DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 sozler agir geldi galiba cevap verememeni buna bagliyorum. said: hadi naş dorrukum her kuşun eti yenmez, laflara bak ya :) tam cocuk yeterli endorfini salgiladim sayende dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=x35P2wTX0zg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 şikayet etme diye yalvarmış ama du ben bi de şikayet edeyim şunu, Total Warmış bi de bak seviyom lan ünlemin kırmızısını suç mu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Cons said: dur bende ortalık karışmışken applevodkaya saldırayım elmalı votka senin hiç hayatında elmalı votka içecek arkadaşın oldumu ezik? arkadaşın olsa alacak paran varmı lan öküz arabası? senin rüyalarını ben gerçekte yaşıyorum düdük. şimdi uza ve yol al bi dahada gelme senin seviyene düşmem ben hıh.. B)- sana bir şiir ile cevap verecektim ama modlar silmiş o konuyu. üşenmedim yine yazdım cons tam bir canavar tüm pati ondan korkar. forumda görülür görülmez saklanır beyinler. apple okul birincisi forum tek eğlencesi postunu tam yazarken cons yanına geldi apple kafayı kullandı,klavyeyi ters çevirdi tuşları altta kalınca cons onu ODUN sandı. cons gittiği anda ODUN yine klavye oldu. apple forumun internetin tadına yine vardı. ooooo oooooooo cons değil con con http://www.youtube.com/watch?v=inC0Yovla-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 applev0dka said: Cons said: dur bende ortalık karışmışken applevodkaya saldırayım elmalı votka senin hiç hayatında elmalı votka içecek arkadaşın oldumu ezik? arkadaşın olsa alacak paran varmı lan öküz arabası? senin rüyalarını ben gerçekte yaşıyorum düdük. şimdi uza ve yol al bi dahada gelme senin seviyene düşmem ben hıh.. B)- sana bir şiir ile cevap verecektim ama modlar silmiş o konuyu. üşenmedim yine yazdım cons tam bir canavar tüm pati ondan korkar. forumda görülür görülmez saklanır beyinler. apple okul birincisi forum tek eğlencesi postunu tam yazarken cons yanına geldi apple kafayı kullandı,klavyeyi ters çevirdi tuşları altta kalınca cons onu ODUN sandı. cons gittiği anda ODUN yine klavye oldu. apple forumun internetin tadına yine vardı. ooooo oooooooo cons değil con con http://www.youtube.com/watch?v=inC0Yovla-s AHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 bunu avrupada yazsan polisler evden alir lan adami. iq taban limitinin altina dustun diye kitadan atarlar adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 unity said: applevodka alıntıla yazınca link görünüyor. logout link vermek ban sebebi bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 aquila said: bunu avrupada yazsan polisler evden alir lan adami. iq taban limitinin altina dustun diye kitadan atarlar adami. 3dk içinde daha iyisini yazarsan yarışalım şair atışması yapalım sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ban dedigin nedir alisigim ben. bilmiyordum caniniz sagolsun sdfsd. link gozukuyor diye belirtmen de supermis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 siir benim dalim degil, onu uzmanlarina birakiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 forumda yeni gibisin trickleri vereyim dedim. genç kardeşlerimize yardım etmek boynumuzun borcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 ben de şiirde iyi değilim de cons aşka getiriyor insanı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 hee 2004 den beri burdayim eyvallah. genc kardesim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 DoruK said: iliski konusunda herhangi bir sey soyleyememis olman apayri bir konu, uzuldum simdi senin adina. hadi gorusuruz tatarcan. tokatlamaya doyamadım valla pek datlı geldin, çok merak etmişin madem al http://www.youtube.com/watch?v=_LqwolGC5Bs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 unity said: (td) http://img1.loadtr.com/b-317317-Palio_Sporting_vites_topuzu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 neyse konumuz Avrupa. alakasi olmayanlar disari lutfen. Rakiplerimizi izleyelim seneye daha iddialiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Bu sampiyonlar ligi panpa leblebi kupasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 gs yok maçı neden izliyorsunuz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 TUTTUĞUNUZ ATLETİKONUN YILDIZI BİLE GS Lİ HALA GELMİŞ BIDI VIDI VİCİ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 applev0dka said: gs yok maçı neden izliyorsunuz ki ? ne alaka lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 applev0dka said: Cons said: dur bende ortalık karışmışken applevodkaya saldırayım elmalı votka senin hiç hayatında elmalı votka içecek arkadaşın oldumu ezik? arkadaşın olsa alacak paran varmı lan öküz arabası? senin rüyalarını ben gerçekte yaşıyorum düdük. şimdi uza ve yol al bi dahada gelme senin seviyene düşmem ben hıh.. B)- sana bir şiir ile cevap verecektim ama modlar silmiş o konuyu. üşenmedim yine yazdım cons tam bir canavar tüm pati ondan korkar. forumda görülür görülmez saklanır beyinler. apple okul birincisi forum tek eğlencesi postunu tam yazarken cons yanına geldi apple kafayı kullandı,klavyeyi ters çevirdi tuşları altta kalınca cons onu ODUN sandı. cons gittiği anda ODUN yine klavye oldu. apple forumun internetin tadına yine vardı. ooooo oooooooo cons değil con con http://www.youtube.com/watch?v=inC0Yovla-s asdhasudhuasdasd caps related: http://i.capsspot.com/s/10/8/793366.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 türk kanallarından maçı veren yok di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 @pontipati +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 HALA MADRID BEYLER atletico real farketmez tatar ve elma gibi avrupaliymisim gibi cek panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar