mustafats1967 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 patentini aldım :P bunların ne önemi var. Bir yardım istedim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kardeş programlama forumlarında bile biz ödev yapmıyoruz diyolar, ismimiz Paticik diye bizi yufka yürekli sandıysan yanıldın. Ayıp değil mi bu yaptığın? Edit: PDF'i şimdi inceledim de gayet güzel bi ödevmiş, hoca dönem projesine yakışır şekilde baya geniş kapsamlı bi ödev vermiş, 4 güne sığması mümkün değil ki lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Uydurma Koji! Bilen adam icin 1 saatlik is o! yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bi bilen adam yokki forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Silphatos said: bi bilen adam yokki forumda Nasıl yok be ! her oyunda neredeyse var, settingste open gl aç falan diyosun ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 genel anlamda bi bilen yok, şöyle her şeyi bilen bi adam olsa ne güzel sorardık bilmediğimizi sana kolayGL mustapha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 dur lan gerge var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sinifinda bir saatte bunu yapacak adam varsa unity muadili bir seyi de max bir haftada yazar bitirirler herhalde, bosuna okulda harcamasinlar kendilerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustafats1967 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yapabilecek çıkmayacak anlaşılan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 mustafats1967 said: Bilenin 1 saatini alır. Benim gibiler bön bön bakar (: Ya işin kötü tarafı hoca bunu yapanı geçirecek. Vizem 20 proje %30 etkiliyor. Allah rızası için dedim. Kimse yapmak zorunda değil yapandan Allah razı olsun, yapmayanın canı sağolsun ne diyeyim. Yapcak bişe yok :/ 1 saat :) ? açıp okumamışın sanırım projede istenenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustafats1967 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Neyse uzatmanın anlamı yok. Yardım edebilecek olan yazsın. Teşekkür Ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ben yardım edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 computer graphics dersi alıyorsan ve pdfde gördüğüm kadarıyla glut kullanımına izin varken bunu yapman çok basit olmalı ne bielyim en fazla 1 günlük iş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 300 dolara yardım ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustafats1967 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Artariel said: computer graphics dersi alıyorsan ve pdfde gördüğüm kadarıyla glut kullanımına izin varken bunu yapman çok basit olmalı ne bielyim en fazla 1 günlük iş gibi c++ ta tek tek yapıp çalıştırıyorum. Ancak windows form application olarak hepsini tek bir program yapınca opengl kütüphanesi bozuluyor. Çalışmıyor. Hoca programı derleyince textboxtan değerleri girmek istiyor. Ben ise kodun içerisinden değeri girip direk çalıştırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar