Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Merhaba arkadaşlar türk telekomun sundugu 128/128'KB'Den başlayarak 4128/4128 Hatta kadar evinize bağlıyorlar size önerebilicegim uo icin 1/1mb hat evinize ve bilgisayarınıza baglatarak aylık 240 milyon TL ödiyerek elinizin altında süper bir hatta sahib oluyorsunuz tabi bu görüldüğü kadar kolay değil neden kolay değil ödeme kossularınız nedir bunu karşılayabilicekmisiniz? Ödemeyi yapamazsanız hattınız kesiliyor ve 2. ay evinize haciz olarak donuyor ayrıntılı bilgi web adressini ö.m olarak bana msj atarsanız yollıcagım gerekli sorularınızı bu konu altından yanıtlıcagım Hatırlatma : Herhangi bir limit yani BW sınırlaması yoktur sabit ücret ödiyerek her şekilde hosting'inizi kurabilirsiniz hatta hosting şirketi kurabilirsiniz. [signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri [Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
extreme Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kaç ip veriyor. Adsl'den farklı bir hizmetmi bu ne zaman başladı ?
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kaynak nerden gösterebilirmisin. TTnet sayfasında herhangi bir açıklama yok bu durumla ilgili ayrıca ADSL tarifelerinde dedigin turden bir hizmette yok yada guncellenmemişte olabilir. [signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - [Bu mesaj jonq tarafından 29 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj jonq tarafından 29 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
sirplayA Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Dostum senin dedigin direk Leased Line oda aylik 240 milyon'a filan olamaz yani konu acmak icin acmayalim, veya ISDN den bahsediyorsun mumkun deil 240 milyona :)[signature][hline]Boş kafa mezara
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: jonq, 29 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki: Kaynak nerden gösterebilirmisin. TTnet sayfasında herhangi bir açıklama yok bu durumla ilgili ayrıca ADSL tarifelerinde dedigin turden bir hizmette yok yada guncellenmemişte olabilir. Aynen Jonq'un dediği gibi böyle bir hizmet yok. Olay sadece TEKEL'imizin sallamama, iplememe tripleri sonucu orada test için açılmış bir tarifenin hala duruyor olması. " TTNET, can you suck any harder? " diyormuş yabancılar?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Fakat halen hizmet verdiklerini söylüyorlar ip konusuna gelince sanırım bir tek ip vermiyorlar extra ip almak isterseniz ücretlendirme yapılır aylık 1 veya 5YTL'dir.[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri [Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
sharky Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ISDN olabilir bu hat ( araştırmadım ).. ve ISDN de veri başına para ödüyorsunuz.. Muhtemelen bu 240 milyon ise, saniyede maksimum 1mbit transfer yapabilme anlamına gelior.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sharky , Birazdan link'ini vericeğim turk telekom'u arayip sorabilirsiniz bu durum hakkında bilgiyi onlardanda alabilirsiniz ben cektirmeyi düşünüyorum fakat uo için değil web hosting hizmeti için 256/256 veya 512/512 Isdn olarak gözükmüyordu sanmıyorum veri başına bir para ödeneceği çünki sabit ücret yazıyor[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri [Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 aynı anda upload ve download yapabilen bir sistem değil adsl ki online oyunlar için gerekli olanda budur tavsiyem kablonettir böyle bir düşüncede en sağlıklısıdır.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Larethian , Upload ve Download VeriyorLar.[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sonuç itibariyle sadece lafda kalan bir olay . Bu nedenle şuan için mümkün olmayan bişiyi konuşmak yersiz diye düşünüyorum .
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yanlış isem düzeltin. Bildiğim kadarıyla adsl kendi içindebir ölçeklendirme yapıyor yani sıralama ile önce download veri transferi sonra upload veri transferi yapıyor ikisi aynı anda olmuyor. Yani 1024/1024 olsada sadece fark edeceği veri boyutudur.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ADSL den cacık olmaz, ISDN ise içinizde patlar. TTnet sitesindeki fiyatlara bakınca 1024/256 bir baglantının 169 milyon oldugunu dusunursek 1024/1024 bir baglantinin 240milyon olabilecegini hiç sanmıyorum açıkçası. Bu tamamen farklı bir hizmette olabilir yine ama resmi bir açıklama lazim sonucta ne sitesinde ne tv de ne gazeteler de boyle bir bilgi yok/yayınlanmadi diye biliyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 İçeri girince sana börek yapar getiririm coder :D Dediğin gibi çok kötü bir durum olur o fiyatlara o bağlantılara açılan sunucular patlar bw yetmez dediğin gibiyse tabi[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Larethian dostum adsl farklıdır ISDN farklıdır : ) ayni kefeye koyma hepsini -Bekleyelim görelim [signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri [Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaşların Dediği Gibi Sitesinde Bi Açıklama Yok Şaunda. Arcadium Madem Öyle Göster Bize Okuduğun Yazıyı, Link Ver Bizde Görelim.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Frasier , Link vericeğim ağbim biliyordu link'ini ama suanda uyuyor onu bekliyorum bende : ) ama bende bi bakayım 1sn[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sdsl?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaşlar saat 22:00'a kadar linki yazıcağım ağbimi sanırım çeçe sineği sokmus dün gece 04:00'den beri uyanamadı : )[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 benide at sinağı soktu acele etmen lazım [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 29 Kasım 2004 18:22 tarihinde değiştirilmiştir]
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 *hemen köşeye kacar* Bu ulkede sahit yazarlarsa hayatın kararır Coder biz yokken vur sen onlari :P Daha yurtdışı çıkışlarını adam edemediler ki yurtiçi olsa nolur :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Adsl kullanıcıları biz memnunuz diyorlar buna nedemeli o zaman?[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 timur yine kimi dolandıracan lo ?[signature][hline]
Arcadium Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben devletmiyim dostum iyice okumadan konuşma rica ediyorum TÜRK TELEKOM veriyor benmi veriyorumki dolandırayım + benım dolandırıcı oldugum nerden cıktı? Gereksiz user Plu [signature][hline]Web Tasarım &Host Hizmetleri [Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Lzrn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Seninde bir dediğin diğerini tutmuyor ile dolandırıcı host diye DNC te laf attın.Sonra 90 Milyona 2/2 Hat DNC'de diye reklam yaptın. Şimdi de kendi hostnuz kendiniz olun diosun.Ben anlamadım ki hangisine inanayım[signature][hline].xgo Fatal War Online Gaming MSN Adresim
Öne çıkan mesajlar