KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 fotoğraflı ve videolu bir potpori sunayım önden size... bizim havaalanında pasaport kontrolünde bekleyen umreye giden vatandaşlar Ben Gurion havaalanında uçaktan inip pasaport kontrolüne giderken Pasaport kontrol girişi Pasaport kontrolü Ben Gurion bekleme odası Ürdün sınırı Filistin sınırı Uzaktan Meggido(çok kötü foto,biliyorum,asıl çektim sandığım hiç çıkmamış,tepedeki yıkıntılar Meggido) Arap yerleşim yeri Otelde yatağımın üzerine bırakılan kağıt çok yoğun gündü, başka fotolar ve videolar yükleyeceğim...akşama görüşürüz.
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 hep kız kız dedin bi tane kız fotoğrafı çekmemişin. nası olacak bu işler?
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 asker kızların resmini mi çeksin adam :D
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KidLazer said: benden bir ufak tavsiye iş amaçlı gidiyorsan ticari bir formları var önceden beyan etmek zorunda olduğun. eğer bunu doldurmazsan ve elinde işle alakalı birşey varsa uzun süre sorguya çekiyorlar ben aşamalı olarak 20 40 ve 1 saatlik 3 sorguya maruz kalmıştım bu yaz veya sonrasında muhtemelen bende scope metals'ı ziyarete gideceğim tel aviv'e. bahsettiğin form davet mektubuyla alakalı bişi mi?
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 bombilo said: KidLazer said: benden bir ufak tavsiye iş amaçlı gidiyorsan ticari bir formları var önceden beyan etmek zorunda olduğun. eğer bunu doldurmazsan ve elinde işle alakalı birşey varsa uzun süre sorguya çekiyorlar ben aşamalı olarak 20 40 ve 1 saatlik 3 sorguya maruz kalmıştım bu yaz veya sonrasında muhtemelen bende scope metals'ı ziyarete gideceğim tel aviv'e. bahsettiğin form davet mektubuyla alakalı bişi mi? dostum linkte dandiklik olursa haber et http://docdroid.net/2qw7
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben gidersem türk bayraklarını sökerim ordan temmuz libya ağustos israil olacak gibi adam gibi fotolar çekerim bu ne lan karı yok sırtı kıllı adam bide kokuşukları koymuş paso.
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ne meraklıymışın karıya mübarek :D al sana israilli hatunlar sfdsd israel women
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=LsFjcuhy5rI
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yetmez ama evet dersen karşıda bekleyen hatun askerler var. 22inci saniyede kameramın önünden de bir tane geçiyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şu da Lod şehrinde bir müşteri ziyareti sırasında duyduğumuz siren sesleri. ilk an da ne olduğunu anlamaya çalıştığımız için kameramı açmak aklıma gelmedi. Açtığımda da sirenler bitmek üzereydi. http://www.youtube.com/watch?v=a1cDXpi0Ii0&feature=youtu.be
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 AEHAUEHAEUAHEUAEHAEUAHEUAEHAEUDSFSDFdsf
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 internette kapladığın kotaya yazık ahahha siren sesi koymuş adam sdfsdfsdf köpek kedi seside kaydedebilirsen sevinirim.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KuddusiMavra said: şu da Lod şehrinde bir müşteri ziyareti sırasında duyduğumuz siren sesleri. ilk an da ne olduğunu anlamaya çalıştığımız için kameramı açmak aklıma gelmedi. Açtığımda da sirenler bitmek üzereydi. http://www.youtube.com/watch?v=a1cDXpi0Ii0&feature=youtu.beMillet orda can derdinde sen video çekiyon cık cık cık
L_Zero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şahinle mi gittin oralara, ülkemizin imajını zedeliyorsun çeto.
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 KuddusiMavra said: http://www.youtube.com/watch?v=LsFjcuhy5rI tripodla mı çektin kamerada titreşim yok:)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çok dikkatlisin kidslazer. :) yutubun yeni hizmeti, yüklediğin videoyu titreşimsiz hale getiriyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 NeoStyle said: bu ne çeto başkan? 1 Mayıs'ta taksime ulaşamamıştım. galata köprüsünü kaldırmışlardı. biz de arkadaşlarla köprünün aşağı tarafında ucuna kadar gidip denizde ne olup bitiyor çekmiştik. deniz polisi karşı taraftan bizim tarafa yolcu taşıyan motoru durdurup bağlıyor görüntülerde.
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 :) iyiymiş valla uzun zamandır upload yapmıyorum demekki :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ya ben bu cts. Tel Aviv'e gidiyorum. Yalnız İsrail'deki bi şirketin davetiyle gidiyorum. Vize falan almana gerek yok diye diretti İsrail'li eleman, uçak biletini de aldırdı bana. Ancak uçak biletini aldıktan sonra secuity pass dediği mektubu havaalanındaki görevlilere verebiliyormuş, vizeyle falan uğraşmadan girecekmişim. Sorun çıkarırlarsa telefonda konuşurum falan diyo. Böyle bişey yapan var mı? Burada da kafamı karıştırdılar iyice, yok vize alman lazım, yok pasaporta bastırmadan geçebiliyosun... Ben de gerekirse iki pasaporta sahip olup birini emniyete rehin bırakarak İsrail ve düşman saydığı ülkelere ayrı ayrı giriliyo diye biliyorum. Bi arkadaş Fransa'dan aldığı Schengen ile önce İspanyaya girmeye kalktığında mültecilerle 24 saat bekletilip geri sepetlenmişti. Böyle salak bişey gelir mi başıma acaba diyorum şimdi. Bindik bi alamete yani.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mr_Hand said: Ya ben bu cts. Tel Aviv'e gidiyorum. Yalnız İsrail'deki bi şirketin davetiyle gidiyorum. Vize falan almana gerek yok diye diretti İsrail'li eleman, uçak biletini de aldırdı bana. Ancak uçak biletini aldıktan sonra secuity pass dediği mektubu havaalanındaki görevlilere verebiliyormuş, vizeyle falan uğraşmadan girecekmişim. Sorun çıkarırlarsa telefonda konuşurum falan diyo. Böyle bişey yapan var mı? Burada da kafamı karıştırdılar iyice, yok vize alman lazım, yok pasaporta bastırmadan geçebiliyosun... Ben de gerekirse iki pasaporta sahip olup birini emniyete rehin bırakarak İsrail ve düşman saydığı ülkelere ayrı ayrı giriliyo diye biliyorum. Bi arkadaş Fransa'dan aldığı Schengen ile önce İspanyaya girmeye kalktığında mültecilerle 24 saat bekletilip geri sepetlenmişti. Böyle salak bişey gelir mi başıma acaba diyorum şimdi. Bindik bi alamete yani. sana söyle bir olay anlatayim basimdan gecen. Seminer icin almanya ici baska bir sehre uctum. gelirken gec kaldigim icin laptopum sicakti ve güvenlikten gecemedi. Beni sorguya cekip israilemi gidiyorum diye sordular. Bak bu olay almanyada yasaniyor israille hic alakasi yok normalde. kara gözlü kara sacli bir adamsan. potansiyel bomba patlatabilirsin.
Öne çıkan mesajlar