Xs_non_sensitive Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 black_lupin in tavsiyesi ile ben de katıldım aranıza.. Umarım beni hoş karşılarsınız. Alıntıla
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 noşgeldin yavrum[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldin[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hosgeldin.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Alıntıla
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hosgeldın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla
theCio Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle :) Alıntıla
Poibra Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldiniz...[signature][hline]Artemis Amakiir-Legendary Mage Diesel-Legendary Tailor Alıntıla
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 selam, hoşgeldin.[signature][hline]this is my december. Alıntıla
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Hoşgeldin.Arkada$ımızın c/p si nerde :)[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes Alıntıla
forgiver122 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 hşgldn[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.