Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

israil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

fotoğraflı ve videolu bir potpori sunayım önden size...

bizim havaalanında pasaport kontrolünde bekleyen umreye giden vatandaşlar

Ben Gurion havaalanında uçaktan inip pasaport kontrolüne giderken

Pasaport kontrol girişi

Pasaport kontrolü

Ben Gurion bekleme odası

Ürdün sınırı

Filistin sınırı

Uzaktan Meggido(çok kötü foto,biliyorum,asıl çektim sandığım hiç çıkmamış,tepedeki yıkıntılar Meggido)

Arap yerleşim yeri

Otelde yatağımın üzerine bırakılan kağıt

çok yoğun gündü, başka fotolar ve videolar yükleyeceğim...akşama görüşürüz.

Mesaj tarihi:
KidLazer said:

benden bir ufak tavsiye

iş amaçlı gidiyorsan ticari bir formları var önceden beyan etmek zorunda olduğun. eğer bunu doldurmazsan ve elinde işle alakalı birşey varsa uzun süre sorguya çekiyorlar

ben aşamalı olarak 20 40 ve 1 saatlik 3 sorguya maruz kalmıştım

bu yaz veya sonrasında muhtemelen bende scope metals'ı ziyarete gideceğim tel aviv'e. bahsettiğin form davet mektubuyla alakalı bişi mi?
Mesaj tarihi:
bombilo said:

KidLazer said:

benden bir ufak tavsiye

iş amaçlı gidiyorsan ticari bir formları var önceden beyan etmek zorunda olduğun. eğer bunu doldurmazsan ve elinde işle alakalı birşey varsa uzun süre sorguya çekiyorlar

ben aşamalı olarak 20 40 ve 1 saatlik 3 sorguya maruz kalmıştım

bu yaz veya sonrasında muhtemelen bende scope metals'ı ziyarete gideceğim tel aviv'e. bahsettiğin form davet mektubuyla alakalı bişi mi?

dostum linkte dandiklik olursa haber et

http://docdroid.net/2qw7
Mesaj tarihi:
ben gidersem türk bayraklarını sökerim ordan
temmuz libya
ağustos israil olacak gibi adam gibi fotolar çekerim bu ne lan karı yok sırtı kıllı adam bide kokuşukları koymuş paso.
Mesaj tarihi:
şu da Lod şehrinde bir müşteri ziyareti sırasında duyduğumuz siren sesleri. ilk an da ne olduğunu anlamaya çalıştığımız için kameramı açmak aklıma gelmedi. Açtığımda da sirenler bitmek üzereydi.

http://www.youtube.com/watch?v=a1cDXpi0Ii0&feature=youtu.be
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

şu da Lod şehrinde bir müşteri ziyareti sırasında duyduğumuz siren sesleri. ilk an da ne olduğunu anlamaya çalıştığımız için kameramı açmak aklıma gelmedi. Açtığımda da sirenler bitmek üzereydi.

http://www.youtube.com/watch?v=a1cDXpi0Ii0&feature=youtu.be
Millet orda can derdinde sen video çekiyon cık cık cık
Mesaj tarihi:
NeoStyle said:

bu ne çeto başkan?

1 Mayıs'ta taksime ulaşamamıştım. galata köprüsünü kaldırmışlardı. biz de arkadaşlarla köprünün aşağı tarafında ucuna kadar gidip denizde ne olup bitiyor çekmiştik. deniz polisi karşı taraftan bizim tarafa yolcu taşıyan motoru durdurup bağlıyor görüntülerde.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ya ben bu cts. Tel Aviv'e gidiyorum. Yalnız İsrail'deki bi şirketin davetiyle gidiyorum. Vize falan almana gerek yok diye diretti İsrail'li eleman, uçak biletini de aldırdı bana. Ancak uçak biletini aldıktan sonra secuity pass dediği mektubu havaalanındaki görevlilere verebiliyormuş, vizeyle falan uğraşmadan girecekmişim. Sorun çıkarırlarsa telefonda konuşurum falan diyo.

Böyle bişey yapan var mı? Burada da kafamı karıştırdılar iyice, yok vize alman lazım, yok pasaporta bastırmadan geçebiliyosun... Ben de gerekirse iki pasaporta sahip olup birini emniyete rehin bırakarak İsrail ve düşman saydığı ülkelere ayrı ayrı giriliyo diye biliyorum.

Bi arkadaş Fransa'dan aldığı Schengen ile önce İspanyaya girmeye kalktığında mültecilerle 24 saat bekletilip geri sepetlenmişti. Böyle salak bişey gelir mi başıma acaba diyorum şimdi. Bindik bi alamete yani.
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:

Ya ben bu cts. Tel Aviv'e gidiyorum. Yalnız İsrail'deki bi şirketin davetiyle gidiyorum. Vize falan almana gerek yok diye diretti İsrail'li eleman, uçak biletini de aldırdı bana. Ancak uçak biletini aldıktan sonra secuity pass dediği mektubu havaalanındaki görevlilere verebiliyormuş, vizeyle falan uğraşmadan girecekmişim. Sorun çıkarırlarsa telefonda konuşurum falan diyo.

Böyle bişey yapan var mı? Burada da kafamı karıştırdılar iyice, yok vize alman lazım, yok pasaporta bastırmadan geçebiliyosun... Ben de gerekirse iki pasaporta sahip olup birini emniyete rehin bırakarak İsrail ve düşman saydığı ülkelere ayrı ayrı giriliyo diye biliyorum.

Bi arkadaş Fransa'dan aldığı Schengen ile önce İspanyaya girmeye kalktığında mültecilerle 24 saat bekletilip geri sepetlenmişti. Böyle salak bişey gelir mi başıma acaba diyorum şimdi. Bindik bi alamete yani.

sana söyle bir olay anlatayim basimdan gecen. Seminer icin almanya ici baska bir sehre uctum. gelirken gec kaldigim icin laptopum sicakti ve güvenlikten gecemedi. Beni sorguya cekip israilemi gidiyorum diye sordular. Bak bu olay almanyada yasaniyor israille hic alakasi yok normalde. kara gözlü kara sacli bir adamsan. potansiyel bomba patlatabilirsin.
  • Yeni Oluştur...