axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Kediler bence çok çekici hayvanlar. Keşke onlardan çocuklarımız olabilse. Ben çok denedim ama yapamadık çocuk =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yazdığından sonra cengo depresyona girdi axedice :( cengo 27 mayıs 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e8/Sphinx2_July_2006.jpg/235px-Sphinx2_July_2006.jpg allahından bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ha tamam tüyleri geri çıktı ya sıkıntı yok uyuttum biraz zor bi gün oldu http://stuffpoint.com/cats/image/117563-cats-very-cute-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengoyu cizmeye sikistirip tecavuz etmek cok keyifli olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pussy in boots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengo diye kedi adı mı olurmuş. köpek adı olur ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kek diye köpek adı oluyosa cengo diye kedi adı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 laf etme bi daha cengoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kek nimet. köpeğe denmez. ama cengo bıldırcın yumurtasına verilebilecek bi isim. ama kediye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengoya laf atanı ilk gördüğüm yerde tek yumruğumla öldürürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gobili Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ulan 2 tane kız üye oldu diye foruma herkes kedisiver oldu :p demekki 20 kız gelse lezbiyen olmak için,cinsiyet değiştirme ameliyatı olacak adam çıkacak genç patgayler rahatsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ibretlik gözlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 mery fake deilsen çok güzelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 cengonun ağzını yüzünü kırarım öyle sevimli olmak yasak ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 paticiğin boardını açsak ya patichan OFF ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 pontipati919 said: mery fake deilsen çok güzelsin error verdim su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 axedice said: ... Ben çok denedim ama yapamadık çocuk =( https://si0.twimg.com/profile_images/2930866613/4f3ec60f93c67a4db48bef6af17b452b.jpeg dafuq?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mery said: pontipati919 said: mery fake deilsen çok güzelsin error verdim su anda neden ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 olmadı mı ponti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mery said: nilly said: moriarty said: fistan kedi sevgisi öyle bi şey ki harika bir duygu yani. cocuklar icin cocugun olmadan anlamazsin derler ya, cengoyu sevmekte boyle bir sey. gercekten seviyorsan hayatinda buyuk bir yer kaplar, degeri cok fazladir. eve kedi sevmeyen birileri gelince ve odaya kapat diyen biri cikinca agzina agzina vurasin geliyor. burasi onun evi. rahatsizsan sen git. bir gece kasla goz arasinda evden ciktiginda gece gece sokakta onu aramanin nasil bir sey oldugunu sadece kedi bagimlilari bilir. bagimlilik derecesinde bir sevgi bu. cok sukur ki tekrar buldum onu. buldugumdaki o korkmus hali cok kotu bir duygu. bir cok insandan degerlidir ozetle. Gözyaşları içinde okudum... Pisilerimi ozledim, aksam olsa da eve gitsem aaahh ahh... bu güzel kadınlar da gitti forumdan. naptınız lan özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 onların güzellikleri benim gibi kedi aşığı olmalarıydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yakışıklı kedim cengo vefat etmiştir arkadaşlar.. başımız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 acımız büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar