LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ha yani 512kbit'te de hizmet bedeli 15 YTL, 128'de de 15 YTL. O zaman 512'ye geçmece direk. Bide offical ağızlardan duysak şu yeni tarifleri. Şimdi bu fiyatlar kesin mi?[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 abi tamam bana inanmiyorsun ac 02165786060 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Evet UTV'yi aradım fiyatlar doğru YAŞASIN ULAN[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darth_Sidiuos Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sonunda indirim oldu iyi güzel de bu yurdışı bağlantıları ne zamn düzelcek asıl sorun o. 1k ping almaktan bıltım 3 haftadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bize nasıl sorucaklarmış hangi tarifeyi kullanacağımızı?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 128k = 36milyon deniyorda mesela buna ekstra zart zurt ücretleride eklenecekmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 73) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bende guvenilmeyen bir tip olduguma sevindim:) said: LathspeLL, 27 Kasım 2004 21:07 tarihinde demiş ki: Evet UTV'yi aradım fiyatlar doğru YAŞASIN ULAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ya ben sana güvenilmez dedim mi? Nerden o anlamı çıkardın anlamıyorum. Yani doğal olarak Offical bir açıklama benim için daha öncemli. Ama sen, ben sana bişey demediğim halde kendine güvenilmez manasını çıkardın mesajlarımdan.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 uff abi geyik yapiyorum ya:) milette bir stres bir stres cumlelerin sonundaki :) hep atliyorlar gaza gelmis insan guruhu sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 İzmir için Kablonette böyle bir şey henüz söz konusu değil. Şu anda aradım adamları. Aynı fiyat ödenmiyor, 256 için 64 milyon mu ne kablonete ödeniyor gibi geyikler var.. Saçmalamışlar yani.. Gerçi adam konuşamıyordu pek ama, belki söylentiler doğruysaymış ( UltraTV ve sabit 15 milyon olayı ), standart bir fiyat tutturulabilirmişmişmiş..[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 sharky ben hem bursada hem istanbulda aboneyim gecen haftaki dusus haberleri geldiginde(en son telekom dususu degil) aynen tel caktim ikisinede utv biz sabit yapiyoruz dedi dgerleriyse bizene karesim biz boyle hiz artikca fiyat arttiriyoruz dedi. Yani buna binayen diyecegim pek umutlanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ben kablo bağlattırdığımdan beri + bir para vermiyorum Telekom dışında bir firmaya (taşeron)(128/32 için 36ytl)(bakırköy). Bu yeni fiyatlar ile değişen birşey olacak mı ? Yoksa 256 yaparım.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 iyide bir şey değişmemiş ki? gene utv ye para ödüyoruz dsl den 15 milyon fazla ödüyoruz... bende 64 sözleşmesi var 128 e çıakcağını söylüyorsunuz bir de bunu 256 ya çıkartmak için nereye başvuracam? ultratv ye mi türk telekoma mı? Ultratv hala kablo bakım ücretinden haksız kazanç sağlıyor...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 jaan yukseltme konusunda yukariyi oku diycem on kere yazdim cunku. diger konuya gelince aslinda superonline adsl de 15 milyon fazla aliyor bu dogal ek hizmet icin yani adamlar sana secim hakki verdiler o bana yeter diyorki eger iyi teknik destekli istiyorsan gel kablo al istemezsin git adsl bu kadar basit o yuzden bence haksiz rekabet yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Sen 49 milyon odersen 256 olucaksin obur turlu 128 37 olucak. said: sunthewhich, 28 Kasım 2004 00:28 tarihinde demiş ki: Ben kablo bağlattırdığımdan beri + bir para vermiyorum Telekom dışında bir firmaya (taşeron)(128/32 için 36ytl)(bakırköy). Bu yeni fiyatlar ile değişen birşey olacak mı ? Yoksa 256 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hayırlı olsun millet 3 ay alınmayan teknik ücretlerin toplam faturası geldi... patlattılar pof :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Şimdi arkadaşlar Bende şuan 64k Kablo var .. Bu Fiyatlar Değişince ve 64k iptal olunca bize Telefonmu acıcaklar yoksa Kendiliğinden 128k olcak Biz Yukseltmek istersek Arayip Söylücez ..?[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Efsaneler ve Diyarlar .. [Bu mesaj RaVena tarafından 28 Kasım 2004 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sanırım gidip dilekçe vericeksin 256k yükseltilsin diye aracı firma yükseltme yapimiyor sanırım artik direk telekomdan olucak bi netleşşin[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 zaten 64k diye bir baglanti yok, 64k aliyorsunuz 128 veriyolardi, 128 alinca 192, simdi olay degisicek 192'de kalkicak 256 olucak o zaman.. ah ulan ah su turk telekom tamamen ozellessede 5-10mbit hat alsak dimi?.. (bu olayi anca torunlarim gorecek insallah)[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 metresi kaça 0,5 liğin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ya anlamadıgım olay Neden hala bir eşitsizlik söz konusu Adsl ile adamlar 45 milyona 256 alırken biz 65 milyon gibi bir rakamdan bahsediyoruz aynı hız ıcın. Hala sacmalık devam ediyor.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Black, eğer bu yazılanlar doğru ise Telekom tarafınca bir eşitsizlik söz konusu değil yani ikisindede TT fiyati 49 milyon, aracı firmalar ise destek ücreti aliyor onun ücretinide veriyoruz ,yani bir TT de ağzında yemek le konuşan bir eleman açmıyor telefonu, gece 24:00 e kdar destek alabileceğinm bir numara oluyor ben bu bakımdan kablonet i seviyorum.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: BlaCk_DmC, 28 Kasım 2004 15:23 tarihinde demiş ki: Ya anlamadıgım olay Neden hala bir eşitsizlik söz konusu Adsl ile adamlar 45 milyona 256 alırken biz 65 milyon gibi bir rakamdan bahsediyoruz aynı hız ıcın. Hala sacmalık devam ediyor. önceden de anlatıldığı gibi, aslında türk telekoma ödenen fiyat aynı: 49 milyon. ama kablo internet firmaları, müşterilerinin sorunlarıyla doğru dürüst ilgilendikleri için 15 milyonluk bi hizmet bedeli alıyolar. we bunun karşılığında sen telefon açtığında sana düzgün cewap weriyolar, sorununla adam gibi ilgileniyolar, sorun çözülmezse teknik ekip yolluyolar. aynı hizmet bedelini superonline gibi adsl hizmeti weren özel şirketler de alıyolar. bence hizmet destek bedelinin 15 milyona indirilmesi sewindirici bişe. yakında kablo internete ayrılan toplam bandwidth yükselirse türk telekom a ödenen kablo internet fiyatı da düşücek we böylece aracı kuruma ödenen 15 milyon pek sorun olmicak. inşallah tabi :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 peki ben hizmet istemiyorum diyipte sadece 49 verip 256k kablo alamam mı =) şahsen kablo.net izmirde çok stabil çalışıyor problem olmuyor eğer problem olursada gelen teknik servis bi halt edemiyordu 1-2 saat uğraşıyolar allaha kalmış bundan sonrası diyip gidiyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hmm anladım peki ama bari 128k hız yerine 192 falan versinler be yaw :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar