Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OPEN GL acil Yardım Pls !

mustafats1967

Öne çıkan mesajlar

Kardeş programlama forumlarında bile biz ödev yapmıyoruz diyolar, ismimiz Paticik diye bizi yufka yürekli sandıysan yanıldın. Ayıp değil mi bu yaptığın?

Edit: PDF'i şimdi inceledim de gayet güzel bi ödevmiş, hoca dönem projesine yakışır şekilde baya geniş kapsamlı bi ödev vermiş, 4 güne sığması mümkün değil ki lan?
Sosyal ağlarda paylaş

mustafats1967 said:

Bilenin 1 saatini alır. Benim gibiler bön bön bakar (: Ya işin kötü tarafı hoca bunu yapanı geçirecek. Vizem 20 proje %30 etkiliyor. Allah rızası için dedim. Kimse yapmak zorunda değil yapandan Allah razı olsun, yapmayanın canı sağolsun ne diyeyim. Yapcak bişe yok :/

1 saat :) ?

açıp okumamışın sanırım projede istenenleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

computer graphics dersi alıyorsan ve pdfde gördüğüm kadarıyla glut kullanımına izin varken bunu yapman çok basit olmalı ne bielyim en fazla 1 günlük iş gibi

c++ ta tek tek yapıp çalıştırıyorum. Ancak windows form application olarak hepsini tek bir program yapınca opengl kütüphanesi bozuluyor. Çalışmıyor. Hoca programı derleyince textboxtan değerleri girmek istiyor. Ben ise kodun içerisinden değeri girip direk çalıştırabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...