googleamca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arkadaşlar lol oynuyorum ve dota 2 geçmeyi düşünürken bunu duydum ancak böyle saçmalık olamaz yani (dağdaki çoban ile benim oyum bir değil) millet emek verip veya para verip hero alırken dota 2 nin bu sistemi varsa yazık doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne kotu troll la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ilk başta 3-4 hero ile başlıyorsun sonra roshan kestikçe yeni herolar açılıyor. misal ilk heroyu açmak için 2 roshan last hit i gelerkliyken 10. için 20 tane istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bi heroyu oynayabilmek için, bir oyunda onu en az 5 kere kesmen gerek diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Hangi heroyu alcaksa o bölgede oturması gerekiyor hatta muhtardan ikametgah almazı lazım diyor abilerimiz .Ben şu an kurye ile oynuyorum heroya geçemedim daha ilerde artık çıkma bi hero filan denk gelirse artık yapıcaz birşeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Troll çok kötü, espriler daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 screwy said: ne kotu troll la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar