CrAyZz Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Arkadaşlar Ankara'da tercihen merkezi pansiyon/apart/motel artık ne olursa 2 gece konaklamak için bir yer arıyorum. Evlilik cüzdanı istememesi de gerekli. Öğrenci pansiyon veya apartları bildiğim kadarıyla 2 kişi birlikte kalınmasına izin vermiyor. Ankara'lı arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ehehe nick güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bank Gir internet kafeye sabaha kadar uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 adam anladıgım kadarıyla sevgilisini görmeye gitmiş beyler, ortamı bilen varsa el atsın. aynı durumdan ben de geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 mesajımda İçeriği okumamak.jpg olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bizim boşta ev olucaktı dur orayı bi elden geçireyim haber veririm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar