SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Kuyumcular pnömatik bi kalem var onunla yazıyolar galiba. Darbe vurup nokta nokta iz yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Pıçaan üstüne rüne yazdırıp magical diye millete iteleyecen di mi çakkal ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 en iyisi "what are you gonna do, stab me?" yazdırmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Masakari said: Pıçaan üstüne rüne yazdırıp magical diye millete iteleyecen di mi çakkal ?Bu da iyi fikirmis :) aslinda ben sey dusunmustum, Japonlarin kiliclarina yazdigi gibi, bicaga kisilik katacak birsey, yada belki de bir Excalibur, Sting gibi bir isim? Kim bilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 SeaGle said: Kuyumcular pnömatik bi kalem var onunla yazıyolar galiba. Darbe vurup nokta nokta iz yapıyor. yok abi o eskidendi. üstelik o makinayı kullanan kuyumcular güzel güzel altın tozundan da para kazanıyordu :) ama işte artık öyle değil, direkt lazer makinasına veriyoruz. vektör programdan baskı alır gibi mateyale basıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mert reklamda yazdirdim, 10 dk falan surdu, tam istedigim gibi yaptilar, memnun kaldim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 caps ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Rasmon said: hacı radom var benim büyükbabalardan yadigâr para eder mi ki. bi de rolexim vardı babadan kalma ama onun da içi oksitlenmiş sandıkta durmaktan saf altın değilmiş demek ki ama 3-4k paraya satmıştım 7-8 sene evvel. forum standartlarının üstündeyim helal kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Norak said: en iyisi "what are you gonna do, stab me?" yazdırmak "if you can read this, you are too close" yazdırırdım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yazı yazdırıyorsanız saplayacaksınız aga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 bence bıçak vs ile acid etching ile yazdırıp, boyucaksın az, daha derin oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 götünü keserim yazdırıcan ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 evde yapabilirsin ayrıca acid etching, laser yapamazsın. önce mum gibi bişeye batırıp, bişeyin ucu ile asitin yakıcağı yerleri temizliyorsun, sora asitle ıslatıyorsun içeri giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Theridone said: aynen abi ben de 10 liraya yapıyorum. valla 1 liraya yapan adamın ya makinası 20k TL lik makina'dır ya da sürümden kazanmaya çalışıyordur bilmiyorum (: izmir'deyim bu arada ha tabiki, ben bu aralar 1000 adet civarı ıvır zıvıra kazıtıyorum. o yuüzden adet dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 cempostaci said: kol saatine yazdiranlarin genelde saatleri pahali oldugundan, ozel hediye olarak yapiliyor o yazi :) pahali saati olan yok forumda pek :) Cem bende Tag Monaco serisi var günlük hayatta kullandıgım.Bi de panerai luminor var.Sende güzel saatler varsa takaslayalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ilk saatim tagdi duruyor hala iyi paraya almistim sonra degerli eski saatleri tutuyorum elimde rolexleride takas etmem zaten en ucuzuna 7bin dolar verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 om ile atarim yarin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 eyw (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar