KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9fhGN_wZtuI arkadaş bana linkini göndermiş. yerel dille anlatım zaten bence hoş olmuş. mevzuya gelirsek de beni şaşırtmaz taşıma kalabalıkların akepe mitinglerinde,"reyhanlı seninle gurur duyuyor"diye bağırması. ama zaten mantığın sınırlarını zorlayarak kendilerini de ele veriyorlar. lan 2 hafta önce resmi verilere göre 51 kişi, gayrı resmi söylenilenlere göre 100 civarında insan hayatlarını kaybetmiş. birçok yaralı var. bu olay üzerinden 2 hafta sonra kendilerini ziyarete gelen başbakanla reyhanlı' nın gurur duyuyor olması başlı başına bir çelişki oluşturmuyor mu? bence oluşturuyor. gerçek gündem gazetesi de bu durumu haber yapmış. aşağıdaki ilan akepenin bindirilmiş kıtalarının bir başka ispatı. haberin linki de şu: http://www.gercekgundem.com/?p=547274 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 bu kadar belediye işçisi varmı ya hatayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 sadece belediye işçisi değil. yukarıya linki de koydum,el ilanını da. hatay'dan akepeli taşımışlar otobüslerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 rezillik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Neyine şaşırdınız, adamlar kamyonla seçmen taşıdı seçim zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 adamın çoluğu çocuğu, eşi, akrabası falan hepsi dahildir. Adamlar harbiden kaldırmış yani otobüs ahaha. ben de duydum yani öyle kulaktan kulağa değil. Şehir merkezinden ilçe teskilatları otobüs kaldırıyormuş sadece belediyeler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar