Horrible Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Testere dfiye bir film çıktı.İzeleyen varsa ve yorumunu yazarsa çooooook sevinirim.Çünkü izlemek istiyorum ama korkunç mu nasıl çok merak ediyorum.En son Exorcist (şeytan) filmine gitmiştim.GErçekten çok saçma buldum ama testereyede gitmeye çekiniyorum biraz.HAyatıma ilk defa bir korku filmi güzelmiş gibi geliyor nasıl bir film biraz çıtlatırsanız sevinirim...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Bizde duruma gore indirek yani...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 film guzel psikolojik gerilim diyebilirim mekanlar kurulan olum tarzlari falan biraz psikolojik olarak geriyo onun di$inda korku ile alakasi yok bana sorarsaniz gidin ole cooook super bir film degil ama guzel gorulmeye deger gidilesi filmlerden yani[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tavsiye ederim gibi bişi Film düşük bütçe ile güzel bişiler yapmaya çalışmış biraz daha zorlasalar o bile olacakmış yani :) Ama filmin korkutmaktan çok gerdiği kesin Gidilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 surukleyici bir film oneririm .[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: streamin, 06 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki: surukleyici bir film oneririm . biraz daha açsana şu filmi?[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Disappear, 06 Kasım 2004 02:30 tarihinde demiş ki: film guzel psikolojik gerilim diyebilirim mekanlar kurulan olum tarzlari falan biraz psikolojik olarak geriyo onun di$inda korku ile alakasi yok bana sorarsaniz gidin ole cooook super bir film degil ama guzel gorulmeye deger gidilesi filmlerden yani korku filmlerinden korkmuorum zaten butur filmler(ring falan) psikolojimi bozuo tirsiorum :P[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 süper film,gitmeyenler gitsin gerilim sevenler tabii..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 gidicemde bakirkoyde avsar sinemasinda gosterilio birtek orasida gerek ses sistemi gerekse koltuklari falan igrenc bi yer bide en kuccuk salona koymuslar guzelim filmi girmeye tirsiorum guzelim filmi pic edicekler die[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Mükemmel bir film, sadist filmi seviyosanız gidin görün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: HalbadaR, 06 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Mükemmel bir film, sadist filmi seviyosanız gidin görün.. zuahaha kısa ve öz sadist filmi,budur :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: HalbadaR, 06 Kasım 2004 23:05 tarihinde demiş ki: Mükemmel bir film, sadist filmi seviyosanız gidin görün.. ne gibi sadistlik var[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya özetle şu bi katil,kurbanlarına yaşamanın önemini kavratmaya çalışıor[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=78133 http://forum.paticik.com/view.php?id=93987[signature][hline]"Amerikan sineması, sözüm sana! Yıllarca uzaylıyı başka tanıttın, onu bir öcü gibi gösterdin...Ama unutma, uzaylı da olsa, insan insandır..." -Arif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 yarın gidicem güzeldir umarım[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bir de seçtiği kurbanlar hayatında bir şekilde hata yapmış, kendilerini suçlu hisseden kişiler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Maedhros_Laorx, 06 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: said: streamin, 06 Kasım 2004 19:49 tarihinde demiş ki: surukleyici bir film oneririm . biraz daha açsana şu filmi? S-A-W oldumu :) :tebrikz:[signature][hline]Kopan bir ipe, sımsıkı bir düğüm atarsanız, İpin en sağlam yeri artık bu düğümdür. Ama ipe her dokunuşunuzda, canınızı acıtan tek nokta, Yine o düğümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 valla ben gittim memnun kaldım . izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. filmi izlemek için 45 dakka yol gittik ama olsun değdi valla. şiddetle tavsiye...[signature][hline]oturmaya mı geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Adamın biri ki sürekli tahmin yürütsenizde kim olduğu konusunda insanı hep çelişkide bırakan aslında hatalarından dolayı yaşamdan kopmuş bencil ihtiyaçları yüzünden gerçekten kendileri için önem taşıyan şeylerden uzaklaşan insanları tekrar hayata bağlama amacı güden psikopat bi adamın kurbanlarının başından geçenleri anlatan psikolojik gerilim tarında başarılı bulduğum bi film yenilik olarak bişey sunmasada türünün diğer örnklerinin pozitif özelliklerini birleştirmiş enterasan bir film olay akışını tahmin etmek gerçekten bazen zorlaşıyor o açıdan çok başarılı buldum[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yenilik olarak bir şey sunmuyor demişsin ben fazla izlemedim korku ya da gerilim filmi ama bence bu konu ve kurgu benim ilk izlediğimdi yani var mı başka örnekleri böyle [spo=izlemeyen bakmasın]hayata bağlılığı yüzünden diğer insanları bağlamak için onlara bööle korkunç şanslar verdiği film[/spo][signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: Volfied, 30 Kasım 2004 13:42 tarihinde demiş ki: yenilik olarak bir şey sunmuyor demişsin ben fazla izlemedim korku ya da gerilim filmi ama bence bu konu ve kurgu benim ilk izlediğimdi yani var mı başka örnekleri böyle [spo=izlemeyen bakmasın]hayata bağlılığı yüzünden diğer insanları bağlamak için onlara bööle korkunç şanslar verdiği film[/spo] Güzel demişsinde sonuçta seneryosu diğer filmlerin aynısı değil öyle olsa zaten sadece taklit olurdu sadece diğer filmlerin + yönlerini almış dedim örnek olarak seven filmindeki kurban seçme mantığı aşağı yukarı aynı diye düşünüyorum sonuçta güzel bi film[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar