Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaslar biliyorum her class in kendi ozellikleri var ve oyle en iyi class diye bi olay yok. Ama kendi deneyimlerinizden yola cikarak SIZCE 1v1 de en avantajli class hangisidir yazabilir misiniz Genelde wow forumlarinda priest ve shaman on plana cikmis pvp tartismalarinda. Onun disinda Rogue eger size surpriz yaparsa cok iyi diyolar ve Paladin oldurulmesi en zor class olarak gozukuyor. Siz neler dusunuyosunuz, kendi pvp deneyimlerinizle anlatabilirseniz guzel bi topic olur diye dusundum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Shadow Priest..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 nedenleriyle birlikte yazabilirseniz daha aydinlatici olur, tartismaya olarak saglar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Daha bunun için oyun biraz yeni bence, millet kafa göz yarılsın yada yarsın sonra fikirler oluşmaya başlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben paladin oynadım Paladinin özelliği öldürülememesi yani paladini normal hpsinin 6 katı gibi düşünmek lazım başlangıç daki hpsi , 3 kere immunity büyüsü atıp kendini full healleme yani 3X hp , stun etme ve kendini healleme1xhp en son olarakda lay on hans1xHP atarak kendini healleme. Ama dezavantajı ne dersen palanın özel bir vuruşu yok yüksek zarar veren fakat pek çok güç artıran sela ve aurası var . birde sealleri sona erdiren judgement diye bir şey bu eksta bir attack saglıyor ve rakibine bir nevi curse yapıyor holy zararından fazla zarar almasını sağlıyor vs . Protection Artı kalkan kullanma yetnekleri falan aşırı gelişmiş yani bir paladini tank olacak şekilde yetiştirirsen oyundaki en mükemmel tankı elde edersin diğerleri düşerken sen şavaşırsın zaten allience vs Hordeda PAladin Allianceın KAlesi olarak görülür . Toplu savaşlarda önce paladin gider. DAha ötesi aggro toplamada sorunun olmaz bir başka seal olan fury alacagın aggroyu 1.5 kat arttırır. Holy Bu ağaçtan gidersen heal yetneklerin ve immunity büyülerinin cooldownı azalır ve iyileştirdiğin oran çok artar. Bunun dışında her vuruşta stun etme şansı yaratan seal için upgrade alırsın bu da karşında hangi sınıf olursa olsun hiçbirşey yapamamasını sağlar her 2 vuruşundan biri stun ediyor upgrade ettginde bu yeteneği . artı bu agacın sonunda palanın tek menzilli saldırısı var 200 civarı zarar veren bir holy bolt atıyosun tüm paladinlerin kaçan düşman problemidir çünkü miller sprint ghost from falan atıp kaçtığından senin onları yakalaycak birşeyin yoktur ama bu holybolt onlar kaçarken işlerini bitirmeni sağlayabilir . Retribution Bu benim agacım bu agaçta saldırı sealleri ve silah zararını arttıran yetenekler var . Seal of command silahla verdiğin zararın aynısını holy zararı olarakda verme şansı yaratıyor. Critical yapma şansın artıyor çift elli slahlarla verdiğin zarar artıyor en önemlisi bu agacın sonunda en güçlü buff var tüm statları %10 artıran blessing of kings . Bu agaçtan giden paladinler hem sağlam hemde oldukça sıkı zarar veren savaşçılar haline geliyor ama tabi hiçbir zaman bir protectiondaki shield yetenekli paladinle kimse dayanıklılık söz konusu oldugunda başa çıkamıyor . Paladine genel anlamda bakacak olursak pek çok hoş özelliği var mesela seal of freedom 10snye sürüyor ve instant yani anında yapılıyor ve sizi tüm ağ ,donmai yavaşlatma etkilerinden kurtarıyor . Yani bir paladin ne yavaşlatılabilir nede durdurulabilir bunla beraber koşma hızına bir buff almıyor yani koşma hızı artan karakterleri(rouge,shaman) yakalayamaz ama hapsedilemezde . Benim palayı seçme nedenimse şu , çok popüler bir sınıf olması yani grup canlısı bir class .Herkes gel bizle parti yap diyor çünkü bir partiye girdiğimde direk casterların mana regenerasyonnu arttıran blessing yapıyorum onlara mutlu oluyorlar savaşçılara saldırır gücünü arttıran buff yapıyorum sonra devotion auram casterlara 300 civarı armor veriyor bu onların zırhlarından gelenin 2 katı nerdeyse sıkıştıklarında heal atıyorum bir yandan tanklık yapıyorum . Ama beni en çok cezbeden 3 paladin dolaştığımız zamanlar olmuştur 3 paladin 3 aura 3 buff sıkıştıgımızda 3 muz birden heal atıyoruz. hiç downtime süresi olmadan durdurulamaz bir şekilde mob kesmiştik ve mükemmel bir histi karşımızda hiçbirşey duramıyordu. Hayalim 5 paladin olarak dolaşmak şimdi ,farklı alanlarda uzmanlaşmış üstümüzde paladan gelen tüm bufflarla ezici bir güç dalgası şeklinde ilerlemek . Diğer classlarıda oynadım biraz onlarla ilgilide yazarım ama zaten ben warcraftda hep paladin için humanı seçerdim , yani paladinlik benim için rp olarak da büyük keyif veren bir meslek , o yüzden diğer sınıfları çok tuttugum söylenemez :D . [Bu mesaj Dunedain tarafından 29 Kasım 2004 10:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Müthiş bir yazı olmuş paladin olasım geldi vallahi.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Genel olarak teke tek durumlarında kalınmayacağı için grup organizaysonları önem kazanıyor.. 1 tanker paladin mutlaka her grupta şart. Bir de priest.. druidde son derece avantajlı.. Ama tek takılmak için rogue yine en iyisi... Size bağlı bi durum ve de item ve levelınıza. Bariz bir dengesizlik yok yani. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bence Solo içinde paladin daha iyi bir seçim :D . Netice itibariyle kendinden 2 seviye büyük 2 3 düşmanla aynı anda başa çıkabilen çok fazla class yok benim gördüğüm . Tabi bu Rougea göre yoksa en rahat solo sınıfı tartışmasız hunter ve warlocktur . PEtler saldırsın sen arkadan yolla büyüleri okları, kurşunları :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Tek takilmaktan kastiniz, solo levelling ise hunter'dan babasi yok o durumda..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 eheh yanlız rouge yazıyorum devamlı kusura bakmayın arkadaşlar onu siz kafanızda rogue olrak düzeltin :D . Malum makyaj malzemelerinden sınıf daha çıkmadı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben warlock oynuyorum, arkadasımla ( warrior ) surekli duo yapar vaziyetteyiz ve gayet memnunuz, warlock ta warrior da cok iyi bence pvp de. Yanlız fear buyusune nerf lazım, spam edilebiliyo cok sacma.[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Sianure lvl 2x Orc Warlock - Warsong - [Bu mesaj Saint tarafından 29 Kasım 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=98998 buraya yazmıştım ama daha sonra yeni bi başlıkta açarsam daha yararlı olacağını düşündüm. Warlocklar ile ilgili herşey [Bu mesaj sQu tarafından 29 Kasım 2004 11:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Eline saglık[signature][hline]Midgard / Galahad Albion / Kay Mordred Sianure lvl 2x Orc Warlock - Warsong - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bu tarz savaşlarda hiçbir zaman pete saldırmayacaksın direk castera . Ve casterlar içinde bir meleeyi en çok zorlayacak yetenek Fear. Amaçsızca ortada dolaşırken adam healingini çiyor sonra fear bitiyor sen bir kez daha melee rangee girmeye çalışıyorsun oldukça zorluyor yani . Ama her caster sınıfı gibi armor ve canı az yani yanına gelebilirseniz( işin zor tarafı) anında stun seal of command hemen ardından judgement (bir stun daha yani) ve adamınız yerde zaten onlardan sonra yerde değilse başınız belada demektir . . PS: warrior sınıfı pvpde kesinlikle en rezil sınıf kendimden 5 level yukardaki warrioru aldım ben daha lvl15ken adam gibi yeteneklerim yokken . Yani her iki sınıfta iyi demeden önce bir daha gözden geçir derim ben , ciddi bir yetenek değişikliğine ihtiyacçları var şu an warriorların . Benim istisnasız gördüğüm herkes warriorları kesiyor hemde istisnasız yani kendi charınıda warriora göre olan savaşına göre değil bir rougea shamana prieste paladine karşı ne yapabildiğine bakarak sına . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Dunedain, 29 Kasım 2004 11:46 tarihinde demiş ki: eheh yanlız rouge yazıyorum devamlı kusura bakmayın arkadaşlar onu siz kafanızda rogue olrak düzeltin :D . Malum makyaj malzemelerinden sınıf daha çıkmadı . yahu evet nedir bu... her gordugum adam -AAA elemana bak RUUJ oynuyor diyo ve kalkip dovesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 us open betada level 11 priest oynamıştım. girdiğim grubun gücünü katlaya katlaya arttırıyordum özellikle başka heal yapan biri yoksa. ama solo oynanmıyodu valla. kendi level'ımdaki yaratıkları zar zor alıyordum. kendime heal yapa yapa melee'de öldürebiliyordum gerçi, ama o da çok uzun sürüyordu. belki ilerde değişir gerçi, özellikle shadow dalında. ama zaten solo oynamayı sevmediğim için ana karakterim priest. hem ben mutlu oluyorum hem grup mutlu oluyor. her an azalan health'leri gözlemek, buff yapmak, her an bir yaratığın size saldırmasının riski ile her an tetiktesiniz ve sıkılmıyorsunuz. oyunda az priest olduğunu ve en çok rağmen gören class'lardan olduğunu da düşününün bir de. pvp konusunda yorum yapamıyorum ne yazik ki. ama shadow prieste iyi diyorlar.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Shadow priest iyiden öte bence bundan 2 patch önce ilah gibi birşeydi sonra nerflediler gücü azaldı biraz ama hala pvp de en iyi classlardan biri verdiği zarar mageden dahada yükselebiliyor tek bir hedefe ,artı kendini çok güzel iyileştirebiliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben OB deki deneyimlerime göre Druid diyeceğim.Özellikle form değiştirerek tanklaşması ve tekrar normale dönerek priestimsi bir varlık olması çok iyi.Hatta ve hatta evet evet bence en iyi PvP classı Druid kullanabildikten sonra..[signature][hline]İmza buysa Kral benem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 openda benimde bi level13 priestim vardı solo biraz kası oluyo ilerledikce ama party yapıoyosan gayet zevkli olur pek pvp deneyimim yok priestte ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kullanabıldıkten sonra butun classlar güzel :)[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bence rogue epey hızlılar ve gorunmez olup admaların arkasına sızmakta cok eglenceli oluyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 heh kolaydı sanki adamların arkasına sızmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oda oyuna ayrı bir zevk katıyo[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Tabi hersey movielerdekı gibi toz pembe değil :D senden yuksek lvl oyunculara ole rahat arkaya gecıp 3 puan alamıyorsun :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bende lvl 26 shaman oynadim.pvp de en rahat oldugum mage ler oldu.neredeyse full hp ile ayni lvl mageleri aliyordum.hunter,warlock,warrior,druid lere de zorlanmadim pek.en cok zorlandiklarim rogue lar oldu.daha sora lvl 25+ shadow priestler oldukca zorlu.paladinlerle bir kac kez raid de karsilastim ama tam bir fikrim yok sadece kacan birini arkadan frost shock cekip indirmistim.shaman icin pvp de oldukca iyi bir class diyebilirim.oynanisi skill istiyor biraz.cok cesitli teknik ve taktikler kullanilabilir.her class a karsi bir taktik gelistirmek mümkün.karsisindakini sinir eden bi oyun tarzi oldgunu sölemeliyim.duello larda dier shamanlara karsi oldukca zorlanmis ve sinir olmustum.özellikle earth bind totemine dikkat diyorum.iyi kullanildiginda cok stratejik bir silahtir :).lvl 30 da alinan wind sinifi totem ve silah buff ina ise dicek yok.oyundaki en uber olay.%20 sansla 7 atak yapiyor ayni anda(sanirim oyunda bir bug var 3 atak yapmasi gerekior rank1 de) bu da baslarda 300-400 damage arasi demek oluyor.ben o seviyeye ulasamama ragmen lvl 30 bir shamanla yaptigim duello esnasinda bunu bizzat gördüm.bi anda öldügümü hatirliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar