Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 isim ilk harf+soyad bi gmail adresim var, fazla kullanmıyorum ama buna sürekli başkalarına atılmış şeyler geliyo. spam falan da değil baya ciddi ve önemli mail bi de bunlar. ayrıca tek kişi de değil böyle 5-6 farklı insan var isminin ilk harf+soyad benle aynı. bunların hepsi mal gibi kendilerinin olmayan maili vermiyodur herhalde millete, nasıl bana geliyo bu mailler anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bana gecenlerde booking.com dan otel rezervasyonu geldi the marmarada suit tutmus amcam 270 avroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 googleın .(nokta) ile ayrılan harflerin arasındaki noktaları görmezden geldiğini biliyorum.yani [email protected] attığın mail [email protected] atarsanda gidiyo.+'yla ilgili durumu senden duymuş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 orda artı soyad demek istemis sen yanlis anlamissin bence yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://www.htstechtips.com/2010/09/24/multiple-google-email-addresses-one-gmail-account/ Daha kapsamlı bi cevap : http://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/TVfjEw3pr4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gmail +'dan sonraki harfleri de gormezden gelir. [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] hep ayni email. spam engellemek icin birebir. sitelere uye olurken +'dan sonraki kisma sitenin adini yazabilirsiniz. spam listlere girerseniz eger spamlist +'yi anlayip gmail icin ozel bir islem uygulamazsa direk o adrese gelen emailleri filtrelersiniz sonra. veya en guzeli bir siteye 2-3 uyelik acmak isterseniz cok faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 illa madurda + yada . olmasına gerekte yok özünde.Biri o kombinasyona o zımbırtıları illa ekler.Fakat saçma olanı şimdi +lı noktalı maile atılan bi mail copy olup tüm kombinasyondaki alıcılara mı gidiyo?google dot blind felan diyince kıllandım bak şimdi. çok saçma bi errör lan bu.bi şeyi gözden kaçıyoruz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 + işareti yok adamın mailinde beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi sunu ad - soyad olarak degistir ya da ad, soyad yap forum meme yapti sayende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 + yok lan bende mailde arti mi olur. ilk harfle soyad beraber demek istemistim. digerlerinde var herhalde arti, nokta bilmemne ama bunlar oyle login olabiliyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oluyo noktayla login Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 pulkas said: http://www.htstechtips.com/2010/09/24/multiple-google-email-addresses-one-gmail-account/ Daha kapsamlı bi cevap : http://productforums.google.com/forum/#!topic/gmail/TVfjEw3pr4A buraya gore her turlu kombinasyon benim ama bu gelen mailler niye geliyo anlamis degilim. En son akbanktan 90k tl eft dekontu geldi mesela, adam herhalde bunu alabildigi bi adrese gondertmistir artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar