Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol 2013 - 2014

Cons

Öne çıkan mesajlar

Jackson Martinez 35 milyon euro'ya Napoli'de muhtemelen. Porto para kusacak. James Rodriguez ile aynı bonservise hatta fazlasına gitmemeli Martinez, salak gibi açıkladı transfer bütçesini Napoli, Porto da Kayserili gibi söğüşlüyor

Gerçi 45 gözüküyor Rodriguez'den kazandığı fakat Moutinho+James paketi 70, Lizbon'a az vermek için -Moutinho'nun hakları için -öyle gösterildi
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

Bale kalsın istiyorum ben. Gitmesin madrid'e filan. Takımın kurtarıcısı olarak bizde iyi

Tottenham için dönüm noktası Bale'in gidişi veya kalışı, iki şekilde de takımı çok iyi yönetmeleri gerekiyor.

Tottenham, Arsenal ve Liverpool'un düşüşü ile yükselmeye başladı. Yakaladıkları jenerasyonda çok yardımcı oldu. Sattıkları oyunculardan sonra yerine aldıkları oyuncularda direkt nokta atışları olunca kadro sıkıntısı da çekmediler EPL'de, lakin işler değişiyor.

Arsenal fakir edebiyatını bırakma kararı aldı. Liverpool desen ekonomisi son 3 yılda EPL'de en çok gelişen kulüplerin başında geliyor. Kadro da sağlamlaşıyor, Rodgers'ın 6 transfer sezonluk planı iyi gidiyor.

Arsenal'de topluyor, Suarez'e 40 çıkarttılar ve gözlerini kararttılar. Altyapı faaliyetleriyle de desteklenince geri dönüşleri iyi olacak.

Tottenham'da ikisi de yok. Boşluktan zirveye tırmandılar ama zirvede kalmaları için ne Arsenal ne de Liverpool kadar sağlam temelleri var. Bu süreçten sağlam çıkarlarsa devamı gelir ama çıkmaları çok çok zor bana kalırsa.

Bale'in satışından tut elinde tutmalarına kadar çok iyi karar vermeleri gerek. Geçen yıl Suarez Pool için neyse Bale'de Tottenham için oydu.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

80+Coentrao'yu reddettiler. 86+Di Maria olmuş nerden baksan Spurs'ün istediği 120'yi karşılıyor. Aslında şöyle şımarıkça fiyat çeken adamlardan oyuncu almayacaksın, 2 sene sonra bu fiyatları edebileceğinin garantisi var mı? Üstelik Avrupa'da contender takım da değilsin, sat işte

Başganda benim gibi düşünmüş Coentrao yerine Dı Maryayı istemiş sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Pep Barça'dan başka kimi CL şampiyonu yaptı ki ?

Mourinho , 3.'yü kovalıyor , Pep 2.'yi kovalıyor diye biliyorum.

Pep'e hiç güvenmiyorum ama , Bayern yönetimi de keko bir hata yapmış olamaz herhalde.

Neyse kalpler Dortmund ile bu sene , Lewo ile sözleşme uzatmaya ikna ederler umarım sene sonuna doğru ve Götze'nin de yerini doldururlar bu sene.
Lewo gitse Bayern'e , Pep ile anlaşamazdı kesin zaten , adam gerçek forvet sevmiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...