Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Birkaç gün sonra çıkacak. http://www.youtube.com/watch?v=aaze4Ysglh0 http://www.youtube.com/watch?v=LBbweCyV3Io Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 abi biz steam'de epeydir oynuyoruz oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 O betası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 uplayasım geldi, çok güzel bir oyun ama ilgi biraz az gibi oynayan var mı patide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 valla ben nette oynuyorum bir iki gündür ama oyun çok iyi olmasına rağmen multiplayer modu olan destruction tam bir saçmalik. olay şu öldürdükçe puan aliyorsun belli bir puana gelince kazanıyorsun. haliyle kimse agresif oynamiyor bölge ele geçirip heavy cover'a ordusunu yerleştirip bekleyen kazanıyor. onun yerine bölge tutma üzerine ilgili olsa çok daha -coh veya dow stili- mobil eğlenceli oyun olacak ama şu haliyle yapılanı kısaca özetleyeyim anti air ve piyade aliyorsun haritanın ortasına veya ortasına en yakin yerine rushliyorsun sonra sürekli orayı destekliyorsun düşman orayı açmak için haliyle senden daha çok kayip veriyor. ya da mal gibi artiletiry spamliyor. gerçi bu ilk dediğime göre çok daha verimli bir iş o ayrı. onun dışında oyun gerçekten iyi. zamanlaması güzel kombine saldirilarla müthiş eğlenceli işler yapabiliyor ama dediğim gibi kazanmak istiyorsanız agresifliğiniz fena şekilde cezalandırılıyor.e bu da işin zevkini kaçiriyor. güzel işte dediğim gibi modern envanterli strateji oyunu olmadığı için gideri olduğundan daha yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 destruction modu cidden öyle 1000 puan gerideyken bile düzgün bir şekilde kapanıp farkı kapatabiliyorsun, conquest modu eklediler umarım biraz daha durum değişir. Ama genellikle insanlar; "bende daha fazla ünite var kafalama girsem de alırım". diyip çok pis hüsrana uğruyorlar atak yapmak çok daha komplike, daha adam gibi smoke screen kullanan flanking yapan supply lineı kesmeye çalışan vs. göremedim, o durumun değişmesi için insanların oyunu daha iyi öğrenmesi gerek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 çok özür diliyorum da, oyunda betadan beri pactı o kadar nerflediler ki dünyanın en saçma oyunu haline geldi resmen. adamlara bazı ünitelerin gerçekçi olmadıgını anlattıgımızda "oyun bu, biz onu öyle dengeledik" diyorlar. nerede realizm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 ya çünkü atak yapmak zor. ayrıca saldiran adamın saldiri yerine ünit getirme süresi ile savunma yapanın ünit getirmesini düşünürsen... haritalar biraz fazla büyük sürekli ünit reinforce ettiğin bir oyun için. bir de şu var tabi defansif piyade ünitler heavy coverda en pahali tanklardan çok daha iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 o dedigin olay artık biraz yalan ya, DLCden sonra insanlar o kadar çok napalm spamlemeye başladı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 bliksem said: o dedigin olay artık biraz yalan ya, DLCden sonra insanlar o kadar çok napalm spamlemeye başladı ki ehueuehue direk beni tarif ettin SUP ları dizdim napalmlarla destruction mod giriyoruz 10vs10 ilk 10 dakikada 1000 points go go go steam achievementları bekliyorum doğru düzgün oynamadım aldığımdan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 abi bir yerden sonra topçu kapişmasına dönüyor o çok salakça ya anti air'e bişi yapilmali ki rahatça müdahale edilebilsin o adamlara. ama oyunun başinda 7-8 helikopteri havada yakalamak priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 PACT uçaklarına birazcık da olsa buff gelmesi lazım, Kobra manevrası gibi bir olayı icat etmiş bir toplulugun dogfight yapamaması affedilemez ya. DLCden önce spamcılar vardı deliriyorduk, DLCden sonra bambaşka bir şey oldu, artık daha çok deliriyorum. bir ara levellar falan resetlendi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar