theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yenıldımı yıne :D Arsenala noluyo boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 heh bu arada maçı izlemiyodum ben arkadasın odasına gittim napıyon diye baktım maç var arsenal-liverpool oha dedim kaçmış gül gibi maç o sırada gol oldu bitti maç eheh :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * dc++ da tr nin en büyük hubi: turkey.no-ip.com:4111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 mellor mu ne süper attı 92. dakkada hanry ile reyees hiç oynamadı gibi bişey arsenal kötüydü liverpool dersine iyi çalışmış..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne vurdu be kardeşim okay ın dediği dogru. " bu savunma ancak böle geçilirdi" türkiyedeki teknik direktörlere ders olsun." kapanan savunmaya uzaktan şut atılmalıdır!"[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arsenal'in golü de mükemmeldi bence. o gol kesin çalışılmıştı, viera topa müdahale etmedi içeri koştu sonra önüne pas attılar.. harbi çok güzel goldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 walla onu bunu bilmem ama arsenal&manchester% düşüşte ve şampiyinluk zor görünüyo onlara.. ama chelse şampi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 arsenal şampiyon olcak herkeste seyredecek....[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 abi arsenal man utd. macında verilen haksız penaltı sonrasında yenildigi mactan sonra dususe gecti kimse arsenali sevmiyo sebebini bilmiyorum ama takımın zenci agırlıklı olması olabilir toparlanıp şampiyon olacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 +1[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar