Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Diğer shardların özentisi olmayan kendi yeni fikirleri olan shard varsa world builder olabilirim scriptingden de anlarım az biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arabacikazim Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 tam aradigim adamsin....world builder lazım yanlız ne yalan soliim ben scriptleri bastan yazmyaa usendigim icin alinti var...ama cogu icerigini degistiriyorum... hemen simdi ise baslarsak bitek spawn koyalım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bana world builder olabilirsin shard guzel yanlız cok fazla urasamadıım icin bronxun yayınladığı scriptlerden yardım aldım ama bana spawn koysan yeter sonra seni admin olarak aktif calistirirm[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 ben ole başkalarının scpleriniz istemiom olcak sa herşey 0 dan olsun yoksa bu server biz yaptık diyemeyiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 sadece gumplarin buttonlarini ve parablow-heal'ı aldım o kadarda buyutulmeyecek bisi...souncta paticik/scripts bolumunden almam yine aynı olur istersen sphere'yi bastan yaziim yani....ben kısıtlı bilg kullanabilen biriyim....istersen gel ama sunu bilki edit karsıtı biriyim *gozleri yasarir* kendi serverında skill kasan ilk adamım "belkide" :D[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 açabilirsen aç serverı bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 sen bilirsin....[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necroshine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 sen yannış annadın aç da bi girelim demek istedim heueh ip fln ver yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 keske tartismasaydik...surem bitti...su runuo islerine basliyorummm....artik runuo serverı acarsam :d SONRA SANA veririm ip fln icq=200962704[hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Sen Staff oLmak istiyorsun herhaLde... sana i_staff_black diyorum[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe Add Him My Icq List dIkLama SakIn Kötü oLur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 joe bakıyorum sende baggio laastın ahahah[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ya Siz Ne Adamsınız Spawn Koymayı Bilmiyomusunuz Eğer Size Spawn Yerleştircek biri lazımsa irtibat halinde kalalım mail felan atın ıcq şimdilik kablonet düzelene kadar off[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 "Usendiginim icin, ugrasamadigim icin, kil, tuy" ehe komiksiniz valla, ugrassaniz yazacaksiniz sanki ayni scriptleri, dobra dobra 'Ben aldim unzip ettim Nebula scplerini, isimlerini de editliyorum caktirmayacam' desenize suna?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Bana gerçekten bir world builder lazım world spawner değil. Coğrafyasından ormanlarına kadar içindekileri yaratmalısın. Ben uğraşmak zorunda kalırsam çok fazla zaman kaybediyor olacağım. Yeni fikirlerimiz var zaten, e-q-u-a.com'daki dokümanlar forumunu okuman yeterli. Tek sorunumuz ekonomi. İlgilenirsen ICQ'dan beklerim.[hline][Aradığınız kişiye ulaşılamıyor.] [Equa Oyun Sunucusu Kurucusu] [www.e-q-u-a.com] [ICQ]107493893 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 +1[hline]I am : ߣøøµ£€€§ Icq Uin : 162015742 | W€b : Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: PawligeR, 17 May 2003 20:56 tarihinde demiş ki: joe bakıyorum sende baggio laastın ahahah[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat Onu örnek aLIyom ne yapam...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Baggio, 31 May 2003 08:15 tarihinde demiş ki: "Usendiginim icin, ugrasamadigim icin, kil, tuy" ehe komiksiniz valla, ugrassaniz yazacaksiniz sanki ayni scriptleri, dobra dobra 'Ben aldim unzip ettim Nebula scplerini, isimlerini de editliyorum caktirmayacam' desenize suna?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Evet Cidden Ole Ugrassanız yapacaksınız sanki belki ben ugrassam yazarımda :) sizi bilmem Baggio : +1[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 [b]Istiaron Developer Arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Ozaman Sendeil bunu Ayarlayan Kısmen Server kurucusu Olmazmı SEndeki Mantık Yalnış[hline] Icq=349844412 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar