Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi Hostunuz Kendiniz Olun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar türk telekomun sundugu 128/128'KB'Den başlayarak 4128/4128 Hatta kadar evinize bağlıyorlar size önerebilicegim uo icin 1/1mb hat evinize ve bilgisayarınıza baglatarak aylık 240 milyon TL ödiyerek elinizin altında süper bir hatta sahib oluyorsunuz tabi bu görüldüğü kadar kolay değil neden kolay değil ödeme kossularınız nedir bunu karşılayabilicekmisiniz? Ödemeyi yapamazsanız hattınız kesiliyor ve 2. ay evinize haciz olarak donuyor ayrıntılı bilgi web adressini ö.m olarak bana msj atarsanız yollıcagım gerekli sorularınızı bu konu altından yanıtlıcagım

Hatırlatma : Herhangi bir limit yani BW sınırlaması yoktur sabit ücret ödiyerek her şekilde hosting'inizi kurabilirsiniz hatta hosting şirketi kurabilirsiniz.
[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri

[Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 10:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kaynak nerden gösterebilirmisin. TTnet sayfasında herhangi bir açıklama yok bu durumla ilgili ayrıca ADSL tarifelerinde dedigin turden bir hizmette yok yada guncellenmemişte olabilir.

[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

[Bu mesaj jonq tarafından 29 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj jonq tarafından 29 Kasım 2004 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dostum senin dedigin direk Leased Line oda aylik 240 milyon'a filan olamaz yani konu acmak icin acmayalim, veya ISDN den bahsediyorsun mumkun deil 240 milyona :)[signature][hline]Boş kafa mezara
Mesaj tarihi:
said:
jonq, 29 Kasım 2004 12:09 tarihinde demiş ki:
Kaynak nerden gösterebilirmisin. TTnet sayfasında herhangi bir açıklama yok bu durumla ilgili ayrıca ADSL tarifelerinde dedigin turden bir hizmette yok yada guncellenmemişte olabilir.

Aynen Jonq'un dediği gibi böyle bir hizmet yok. Olay sadece TEKEL'imizin sallamama, iplememe tripleri sonucu orada test için açılmış bir tarifenin hala duruyor olması.

" TTNET, can you suck any harder? " diyormuş yabancılar?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler
Don't cheat be pro
Alemin En İyi Takvimi

Mesaj tarihi:
ISDN olabilir bu hat ( araştırmadım ).. ve ISDN de veri başına para ödüyorsunuz.. Muhtemelen bu 240 milyon ise, saniyede maksimum 1mbit transfer yapabilme anlamına gelior.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
Sharky , Birazdan link'ini vericeğim turk telekom'u arayip sorabilirsiniz bu durum hakkında bilgiyi onlardanda alabilirsiniz ben cektirmeyi düşünüyorum fakat uo için değil web hosting hizmeti için 256/256 veya 512/512 Isdn olarak gözükmüyordu sanmıyorum veri başına bir para ödeneceği çünki sabit ücret yazıyor[signature][hline]Web Tasarım & Host Hizmetleri

[Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yanlış isem düzeltin. Bildiğim kadarıyla adsl kendi içindebir ölçeklendirme yapıyor yani sıralama ile önce download veri transferi sonra upload veri transferi yapıyor ikisi aynı anda olmuyor. Yani 1024/1024 olsada sadece fark edeceği veri boyutudur.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Arqas World: Zenith & Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Mesaj tarihi:
ADSL den cacık olmaz, ISDN ise içinizde patlar.

TTnet sitesindeki fiyatlara bakınca 1024/256 bir baglantının 169 milyon oldugunu dusunursek 1024/1024 bir baglantinin 240milyon olabilecegini hiç sanmıyorum açıkçası.

Bu tamamen farklı bir hizmette olabilir yine ama resmi bir açıklama lazim sonucta ne sitesinde ne tv de ne gazeteler de boyle bir bilgi yok/yayınlanmadi diye biliyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on.
Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -

Mesaj tarihi:
Arkadaşların Dediği Gibi Sitesinde Bi Açıklama Yok Şaunda. Arcadium Madem Öyle Göster Bize Okuduğun Yazıyı, Link Ver Bizde Görelim.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mesaj tarihi:
Sdsl?[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Ben devletmiyim dostum iyice okumadan konuşma rica ediyorum TÜRK TELEKOM veriyor benmi veriyorumki dolandırayım + benım dolandırıcı oldugum nerden cıktı?
Gereksiz user Plu
[signature][hline]Web Tasarım &Host Hizmetleri

[Bu mesaj Arcadium tarafından 29 Kasım 2004 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...