Ninfa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Arkadaşlar selamlar, çok iyi ağırlamak istediğim yakın bir arkadaşım istanbul'a gelicek 11 günlüğüne yurtdışından. Klasik yerlere ben zaten götüreceğim, sizden istediğim; manzarasını beğendiğiniz bir yer olabilir, güzel, kaliteli bir gece klübü olabilir, değişik bir şov olabilir, bir muhite has herhangi bir mekan olabilir, herşeyiyle tam güzel bir fasıl programı olabilir, türk mutfağında aşmış bir restaurant olabilir, ya da sadece gidip gerçekten bir sebepten aklınızda kalan bir yer de olabilir. eğer paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 aynı konuda 3600 tane başlık var oralardan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 manzarasını beğendiğiniz bir yer olabilir, sapphire tower levent güzel, kaliteli bir gece klübü olabilir, şanzalize kafe gop değişik bir şov olabilir, göktürk sitesi kemerburgaz bir muhite has herhangi bir mekan olabilir, gülbağ son durak african call center. herşeyiyle tam güzel bir fasıl programı olabilir, kuruçeşme türk mutfağında aşmış bir restaurant olabilir, burgerking taksim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Dogatepe cafe Lebiderya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Galatasaray lisesinin dibinden 200 metre aşağıda Limonlu bahçe var. Oraya götürüyorum ben yabancı arkadaşlarımı çok beğeniyorlar. Biraz tuzlu ama çok hoş bir mekan, zaten tripadvisor listesinde de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cahide'ye gidebilirsiniz ama 2 kişi olmaz, daha kalabalık bir grup toplayabiliyorsan git. Zaten aklındadır ama hamama gidin, mümkünse cağaloğlu hamamına. Yemek olarak da ocakbaşını atlama, kurtuluş adana ocakbaşını tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Sultanahmet civarındayken Süleymaniye Külliyesi'nde Darüzziyafe'yi tavsiye edebilirim. Osmanlı saray mutfağı ve ambiyansı da turistlerin seveceği düzeyde. Hemen yanında Lale Bahçesi'ni de önermek isterdim ama son gittiğimde iyice garip bir hale bürünmüştü. Kahve içmek için bile uğramayın derim, bunun için biliyorsundur ama Caferağa Medresesi turist arkadaşlarımın çok beğendiği bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar