Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Dynun said: çocuktan sonra en çok dayak yiyen şey köpek abi. comfort zone'unuzdan azcık çıkın da bakın zaten. şu videoda vurduğu 2 tokat ne ki yani, sokaklarda taşlıyorlar hayvanları hala Ha bu olay çok normal, birileri yapıyor diye de herkes yapmalı yani? Comfort Zone'umuzdan çıkacakmışız... Kolay gelsin bu aptalca bakış açısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 dynun anama küfretmişti görsem sokakta dövücem ben de temizinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Warhero said: Dynun said: çocuktan sonra en çok dayak yiyen şey köpek abi. comfort zone'unuzdan azcık çıkın da bakın zaten. şu videoda vurduğu 2 tokat ne ki yani, sokaklarda taşlıyorlar hayvanları hala Ha bu olay çok normal, birileri yapıyor diye de herkes yapmalı yani? Comfort Zone'umuzdan çıkacakmışız... Kolay gelsin bu aptalca bakış açısı. be anlayışı kıt normal mi karşıla dedim. şuna şok olup sinirden kuduran insan varsa, dünyayı toz pembe yaşıyor demektir. normal karşılama, ama bu hayvan dövmenin çoğu adam için gündelik bi olay olduğunu değiştirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 goldbären said: dynun anama küfretmişti görsem sokakta dövücem ben de temizinden götünü kaldırabilirsen beklerim abi , öbür yanağımı da ben dönerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hem suçlu hem güçlü...,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 öyle utanmaz bir adamım kusuruma bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Hemde kasli.... Seviselimmi kanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar