kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 https://www.waystonegames.com/betaSignup/intro oyun baya baya iyi duruyor closed betaları oluyor şuan youtubedan falanda gameplaye bakabilirsiniz, mobayı 1 adım ilerleticek kaliteli bir yapım gibi duruyor mercek altına alın derim. Bide gameplay vid atayım http://m.youtube.com/#/watch?v=_or1WUT-BFo&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D_or1WUT-BFo
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Myshkin said: EA =/ Aynı tepkiyi verdim ama olay farklı biraz inceleyen görürsünüz
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 video açılmıyo bende de onu açmaya uğraşırken EA harflerini gördüm ve ilgim bir anda yerin dibine kaçtı. okthxkibby.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Cya few months later diyim o zmn :) ben başlığını ataymda şimdiden Ben tabletten link attğm için mobile youtubetan link koyuyor aratın işte dawngate gameplay diye :p
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 video mobile linki oldugu için açılmıyor sanırım. ingame video var youtubeda http://www.youtube.com/watch?v=CeiBpDRJo_M
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 oyun güzel, rts de var işin içinde, değişik bir şeyler arayanlara ilgi çekici gelebilir. Dota ve LoL'ün yanına HoN gibi alternatif olabilir.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 dota ve honun yanina alternatif olan lol, daha da alt isteyene bloodline var, daha da baska bi suru cikti aslinda ama onlari oynayan yok zaten asdf. bu da lol lan direk ahaha.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mapte 2 lane var ama dikkat ederseniz bu lanelere müdahale yolları baya çeşitli ki 2 lane güzel alternatif olmuş. Sonra bu laneler dışında 4 tane control noktası var bunları ele geçirerek supply ve yardımcı birlikler alıyorsunuz. Base patlatma düz binaya taşa vur değil bildiğin baron gibi takıma saldıran bir basei patlatmak gerektirdiğinden bu kontrol noktaları önemli. İtem olayı biraz daha evolve şeklinde yani 4 tane kılıç taşıyan ashe iden ziyade işte keskin gözlerle daha fazla critliyen ashe yapıyorsunuz gibi. 4 + 3 =7 skill kullanıyorsunuz her heroda +3 skill her on levelda geliyormuş sabırım 1 1. Gene red blue buff türevleri ve şuanki mobalara nazaran çok daha zengin bir jungle kısmı olacak. Denildiği gibi biraz rts öğeleride olacak. Engine görünüşte süper akıcı duruyor herolarıda oturturlars oyun akar gider.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 arcane said: çok kötü Slacker, explain why ?
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bu adamlara göre her şey kötü, neden soruyorsun ki?
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 çünkü moba kötü, aptal ve giderek daha da aptallaşan bi tür boku çıktı artık yapmasınlar. dotayı da yılların oyunu diye oynuyoruz işte
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 oha videoya da şimdi baktım o kadar kötü ki banlanman lazım
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Flassh said: çünkü moba kötü, aptal ve giderek daha da aptallaşan bi tür boku çıktı artık yapmasınlar. dotayı da yılların oyunu diye oynuyoruz işte Neye göre kötü kime göre kötü moba tür olarak ? Senelerce ve halen insanlar street fighter tekken mortal combat vs 5-6 major isim altında dövüş oyunu oynadı. Tür ana hatlarını koruyarak ufak ufak hep gelişti. İçerik olarak yaptığın şey belli yani 1v1 max 5-6 tuş kombinasyonuyla ağız burun kırıp hp barı sıfırlama. 15-20 sene dövüş oyunları hep oldu insanlar baydı artık mı dedi ? Okadar saçma sapan argümanlarla geliyorsunuz ki. Ya dar kafalı yüksek egolu adam gelir mehhhh too bad /facepalm der hiç bi b.ktan haberi olmadan ya da bi bilmiş çıkar moba baydı der bildiğini sanarak. Sonra oyunlar hep klon hiç yenilik yapılmıyor diye qq lanır. Bazen oturduğum yerle gülüyorum pati communtysine.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Flassh said: oha videoya da şimdi baktım o kadar kötü ki banlanman lazım Senin mi hmm evet :D en azından ignore falan olsa keşke şu patide :/
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 adam amma ağlamış. şunun niye kötü olduğunu göremiyorsan ben anlatsam da anlamazsın, kkthxbyeeeeee
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Hee arcane heee sen git kutu grafikli 2013 yapım oyunları beğen bebişim hadi asdf sonrada milyonlar beğeniyor sizin gibiler beğenmesede olur de hahaha
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 dövüş oyunları zaten baydı o yüzden yok toplasan 5 tane anca mobA bakıyoruz 5000 tane azalarak yok olucak işte her balon gibi
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Valla daha geçenlerde twitch 20k+ kişinin izlediği dövüş oyunlarının turnuvaları vardı hardcore olsun casual olsun dünya kadar insan oynuyor sana bayabilir. İlla dövüş oyununada takılma ayrıca stratejide olur fpsde. Moba da 20 sene gider belki hiç belli olmaz ve bana ve 10 milyonlarca insana göre baymadı kthxbye
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 20k+ kişi dediğin şuan tek bir kişinin streamini izleyen yeterli insan sayısı olarak bile görülmüyor :) ama haklısın yinede. bu kadar farklı insan olduğu sürece, bu kadar farklı türde oyun varlığını koruyacaktır.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 20k viewer steam diyorum player demiyorum off neyse cahillerle uğraşanıycam. Şuanda sc wcl maçları 20k izleniyor he mobada bukadar baymasına rağmen lol 300k anlık viewera çıkıyor neyse.
Öne çıkan mesajlar