Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere Staff Problem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim serverda böyle birşey olmuyordu ama ben fixlemediğim için bilemiyorum. Engellenebildiğini bilmeniz için söyledim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki:
şopar sensin lan ben tinerciyim

Ra

[Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
her save geldiğinde invis yaz olsun bitsin.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
çıkacak yeni versionlarda on=@save triggerı eklendiğinde altına bir tane if koyarak kolay bir hale getiririz diye düşünüyorum. aynı problemi bende sadece plevel 2 kullanıcılarda yaşıyorum. aslında hoşuma gidiyor bu bug. yeni katılan arkadaşların biraz daha dikkat vermelerini sağlıyor online iken..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 29 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
her save geldiğinde invis yaz olsun bitsin.

adam noktayı koymuş...doğru söze ne hacet...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 29 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
çıkacak yeni versionlarda on=@save triggerı eklendiğinde altına bir tane if koyarak kolay bir hale getiririz diye düşünüyorum. aynı problemi bende sadece plevel 2 kullanıcılarda yaşıyorum. aslında hoşuma gidiyor bu bug. yeni katılan arkadaşların biraz daha dikkat vermelerini sağlıyor online iken..

Tesekkurler fakat denendı hala bı cozum bulamıyoruz..
Mesaj tarihi:
Belki Bu Konuyla Alakasız Ama Ben Ultimayailk nebulada başladım vwe nebulanın owerı silencer kaç yaşında ve gerçek adı ne çok meraketmişimdir.Acaba Söyliyebilirmsniz?

[Bu mesaj Papaz tarafından 30 Kasım 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...