nino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Nisan ayının başında iş yerimin yanında sürekli görüp sevdiğim sokak kedisini evime getirdim çünkü hamileydi ve karnı yere değiyordu yürürken, durumu ağırdı taşların üzerinde yatıyordu. Ona doğumuna kadar çok güzel baktım, süt yapan mamalar aldım, sevdim. Nisan sonunda 5 çok tatlı bebeği doğdu. Şimdi yavruları sahiplendirmek istiyorum. İstanbulda yaşayan yavru kedi isteyen kişilere iletebilirseniz çok sevinirim, Haziran’in ilk yarısında vermek istiyorum bu tatlı yavruları. 5 tane yavru var, 1 tekir, 2 gri ve 2 siyah hepsi de çok tatlı oyuncu ve insan canlısı, kum egitimleri de var ve oldukça sağlıklılar. Sahiplendiremezsem sokağa bırakmak zorunda kalacağım ve bu beni çok üzecek. Teşekkürler Nihal Martlı [email protected] 0538 331 98 18 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Hastasıyım şu aşırı tatlı evcil hayvan başlıklarının. ECÜŞ BÜCÜŞ AGZINI YİYİŞ KEDİLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nino Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hakkaten souvage tongue sun sana ne, neden okuma ve bir sey yazma ihtiyaci duyuyorsun ki! birak ilgilenenler okusun. issiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nino kedileri bilmem ama sen çok tatlısın bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nino said: Nisan ayının başında iş yerimin yanında sürekli görüp sevdiğim sokak kedisini evime getirdim çünkü hamileydi ve karnı yere değiyordu yürürken, durumu ağırdı taşların üzerinde yatıyordu. Ona doğumuna kadar çok güzel baktım, süt yapan mamalar aldım, sevdim. Nisan sonunda 5 çok tatlı bebeği doğdu. Şimdi yavruları sahiplendirmek istiyorum. İstanbulda yaşayan yavru kedi isteyen kişilere iletebilirseniz çok sevinirim, Haziran’in ilk yarısında vermek istiyorum bu tatlı yavruları. 5 tane yavru var, 1 tekir, 2 gri ve 2 siyah hepsi de çok tatlı oyuncu ve insan canlısı, kum egitimleri de var ve oldukça sağlıklılar. Sahiplendiremezsem sokağa bırakmak zorunda kalacağım ve bu beni çok üzecek. Teşekkürler Nihal Martlı [email protected] 0538 331 98 18 telefonla ismini sil o mesajdan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 silme silme tamam, sıkıntı olmaz meh 1/10 ortak arkadaşım bile var meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar