Narsil Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Yeniden heyecanlanıp oynamadığım expansion'larıyla beraber aldım bir arkadaşımdan. Bilgisayar başına geçip ilk cd'yi yerleştirdim ve daha installation wizard başlamadan hata verdi. Cd yüzeyinde buz pateni yapan şerefsiz mikro organizmalar yüzünden isyankar oldum. Eğer elinde Morrowind, Tribunal ve Bloodmoon olan varsa(diğer cd'leri deneyemedim, ne olur ne olmaz) Ankara içinde kopyalayabilecek birileri varsa sevinirim. Cd ücreti falan sorun değil, asıl sorun askere gitmeden oynamak istediğim bir oyunun çalışmaması :) Şu yaşlı adama yardım edecek bir Morrowind hayranı çıkarsa sevinirim.[signature][hline] 'Rüzgarıma kapılma sebebim olursun'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tüh benim cdler Antalya da kaldı ama şansını bir Yüksel Kırtasiye , Maltepe ve de Dungeon da dene[signature][hline] Calculus diye bir şey buldum, finalde sorumlusunuz!.. Sir Isaac Newton (Cambridge Üniversitesi'nde hocayken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Narsil, 30 Kasım 2004 21:04 tarihinde demiş ki: Cd yüzeyinde buz pateni yapan şerefsiz mikro organizmalar yüzünden isyankar oldum ahahaha süper yorum.. valla buluşmaya gelirsen kopyalarım sana :) üçü de var ve çalışıyor olması lazım[signature][hline]mono - life in mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yüksel de vardır kesin .[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar