Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Selamlar, acilen yahoomaps section tarzi bi harita verebilecek,yada dahada killisi,belirli bir semt girildiginde icindeki siteleri,apartman adlarini vb gostericek bi harita ve mensei olgular var mi bildiginiz internet uzerinde? biliyorum,"ayar misin?" tarzi sorular sekilleniyo kafanizda ama yandi yanicak motor... bi uskudar icin olsada olur,gocunmam... saygilar sefkiler... -kender "hadi lan ordan!" sever[signature][hline]Şahsım diye söylemiyorum,yahuu gugıl gibi arama motorlarının "grafik" arama seçeneğini kullanamıcak kadar odunsu bi yapıya sahibim...valla bak... [Bu mesaj Kendersever tarafından 30 Kasım 2004 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bunu google'dan ara = terraserver[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 terraserveri denedim,istanbula tiklayinca "yorma beni" ayaa cekiyo;para olayinada bakicam simdi bi,ama ondanda pek umutlu diilim... tesekkurelr zaman ayirdiginiz icin(,zira "hadi lan ordan" denilebilitesi yuksek bi baslik)[signature][hline]isyankarim ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 bir kender asla haritaya ihtiyaç duymaz! heyt be! :-P vardı ya olması lazım buna benzer birşey. Sanki Ankara için internetten bir haritaya bakabilmiştim gibi aklımda kalmış...[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 baba okyanusu yuzebilitem olsa harita nedir?kurban olsun sana harita:) o diilde bu terra olayi sardi,buralari inceliyorum simdi mal mal :P[signature][hline]isyankarim ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 http://rehber.ibb.gov.tr bu işine yarar mı kender?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 cok tesekkurler,super oldu son ikisi...[signature][hline]isyankarim ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 arc gis ne?[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar