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?13,6948691 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 acılmıstı galiba bu linkle gelen olmus bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Amma hızlısınız yahu. Eyvallah görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ertesi gün gg diye açarsa görmessin tabi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 diğer topice de yazmıştım direk c/pliyorum helelele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 El altindan satilacak o zaman. Madem yurtdisinda recetesiz cantaya 100 paket doldurup gelir, gg den sahibindenden satar zaten 2 yil raf omru var sanirim. Ote yandan bu hapin fazlasiyla yan etkisi de var, progesteron bombardimani yapiyor kadinin vucuduna, belki butun yasami boyunca 2-3 defadan fazla kullanmamasi siddetle tavsiye ediliyor jinekologlar tarafindan. Prezervatif takin, taktirin. Ya da muslugu iyi kontrol edin. Sacma sapan cozumlere gerek kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ertesi gün 72 saat içinde alınırsa işe yarıyor 100% etkili ancak 72saatten sonra alsan da olur almasanda riske girdin artık. doktora randevu almak bile günler alırken gençler yaptığı hatadan nasıl dönecekler anlayamıyorum. giderek bastırılıyoruz tecavüzler çocuk istismarları artıyor hepsi baskıcı tutumun sonucu ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Bu hap ilk gun alindigindab%99 etkili ikinci ve ucuncu gunlerde %70 lere iniyor etkisi. Isin komik yani turk halkinin %98 i boyle bir hap oldugundan bile habersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 KidLazer said: ertesi gün 72 saat içinde alınırsa işe yarıyor 100% etkili ancak 72saatten sonra alsan da olur almasanda riske girdin artık. doktora randevu almak bile günler alırken gençler yaptığı hatadan nasıl dönecekler anlayamıyorum. giderek bastırılıyoruz tecavüzler çocuk istismarları artıyor hepsi baskıcı tutumun sonucu ne yazıkki. 0-24 saat arası %95 24-48 saat arası %85 48-72 saat arası %58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 kız arkadaşım almıştı rusyadayken. üzerinde 72 saat içinde alınırsa 100% etkilidir yazıyordu ancak eczacı bu hapı mümkünse bir daha kullanmaması gerektiğini söylemişti. pek iyi birşey değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar