Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bot nedir m.k. ya?? millet bot la para kasiyormus exp kasiyormus. biri bir aciklik getirebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Bot senin karakterini otamatik sen bilgisayarın aşında degilken oynuyan programlardır mesela bi yere bırakırsın karakteri sonra açarsın botu etraftaki mobları keser karakterin lootlar onları bide bi güzel aksam gelince bakarsın hem lvl atlamışsın hem para birikmiş hemde bi sürü eşya toplamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hah cok iyi...burda da basladı botlar ha...süper ...kesin arkasında çinliler vardır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 çinli demeyin bana ya çinli demeyin ya! çinli bir priest den stamina buff alana kadar 40 dakka konustum! herif sonunda heal over time atinca makinayi yumrukla kapattim. i and you group diyorlar birde suratlarinin ortasina vurmak geliyor icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorvald Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Ceti, 30 Kasım 2004 13:29 tarihinde demiş ki: çinli demeyin bana ya çinli demeyin ya! çinli bir priest den stamina buff alana kadar 40 dakka konustum! herif sonunda heal over time atinca makinayi yumrukla kapattim. i and you group diyorlar birde suratlarinin ortasina vurmak geliyor icimden. Ahahah süper...Dur daha yenisin baba sen alışacaksın...Lineage2 de az cekmedik biz bunlardan...Tek üzüldüğüm buraya da bulaşmaları...Etraf botdan gecilmicek gene :( Umarım EU ya dadanmazlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 lineagede bi buff var kiss of eva diye nefesi daha uzun tutuyon suda herifler dağ başında onu atıyodu valla parti yaparken herif ne işe yaradığını bilmedenmi atıyo yoksa cinli olduğunu göstermek içinmi bilmiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 blizzardın bir sistemi var şikayetleri biriktirir biriktirir sonra bir gün wowun sitesinbde görürsünüz 10.000 banned die kafanızı yormayın bnetteki sistemide buraya getırırlerse sorun cıkmaz[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yemin ediyorum ne ise yaradigini bilmiyorlar. cunku o priest kendi ustune bir kere bile atmadi stamina buff ini... o sekilde kesiyor mob lari. delirdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ban falan olmaz makro serbest oyunda.hatta macros die bölümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 macros bölümü makroyayı yasalaştıran birşey değil masabaşı makrosunda ayar yapmak için.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 en iisi cinlilerin liderleriyle aradashlik ediceniz poblem kalmicak ## gel dabo olm geh[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bu arada bot olayina bakcam sini du bulursam bishiler yazarim[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bot cıktımı bilmiyorum ama autoit ile fishing macrosu falan gormustum para yapmak için birebir tabi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 fishbot güzel çalışıyor valla :)[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 oyunda para cok gerekli ve kolay kazanilmiyor.. en azindan nette dolasirken yada paticigi takib ederken kullanilasi bir program bahsettiginiz fishing macro programi.. Bu programi nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 AutoIt adlı programı çek ve scripti ekle ; AutoIt Version: 3.0 ; Language: English ; Platform: WinXP ; Author: Mibz (Pantless Krab) ; ; Script Function: ; WoW FishBot. ; ; Wow Window Title - World of Warcraft ; WoW Window Size - w1032 x h795 ; classname=GxWindowClassD3d ; Colour of splash - 0xA2A67D ; 0xC1AD7A ; 0xD0C08D ; Position of item - x:44 y:226 ; Position of hotkey 0 - x:409 y:768 ; Prompt the user to run the script using Yes/No prompt $run = MsgBox(4, "FishBot", "Do you want to run FishBot?") ; Exit if "No" If $run = 7 Then Exit EndIf ; Initial shit $time = MsgBox(4, "FishBot - Time of Day?", "Yes = Day | No = Night") WinActivate("World of Warcraft") HotKeySet("{PAUSE}", "EndScript") ; Script Start While 1 MouseClick("left", 409, 768, 1, 2) MouseMove(500, 500) $start = TimerInit() $dif = TimerDiff($start) While 1 If $time = 6 Then $coord = PixelSearch (5, 300, 1024, 560, 0xF6F6F6, 30, 4) Else $coord = PixelSearch (5, 300, 1024, 560, 0xEEEEEE, 55, 3) EndIf ; 5, 300 - 1024, 560 can be changed if you want to search a wider area. ; Not recommended though since you can just adjust your view to fit all ; the water in that space. The bigger the area, the less likely it is to ; detect it. ; If the splash isn't getting detected then change the hex colour to ; something a bit closer. Top one is day, bottom is night. If UBound($coord)>1 Then MouseClick("right", $coord[0], $coord[1], 1, 3) Sleep(500) MouseClick("right", 44, 226, 1, 5) ExitLoop Else Sleep(250) $dif = TimerDiff($start) If $dif > 30000 Then ExitLoop EndIf EndIf WEnd WEnd ; Function to exit script Func EndScript() $exit = MsgBox(4, "FishBot", "End FishBot?") If $exit = 6 Then Exit EndIf EndFunc[signature][hline] Wow Beta Server-9 Hellnar (Undead Rogue) -R.I.P Wow Beta Server-9 MeEatGnome (Orcish Shaman) -R.I.P For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 30 Kasım 2004 18:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 blizzard bi banlarsa sap gibi kalirsiniz valla..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Kullanmayin derim...Blizzard i bilirsiniz.Bisi yapmaz yapmaz en sonunda hepsini banlar :)güme gidersiniz...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ya şimdi bu botları falan ebay üstünden para kazanmak için yapmıyorlar mı? ebay'den item satışının çok büyük kesimi amerikada gerçekleştiği için bu tipiler genelde US sunucularına gider, EU'da bu kadar olmaz diye tahmin ediyorum. yani olsa bile US kadar olmaz.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Thorvald, 30 Kasım 2004 13:33 tarihinde demiş ki: said: Ceti, 30 Kasım 2004 13:29 tarihinde demiş ki: çinli demeyin bana ya çinli demeyin ya! çinli bir priest den stamina buff alana kadar 40 dakka konustum! herif sonunda heal over time atinca makinayi yumrukla kapattim. i and you group diyorlar birde suratlarinin ortasina vurmak geliyor icimden. Ahahah süper...Dur daha yenisin baba sen alışacaksın...Lineage2 de az cekmedik biz bunlardan...Tek üzüldüğüm buraya da bulaşmaları...Etraf botdan gecilmicek gene :( Umarım EU ya dadanmazlar... çinliler nerde para varsa oraya dadanırlar eğer eu sağlam tiraj yaparsa gelirler valla burayada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Usde kalırlar tahminim burda okadar piyasa olacağını sanmıyorum ? veya umarım olmaz :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nagash- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 gelirler eu yada bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 kardeşim çinliden bol ne var us dede olurlar eudada , NCSOFT gibi blizzard da ben parama bakarım koymuşum müsteri memnuniyetine derse cok ugrasırız çinli ebayci arkadaslarımızla heleki bu kadar cok kullancısı olan/olucak olan bir oyunu asla kacırmazlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 O Cinliler bir sure sonra banlanir.. Blizzard bu kodu mu oturtur. [Bu mesaj Elufulec tarafından 30 Kasım 2004 23:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 o biraz zor.battlenette banlıyorlardı çünkü adamlar almışlar artık bir kez oyunu yanlış yaptınız bize diye banlıyorlardı.bu sefer aylık para kazanacaklar,open beta,final test,süper final test diye suyuna kadar betadan bile para kazanmaya çalışan blizz belki kendisi yayınlar sitede bot programını millet gitmesin diye.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar