bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Pati gerçeklerini tokat gibi yüzünüze vurmaya, karakter tahlillerimle sıtkınızı sıyırmaya geldim. Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Ponti seni tanımıyorum sen kimsin?! Wastryx iyi adam fena değil, suya sabuna dokunmaz. Şirketi var galiba, burda 3-5 tane de kankası. Bi ara dasaa gıcık oluyodu galiba buna. Dasaa nerde lan. Alıntıla
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ortalık yere gelme yavrum peçete tut Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 NolaxThensbane: Ortalama paticik üyesi. Oyun topiclerine takılır, siyasete bulaşmaz, kavgalara girmez. Son mesajından espri yeteneğinin düşük olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Gerçi ortalama pati üyesinde ne espri yeteneği. Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://fc03.deviantart.net/fs71/i/2012/124/b/a/you__re_not_welcome_here____by_inuyashaluver4eva-d4yhqwc.jpg Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Octavarium: Yenilerden ama memur/amca/teyze takımından değil. Takılıyo öyle. Zor yerden soruyosunuz lan kolay yerden sorun. Ne bileyim octavarium kim. Bi forgiver sorun mesela zehirimi akıtayım. Alıntıla
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 balonlu bruo, bana da karakter tahlili yap veya fal bak. neyse iste Alıntıla
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yeterli bilgi yok gerçi 2 günde 77 mesaj atmışın Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mery: Etrafında dolaşan abazaların şaka yapmadığını, gerçekten belini incitmek istediklerini farkedince sağa sola carlayacak ve banlanacak klasik hanım kızlarımızdan. Kız falan değil bildiğin kıllı erkek Alıntıla
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 bruo dan istedim. iddali olan o degil mi? Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Jaeger: Badici ama fonksiyonel badici. Şampiyon falan olmuş. Yamuğunu görmedim. One: :( :( :(. Nerden başlasam... Dur one seni arkaya atıyorum çok uzun. Alıntıla
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 carlama kismi biraz fazla olmus. olsun Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kıllar kabul yani? Alıntıla
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 neşe katmaya gelmiş foruma Alıntıla
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mesaj sayısı-kayıt tarihine bakarak sallıyor işte napsın Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 One: Kıyamıycam diyorum ama... valla sen kaşındın. Bu arkadaş sendikaya müdürlük için iş başvurusu yapıp şamar oğlan statüsünden girmiş nadide bir arkadaşımızdır. Sendika ve eksenindeki arkadaş gruplarına dahil olmaya çalışıp buluşma için şehir dışından Ankara'ya gelecek kadar azimlidir. Bu buluşmada atarlı eski pati kızlarından "sarmaşık" bunu aştiye bırakmış sonra da foruma gelip carlamıştır. One'ın ikinci en önemli özelliği tabiri caizse damsalaklığıdır. Kız olabileceğine ihtimal verdiği her kullanıcıya yazar. Hatta dory adlı patiye direk "tanışak mı bağyan" demişliği ve "uff sktr git be slk .S .S" cevabını almışlığı vardır. Hatta sonra erkek arkadaşı da buna atarlanmıştı. Daha fazla yazmaya vicdanım el vermiyor, forgiverı bulun bana. Alıntıla
bruo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Copry: Yenge la bu. Kız ama "canım cicişim bebeem" gibi yazmaz. Dişçi bi de. Burdan birinin kız arkadaşı. Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.