BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Jackson Martinez 35 milyon euro'ya Napoli'de muhtemelen. Porto para kusacak. James Rodriguez ile aynı bonservise hatta fazlasına gitmemeli Martinez, salak gibi açıkladı transfer bütçesini Napoli, Porto da Kayserili gibi söğüşlüyor Gerçi 45 gözüküyor Rodriguez'den kazandığı fakat Moutinho+James paketi 70, Lizbon'a az vermek için -Moutinho'nun hakları için -öyle gösterildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 http://www.givemesport.com/363079-real-madrid-prepare-86mplusplayer-bale-offer doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 80+Coentrao'yu reddettiler. 86+Di Maria olmuş nerden baksan Spurs'ün istediği 120'yi karşılıyor. Aslında şöyle şımarıkça fiyat çeken adamlardan oyuncu almayacaksın, 2 sene sonra bu fiyatları edebileceğinin garantisi var mı? Üstelik Avrupa'da contender takım da değilsin, sat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 ulan 86+di maria :P süper teklif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı transferi olacak heralde gerçekleşirse. Bir de ne biliyim abi, git onun 5te biri fiyata schmelzer'i al mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bale'i sol bek olarak almıyorlar ki, manyak mı bu adamlar sol bek oynayacakları adama o kadar para gömsün Schmelzer'i ne yapsınlar ayrıca Marcelo ve Coentrao varken sdffsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Bale kalsın istiyorum ben. Gitmesin madrid'e filan. Takımın kurtarıcısı olarak bizde iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Nuri'nin bonservisi almış Dortmund. 8.5 milyon euro, tanıdık fiyatı olmuş, şu haliyle bile 10'dan aşağı gitmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BiTcH_oFBaT said: Bale kalsın istiyorum ben. Gitmesin madrid'e filan. Takımın kurtarıcısı olarak bizde iyi Tottenham için dönüm noktası Bale'in gidişi veya kalışı, iki şekilde de takımı çok iyi yönetmeleri gerekiyor. Tottenham, Arsenal ve Liverpool'un düşüşü ile yükselmeye başladı. Yakaladıkları jenerasyonda çok yardımcı oldu. Sattıkları oyunculardan sonra yerine aldıkları oyuncularda direkt nokta atışları olunca kadro sıkıntısı da çekmediler EPL'de, lakin işler değişiyor. Arsenal fakir edebiyatını bırakma kararı aldı. Liverpool desen ekonomisi son 3 yılda EPL'de en çok gelişen kulüplerin başında geliyor. Kadro da sağlamlaşıyor, Rodgers'ın 6 transfer sezonluk planı iyi gidiyor. Arsenal'de topluyor, Suarez'e 40 çıkarttılar ve gözlerini kararttılar. Altyapı faaliyetleriyle de desteklenince geri dönüşleri iyi olacak. Tottenham'da ikisi de yok. Boşluktan zirveye tırmandılar ama zirvede kalmaları için ne Arsenal ne de Liverpool kadar sağlam temelleri var. Bu süreçten sağlam çıkarlarsa devamı gelir ama çıkmaları çok çok zor bana kalırsa. Bale'in satışından tut elinde tutmalarına kadar çok iyi karar vermeleri gerek. Geçen yıl Suarez Pool için neyse Bale'de Tottenham için oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 o paraya o adam satılır. kulübün geleceğini kurarsın o paraya. mis gibi oyuncu da veriyorlar yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BulletRide said: 80+Coentrao'yu reddettiler. 86+Di Maria olmuş nerden baksan Spurs'ün istediği 120'yi karşılıyor. Aslında şöyle şımarıkça fiyat çeken adamlardan oyuncu almayacaksın, 2 sene sonra bu fiyatları edebileceğinin garantisi var mı? Üstelik Avrupa'da contender takım da değilsin, sat işte Başganda benim gibi düşünmüş Coentrao yerine Dı Maryayı istemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ahmedinejad said: o paraya o adam satılır. kulübün geleceğini kurarsın o paraya. mis gibi oyuncu da veriyorlar yanında. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Tek oyuncuya bu kadar para veriliyorsa düşünmeden satacaksın. Bak Napoli sattı Cavani'yi, takımın yarısını değiştirdi gelen parayla. Tottenham'ın ilk 11'inde çok defo var, Bale'in satışıyla bir de üstüne para koyarak müthiş takım kurabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Ya asıl geçen hafta Benteke'yi kaçırdı Spurs, sözleşmesini uzattı. Onu alabilselerdi şu kadroyla direkt ligin dengesini bozarlardı. Gerçi Bale'i satıp Benteke'yi yine alabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Spurs Bale'nin sözleşmesini uzatmak için masaya oturacak oyuncu ile. Bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Almanya Süper Kupası Dortmund :4 B.Münih :2 Reus 2 gol atmış. Diğer goller Buyten K.K ve İlkay. B.Münih golleri Robben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bayern baya eksikti, o kadar stoper bolluğuna rağmen Van Buyten oynuyor hala. Onun dışında Schweinsteiger'in yedek olması ne demek onu çözemedim, valla olay çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 BulletRide said: Schweinsteiger'in yedek olması ne demek onu çözemedim, valla olay çıkar şu adam Pirlo ile beraber en sevdiğim en beğendiğim orta sahadır cidden, tipte tam ari ırk yani WWIIde olsaymış direk king tiger komutanı olurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bunlar Pep'inn iyi günleri. Ayrıca Thiago kim , Bayern'de oynamak kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Yani içine edecek güzelim takımın, forvet yok bi kere. Sahte 9 Götze, sağda Müller solda Ribery orta saha Kroos-Schwein-Alcantara. Javi Martinez'i de stoper yapacak Mascherano stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ilkay ne güzel gol atmış öyle messiden farksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Javi Martinez yine stoper oynar, Bilbao'da da oynuyordu sıkıştıkça takım ama şu var olan kusursuza yakın düzeni bozup artık eskimiş, çökmüş Barça stilini oturtmaya çalışmak... Ben var olan düzeni devam ettirir diyordum ama o kadar başarılı çıkmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Yalnız guardiola bayerni de şampiyonlar ligi şampiyonu yaparsa mourinho bir anda lisedeki artis çocuk statüsüne gelebilir sfdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Pep Barça'dan başka kimi CL şampiyonu yaptı ki ? Mourinho , 3.'yü kovalıyor , Pep 2.'yi kovalıyor diye biliyorum. Pep'e hiç güvenmiyorum ama , Bayern yönetimi de keko bir hata yapmış olamaz herhalde. Neyse kalpler Dortmund ile bu sene , Lewo ile sözleşme uzatmaya ikna ederler umarım sene sonuna doğru ve Götze'nin de yerini doldururlar bu sene. Lewo gitse Bayern'e , Pep ile anlaşamazdı kesin zaten , adam gerçek forvet sevmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 guardiola benim japon 3te roberto carlosu forvete koyan halim gibi anca hazır sistemlere çöküyor sanki, hiç güven vermiyor. şu güzelim bayerni bozarsa da helal olsun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar