Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.650.000 Yabancı Mp3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tıkla

Kaynak: Cigicigi.net , BarT[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
site dandik sanırım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
indirmek ne kelime
site üzerinden dinleyip şarkı sözüne bile bakabiliyorsun ;)
Gavur yaptımı yapıyor yafs..[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
ben de indirebiliorum
işin ilginç kısmı arama sonuçları baya ilginç
grupların rare şarkıları falan çıkıyo ne alakaysa hehe[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom"
- Stephen King
Mesaj tarihi:
13 tane denedim 13 ünüde indirmedi =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
hadi len Ferrero bu site yalan olmuş.
saçma sapan bi şarkı indirdim denemek için oda bozuk çıktı. sen bittin olum kaçamazsın minigun'ımdan.

Aha şarkının linki http://www.espew.com/cgi-bin/spew/1491320/It's%20Gonna%20Be%20Me.mp3

şarkı live versiyon deme bahane olarak güzelçekim yapsalarmış banane :P[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
said:
John_Petrucci, 29 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
13 tane denedim 13 ünüde indirmedi =)

sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet dene birde :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 29 Kasım 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
hadi len Ferrero bu site yalan olmuş.
saçma sapan bi şarkı indirdim denemek için oda bozuk çıktı. sen bittin olum kaçamazsın minigun'ımdan.

Aha şarkının linki http://www.espew.com/cgi-bin/spew/1491320/It's%20Gonna%20Be%20Me.mp3

şarkı live versiyon deme bahane olarak güzelçekim yapsalarmış banane :P

Nerden buldun o şarkıyı yaf alala :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 29 Kasım 2004 18:18 tarihinde demiş ki:
said:
John_Petrucci, 29 Kasım 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
13 tane denedim 13 ünüde indirmedi =)

sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet dene birde :)

heralde zaten eşşek gibi yazıyor aşşağıda...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

Mesaj tarihi:
ben denediklerimin hepsini indirdim yaklaşık 30 tane[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
alanis morissette - i was hoping için başka bi siteden şifre filan istedi bişeyler çıktı böle. eeh dedim. zaten aklıma şarkı gelmiyo indircek.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:

ıkı tane fake mp3 ındırdım ve dumur oldum walla seytanı gucler dolasıo sıtede. sarkıların ısımlere ve boyuta dıkkat
[signature][hline]Let me in, I'll bury the pain...

Mesaj tarihi:
destiny's child nasty girl noisy versiyonu cektim 5 mb diyor ancak 1 dk lık parça çıktı ayriyetten harbi noisy yani bişey anlaşılmıyor.[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
gerçekten hızlı indiriyor. web serverlardan geldiği için hızları oldukça iyi. bunun yanı sıra basit ve hızlı. biraz daha detay ve detaylı arama seçenekleri olsa çok çok daha iyi olur..
şarkılar genel olarak fena değil. bazı linkler bozuk. bozuk olan link önerme gibi bir hede eklense daha işlevsel olabilir. gerçekten çok hoş :)
ama şarkılar çok geniş olmasada yabancı ünlü şarkıları rahatlıkla bulabiliyoruz.. :)[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
|playingarena|Pati Pet
*Kuş,tavşanlar ve balıklar için..*
orc_lord in melancholy (day 75)
  • Yeni Oluştur...