Solkirans Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Sizce servera yuklenen yeni map çok oyuncu çekermi ? ben denedim sadece benim makinada oluyo map başkalrında gozukmuyor delircem bu arad bronxa soruyorum baba senin ne kadar ii bir scritwriter olduunu biliyorum bu işi sen yaparsın unicorn sahibini nasıl resliyecek bir scripti yollarmsıın bana dnedim bandajla resliyo bandajlar bitince FISSS :-?[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar kalacam www.kingsofchaos.com/page.php?id=520231 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 map'in başkalarına gözükmesi için senin UO klasöründeki map0.mul dosyasının onlarda da olması lazım...[hline]Mail:mailto:[email protected] Asp,Php,Visual Basic,Delphi,Sphere Scripter,Web Design Bilgi Paylaştıkça Değerlidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Saol peki şu unicorn sorununa yardım edebilirmisin[hline]Şu linke girip continue derseniz size minnettar kalacam [urlwwwkingsofchaos.com/page.php?id=520231 Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Scriptten once biraz kibarlik ogrenirsen iyi olur, birinden ozel script isteyeceksen ozel mesaj atarsin, 'Sen anliyorsun digerleri anlamiyor' diye yazmazsin public mesajin icine. on=@npcseenewplayer if (=) src.resurrect emote resurrects its owner endif return 1 Denemedim ama bunu unicorn scriptinin altina eklersen calismasi lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 [CHARDEF c_m_unicorn] DEFNAME=c_m_unicorn NAME=Unicorn SOUND=snd_ANIMALS_HORSE1 ID=c_horse_brown_dk CAN=MT_WALK|MT_RUN FOODTYPE=55 t_crops, 55 t_fruit, 55 t_grain, 64 t_grass ICON=i_pet_horse_brown_dk DESCRIPTION=Unicorn SUBSECTION=Horses CATEGORY=Animals TSPEECH=spk_unicorn ON=@Create COLOR=0481 STR={240 260} DEX={100 120} INT={112 113} PARRYING={45.0 55.0} MAGICRESISTANCE={25.0 30.0} TACTICS={29.0 44.0} WRESTLING={29.0 44.0} KARMA=1000 FAME=1000 TAMING=99.9 [SPEECH spk_unicorn] ON=res* if (&statf_dead) say An Corp //hayvan konusmayabilir. tam bilmiom src.spelleffect s_resurrection 1000 src.sayua 048 6 6 6 * Unicorn tarafindan reslenir * src.fix endif return 1 böle bişi olcak sanırım.. :) denemedim calısmayabilir. calısmassa söle..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Baggio, 30 May 2003 16:25 tarihinde demiş ki: Scriptten once biraz kibarlik ogrenirsen iyi olur, birinden ozel script isteyeceksen ozel mesaj atarsin, 'Sen anliyorsun digerleri anlamiyor' diye yazmazsin public mesajin icine. on=@npcseenewplayer if (=) src.resurrect emote resurrects its owner endif return 1 Denemedim ama bunu unicorn scriptinin altina eklersen calismasi lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 newplayerla oluyo mu ? yeni mi oluyosun :D oluyosa öle de olur yani :p[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 nasıl bir harita yapmak istiyorsun mesala yazarmısın[hline]Secrecy Of Holiness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Normal ultima haritasına birkaç moonglowun yarısı kadar ada 3 5 tane yeni dungeon falan düşünüyorum bu arada özür dilerim haklısınız Sen bilirsin o bilir fln konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar