Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üniversite hoca egosu!!

eycuf

Öne çıkan mesajlar

Fistan said:

uni hocalari disarida cok ezildikleri icin onlari okul icindeki davranislarini hos karsilamak lazim arkadaslar
yaziktir

Asıl ezilmeyi asistan / eğitim öğretim görevlisi olarak geçirdikleri yıllarda yaşıyorlar.

Her türlü ayak işi ve zorunlu yalakalıklarla geçen yılların ardından öğretmen olduklarında "oh be sjilkme sırası bende !"
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

egosu yüksek hoca yoktur
hocasıyla iletişim kuramayan öğrenci vardır

yok be vardı gayet, egoist takıntılı hocam benim.

adam mesela yaz tatilinin ortasında okula toplantıya çağırdı
uzak bi yerden toplanıp gittim
toplantı iptal oldu haber almadın mı dedi
"ben malım, e-mail atmayı unuttum, haber veremedim özür direlim mal gibi bu sıcakta bu mesafeye getirttim" demedi
gel dedin geldim, adam arayıp sorsaydın diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okulda da var bi tane.

"7 hafta hiçbir soru sormayacaksınız, çünkü soru soracak kadar bilginiz yok. Hocanın gözüne gireyim diye saçma sorular sormaya kalkıp rezil olmayın. Vizeler bitene kadar soru sormak yasak" diyodu adam.

Sıkıyosa sor, illallah ettirir.

Tahtaya yazı yazar ama yazı demeye bin şahit ister. Sırtı tahtaya dönük, elini uzatır tahtaya doğru, ağzıyla bi korelasyon söylerken güya onu tahtaya da yazar aynı anda. Yazmak dediğim de gelişigüzel bişeyler karalıyor işte.

Adam makinenin en baba derslerinden birini veriyor bide, akış hocası. Dersten geçen ileride bernoulli lafını duyunca sinir krizine flana giriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Asıl ezilmeyi asistan / eğitim öğretim görevlisi olarak geçirdikleri yıllarda yaşıyorlar.

Her türlü ayak işi ve zorunlu yalakalıklarla geçen yılların ardından öğretmen olduklarında "oh be sjilkme sırası bende !"

ahahah şu çok doğru yanlız.. öğrenci umursamaz, öğretmen ayak işinde kullanır. daha sonra hoca oluncada artık ondan adalet bekleme.. hepsinin acısını çıkarmadan rahat etmez insan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...