SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kuyumcular pnömatik bi kalem var onunla yazıyolar galiba. Darbe vurup nokta nokta iz yapıyor.
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Pıçaan üstüne rüne yazdırıp magical diye millete iteleyecen di mi çakkal ?
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 en iyisi "what are you gonna do, stab me?" yazdırmak
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Masakari said: Pıçaan üstüne rüne yazdırıp magical diye millete iteleyecen di mi çakkal ?Bu da iyi fikirmis :) aslinda ben sey dusunmustum, Japonlarin kiliclarina yazdigi gibi, bicaga kisilik katacak birsey, yada belki de bir Excalibur, Sting gibi bir isim? Kim bilir :P
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 SeaGle said: Kuyumcular pnömatik bi kalem var onunla yazıyolar galiba. Darbe vurup nokta nokta iz yapıyor. yok abi o eskidendi. üstelik o makinayı kullanan kuyumcular güzel güzel altın tozundan da para kazanıyordu :) ama işte artık öyle değil, direkt lazer makinasına veriyoruz. vektör programdan baskı alır gibi mateyale basıyoruz.
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mert reklamda yazdirdim, 10 dk falan surdu, tam istedigim gibi yaptilar, memnun kaldim :)
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Rasmon said: hacı radom var benim büyükbabalardan yadigâr para eder mi ki. bi de rolexim vardı babadan kalma ama onun da içi oksitlenmiş sandıkta durmaktan saf altın değilmiş demek ki ama 3-4k paraya satmıştım 7-8 sene evvel. forum standartlarının üstündeyim helal kardeşim
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Norak said: en iyisi "what are you gonna do, stab me?" yazdırmak "if you can read this, you are too close" yazdırırdım ben.
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yazı yazdırıyorsanız saplayacaksınız aga...
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence bıçak vs ile acid etching ile yazdırıp, boyucaksın az, daha derin oluyor.
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 evde yapabilirsin ayrıca acid etching, laser yapamazsın. önce mum gibi bişeye batırıp, bişeyin ucu ile asitin yakıcağı yerleri temizliyorsun, sora asitle ıslatıyorsun içeri giriyor.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Theridone said: aynen abi ben de 10 liraya yapıyorum. valla 1 liraya yapan adamın ya makinası 20k TL lik makina'dır ya da sürümden kazanmaya çalışıyordur bilmiyorum (: izmir'deyim bu arada ha tabiki, ben bu aralar 1000 adet civarı ıvır zıvıra kazıtıyorum. o yuüzden adet dediydim
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cempostaci said: kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :) pahali saati olan yok forumda pek :) Cem bende Tag Monaco serisi var günlük hayatta kullandıgım.Bi de panerai luminor var.Sende güzel saatler varsa takaslayalım mı?
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ilk saatim tagdi duruyor hala iyi paraya almistim sonra degerli eski saatleri tutuyorum elimde rolexleride takas etmem zaten en ucuzuna 7bin dolar verdim :)
Öne çıkan mesajlar