hknzr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Arkadaşlar merhaba, Ağustostos ayı içerisinde frankfurta gidiyorum. Birkaç gün kaldıktan sonra, trenle berline gitme planım var. Tavsiyesi olan var mıdır? Nasıl en ekonomik gidilir. Kara yoluyla hollandaya geçeceğim. Ordan da parise geçmek istiyorum ancak yine sormak istiyorum tren mi ekonomik olur uçak mı? Şimdiden teşekkür ederim.:)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 En en en ucuz yolu Mitfahrgelegenheit. Internetten o gün frankfurt'tan Berlin'e giden bir sürücüyle anlasiyosun. O seni aliyo birlikte gidiyorsunuz. Trenle 69€ simdi baktim Ucak biletleri de an itibariyle satin alirsan 53€'dan baslayip 150€'ya kadar gidiyo. Saat kacta ucmak istedigine bagli olarak degisicektir. Bu bilgiler Frankfurt-Berlin icindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bul birini otur yanına mitfahren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hknzr Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize.. Mitfahren alternatifini duymamıştım, şimdi araştıracağım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Cok kolay ve rahat. En kötü ihtimalle 4 saat boyunca muhabbet etmeye zorlanirsin ama cok ucuza ulasim. Sansin varsa 20-30€ ya kapatirsin isi. Fakat arada bir duyuyorum, araba geliyomus tipini begenmezse almadan gidiyomus, yada kadin degilsen filan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hknzr said: Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize.. Mitfahren alternatifini duymamıştım, şimdi araştıracağım (tu) bi böbregi sürücü aliyor yanliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Korkutmayin adami =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hknzr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Seele said: hknzr said: Arkadaşlar çok teşekkür ederim ilginize.. Mitfahren alternatifini duymamıştım, şimdi araştıracağım (tu) bi böbregi sürücü aliyor yanliz. Böbreği bırakacaksak yalan olur o iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 yok saka ama telefonla kimligin resmini + plakayi cekip yakin bir arkadasina/ailene yolla. olmadi tel edip not aldir. Bunu kabul etmeyen adamla gidilmez zaten. Ben daha önce yaptim. hatta bayan secip sevismisligim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar