Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 kuranda atış serbest, hadis ise gerçek kanıtlara sahip. kuran bir tek muhammede indirilmiş yani tek doğruluğunu yanlışlığını check edebilecek kişi o. hadis ise birden çok insan tarafından yazılmış tek bir adama göre değil. al buhariden bir hadis: Şöyle demiştir: Nebiyy-i Muhterem salla`llâhu aleyhi ve sellem buyurdu ki: Müslüman, dilinden, elinden müslümanlar selâmette kalan kimsedir. Muhâcir de Allâh`ın nehyettiğini terkedendir. bu bir çok yerde yazıyor böyle söylediğinin kanıtı bu oluyor. hadisler bir tarih kitabı gibi peygamber öldükten sonra sünnet yerine getirilsin diye yüz binin üstünde sahabe tarafından kayıt edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 moiz kohen'nin zırvalarını nasıl aşağılamıyorsak dini değerleride aşağılamayız olur biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chibet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Varmak istediği sonucu iyi biliyorum ve susma hakkımı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tarumar said: kuranda atış serbest, hadis ise gerçek kanıtlara sahip. kuran bir tek muhammede indirilmiş yani tek doğruluğunu yanlışlığını check edebilecek kişi o. hadis ise birden çok insan tarafından yazılmış tek bir adama göre değil. al buhariden bir hadis: Şöyle demiştir: Nebiyy-i Muhterem salla`llâhu aleyhi ve sellem buyurdu ki: Müslüman, dilinden, elinden müslümanlar selâmette kalan kimsedir. Muhâcir de Allâh`ın nehyettiğini terkedendir. bu bir çok yerde yazıyor böyle söylediğinin kanıtı bu oluyor. hadisler bir tarih kitabı gibi peygamber öldükten sonra sünnet yerine getirilsin diye yüz binin üstünde sahabe tarafından kayıt edilmiş. benim şüpheli bulduğum mürtedin öldürülmesi kaç yerde geçiyor söyler misin? meraktan soruyorum. böyle birşey varsa bile zaten islam devleti'nin savaş durumundaki halinde. yani dininden dönen bir nevi düşmanı oluyor islam devletinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://lmgtfy.com/?q=m%C3%BCrted+hadis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tarumar said: o mezhebi olmayanlar müslüman sayılmıyor ben onu belirtmek istiyorum. bence en iyi müslümanlar talibancılar. bence ne demek abi sen kimsin nasıl bi birimsin ki insanların dinini sen sorguluyosun anlamadıgın soru o işte mezhebi olmayanı kim musluman saymıyosa bende onu musluman saymıuyortum ne bu abi zaman uzay yırtılması mı yapcaz sonsuz donu paradox mu yaratmaya cvalısıyoruz sırf sen istemiyosun diye musluman olamıyo mu insanlar onu anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ağız tadıyla atayizlikte yapılamıyor artık forumda. pati bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tarumar said: o mezhebi olmayanlar müslüman sayılmıyor ben onu belirtmek istiyorum. bu saçmalığı uyduran zat'a ölümünden 500 sene sonra selam gönderiyorum buradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Cuce said: tarumar sende iyi cosmussun ama... bu forumda ya umar olursun ya tarumar!!! öle bişidi dimi hatırlıyamadım tam. neyse. abi din öle bişi değil. müsliman insanın bir "müslimanlın standartları enstütisi" mse 2000L belgesine ihtiyacı yok. bin türlü müslimanlık var ceşity ceşit meshepi var. mehsebi olmıyan netleşmemiş milyon ceşidi var. herkez kendi kafasına göre yasıyo zaten. Hanı inatla "ruhban sınıfı yok, afaroz yok" sloganıyla cıkan bir dine inanan birine "öle müslimanlık olmaz!!!" demek abzürd gercekten. bak mesela bone ben önceki sayfada bi yerde kuş dedim yer dedim alındınmı hiç sen? saatlerdir sunu anatmaya calısıyorum abi su adamlarda muslumanız diyo http://en.wikipedia.org/wiki/Nation_of_Islam bu adamlar da muslumanız diyo http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmadiyya bu adamlar en gercek musluman biziz diyo http://en.wikipedia.org/wiki/Wahhabism yaptıklarının yarısını burda yapsak yakarlar bizi adamlar mezarlara isim yazmıyo islamı anıtları yıkıyolar sadece putperestlik olmasın diye hangisi islam abi bizimki var bide mesela hızır aleyhiselam lı felan sen nhangisine gore notlandırma enstitüsüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 BonePART said: Tarumar said: o mezhebi olmayanlar müslüman sayılmıyor ben onu belirtmek istiyorum. bence en iyi müslümanlar talibancılar. bence ne demek abi sen kimsin nasıl bi birimsin ki insanların dinini sen sorguluyosun anlamadıgın soru o işte mezhebi olmayanı kim musluman saymıyosa bende onu musluman saymıuyortum ne bu abi zaman uzay yırtılması mı yapcaz sonsuz donu paradox mu yaratmaya cvalısıyoruz sırf sen istemiyosun diye musluman olamıyo mu insanlar onu anlamadım ben abi senden rica ediyorum şu tartışmaya girme. çünkü kuran bilmiyorsun niye yazdın, ne ettin falan diye konuşuyorsun sonra sabahtan akşama kadar ayet yazmak zorunda kalıyorum. al sana nisa 59 “Ey iman edenler! Allah'a itaat edin, Peygambere itaat edin ve sizden olan ulu-l emre itaat edin. Eğer Allah'a ve ahiret gününe gerçekten inanıyorsanız herhangi bir şeyde anlaşmazlığa düşerseniz onu Allah ve Resulüne götürün. Bu daha iyidir ve sonuç bakımından da daha güzeldir.” bana şunu de arkadaş kuran beni alakadar etmiyor ben ofluyum direk allaha bağlıyım tamam diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sufi said: Tarumar said: o mezhebi olmayanlar müslüman sayılmıyor ben onu belirtmek istiyorum. bu saçmalığı uyduran zat'a ölümünden 500 sene sonra selam gönderiyorum buradan. bunu diyende tasavvufçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 daha kötü ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sufi sen kamilsin o yüzden ilgi alanım dışındasın. bana düzgünce mezhebi olan, bir şeyleri cidden savunan adam lazım. seni hayal ediyorum narin, kibar bi adamsındır şimdi ne tartışcaz. anladığım kadarıyla burada öyle birisi de yok. bu sitede islamı savunan da, savunmayan da aynı şeyleri söylüyor. hiç tat alamıyorum bu sebepten dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sufi sana yazıyo bence bu (hayal ediyomuş seni baksana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sufi'ye cok benzer bi kuzenim var herseye muhalefet olur gercek kimligini ve düşüncesini asla bilemezsin biri ataturke laf atsın gider ataturku savunur savunur derken savunur gibi yapar baska biri din hakkında güzel bişeyler söylesin hemen onun karşısında olur ateist biri olsun hemen dini savunur gibi yapar haa sen onu savunuyon diye cevap verirsin bu sefer yoo ben öyle demek istemedim ki der ucu bucagi yok cilgin bi adam muhalefet yapar yapar ama arkasında durmaz satar hayat felsefesi bu herseye muhalefet olmak aslında güzel yanları var herkes yapamaz bunu cünkü belli bir bilgi birikim gerektirir, duruma göre her iki taraftan da savunulacak ve yerilecek şeyleri bilmen gerekir bi ortamda savundugu (savunur gibi yapar direk savunmaz) seyi 1 saat sonra baska bi ortamda aşağılayabilir mükemmel insan diyemeyiz kesinlikle ama bi birikimi var, saygı duymak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 polis olan kuzen mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok lan o mal ne anlar siyasetten, tartışmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 fistan, fazlaca abartarak anlatmışsın da... kısaca "septik" deseydin yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Tarumar said: sufi sen kamilsin o yüzden ilgi alanım dışındasın. bana düzgünce mezhebi olan, bir şeyleri cidden savunan adam lazım. seni hayal ediyorum narin, kibar bi adamsındır şimdi ne tartışcaz. anladığım kadarıyla burada öyle birisi de yok. bu sitede islamı savunan da, savunmayan da aynı şeyleri söylüyor. hiç tat alamıyorum bu sebepten dolayı. mezhebi olan adamdaki ısrar nedir, nerden çıkardın mezhepsiz müslüman olunmayacağını bilmiyorum. maide suresiyle ilgili yaptığın deli saçması analizlerden sonra tekrar saçma bi wot üzerine yorum yapmak inan istemiyorum. sadece ayetin üzerine işine gelen varsayımları yığıp, benden bu varsayımları kati bilgi kabul etmemi aksi takdirde o varsayımların neden doğru olmadığını söylememi bekliyorsun ve bunu bir kere yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 işin tuhafı nedir biliyor musun tarumar? bırak islam peygamberini, etrafındaki sahabelerini falan... mezhep imamlarının kendileri bile mezhep kurduklarını bilmiyorlardı. öyle bir plug-in ki yazanın bile haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Tarumar said: BonePART said: Tarumar said: o mezhebi olmayanlar müslüman sayılmıyor ben onu belirtmek istiyorum. bence en iyi müslümanlar talibancılar. bence ne demek abi sen kimsin nasıl bi birimsin ki insanların dinini sen sorguluyosun anlamadıgın soru o işte mezhebi olmayanı kim musluman saymıyosa bende onu musluman saymıuyortum ne bu abi zaman uzay yırtılması mı yapcaz sonsuz donu paradox mu yaratmaya cvalısıyoruz sırf sen istemiyosun diye musluman olamıyo mu insanlar onu anlamadım ben abi senden rica ediyorum şu tartışmaya girme. çünkü kuran bilmiyorsun niye yazdın, ne ettin falan diye konuşuyorsun sonra sabahtan akşama kadar ayet yazmak zorunda kalıyorum. al sana nisa 59 “Ey iman edenler! Allah'a itaat edin, Peygambere itaat edin ve sizden olan ulu-l emre itaat edin. Eğer Allah'a ve ahiret gününe gerçekten inanıyorsanız herhangi bir şeyde anlaşmazlığa düşerseniz onu Allah ve Resulüne götürün. Bu daha iyidir ve sonuç bakımından da daha güzeldir.” bana şunu de arkadaş kuran beni alakadar etmiyor ben ofluyum direk allaha bağlıyım tamam diyeceğim. abicm sen memnun değilsen sen girme abi anamadım derdin tasan ne kendine göre insanları yaftalıyosun beğenmediğin cübbeli ve kankilerinden betersin bi farkınız yok açıkcası o müslüman değil bu müslüman değil şu müslüman değil diye bi metin vermişler eline hazır sorulara cevap sorular dışına çıkan oldu mu hemen O MUSLUMAN DEGIL SEN MUSLUMAN DEGILSIN BANA BENIM BILDIGIM YERLERDEN SORUN ELIMDEKI BELGEDE BU YAZMIYO felan diye padişahtan beter ağlamaya programa 15 dakkada harun yahya karsısında evrim yalan dicek evrim bilimcisi arıyosun sen yeterki senin tartıstıklarından ikna olsun olmayana ver kalayı eahueuauhea yemin ediyorum daha korkuncsun harun yahya gibilerden en azından onların kafası calısıyo kazanamayacagı tartısmaya girmiyo sen giriyosun begenmeyince aglayıp kacıyosun sacma sapan bi tartısma ahlakın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ben seninle bir şey tartışmıyorum ki kendince tribe girmişin. sen musluman degilim dedin zaten artık rahat ol hepsi geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 aha bak sufiyide beğenmemiş sufi sende tartısma SENDE MUSLUMAN DEILSIN! NO SOUP FOR YOU! http://www.youtube.com/watch?v=svSGKJFSl-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abicim benim bi tribim yok senin var sen beğenmiyosun insanları diyorums ana http://www.reddit.com/r/atheism/ tam senlik yer muslumanlar ne salak ehehe hristiyanlar ne salak ehehe le atheism le lol diye meme yap at mudur sinirisn heyecanın geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 google çökse islamiyetin şartlarını bilemezsin abi neyin derdindesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar