Clubeer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Savelerden sonra staff memberların hidelıgı gıdıyo...?
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 greyworld'den bu yana var bu sorun, GM altı için.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bizim serverda böyle birşey olmuyordu ama ben fixlemediğim için bilemiyorum. Engellenebildiğini bilmeniz için söyledim.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 her save geldiğinde invis yaz olsun bitsin.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Doruk olayı çözdü tebrikler ;) ben ilk defa duyuyorum desem yeridir. hiç karşılaşmadım.[signature][hline]deviL|may|Cry
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 çıkacak yeni versionlarda on=@save triggerı eklendiğinde altına bir tane if koyarak kolay bir hale getiririz diye düşünüyorum. aynı problemi bende sadece plevel 2 kullanıcılarda yaşıyorum. aslında hoşuma gidiyor bu bug. yeni katılan arkadaşların biraz daha dikkat vermelerini sağlıyor online iken..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 savede çalışan bir fonksiyon var, onu da kullanabilirsiniz.[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Alemin En İyi Takvimi
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: -DoruK-, 29 Kasım 2004 17:09 tarihinde demiş ki: her save geldiğinde invis yaz olsun bitsin. adam noktayı koymuş...doğru söze ne hacet...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Clubeer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: thelegbra, 29 Kasım 2004 22:18 tarihinde demiş ki: çıkacak yeni versionlarda on=@save triggerı eklendiğinde altına bir tane if koyarak kolay bir hale getiririz diye düşünüyorum. aynı problemi bende sadece plevel 2 kullanıcılarda yaşıyorum. aslında hoşuma gidiyor bu bug. yeni katılan arkadaşların biraz daha dikkat vermelerini sağlıyor online iken.. Tesekkurler fakat denendı hala bı cozum bulamıyoruz..
Papaz Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Belki Bu Konuyla Alakasız Ama Ben Ultimayailk nebulada başladım vwe nebulanın owerı silencer kaç yaşında ve gerçek adı ne çok meraketmişimdir.Acaba Söyliyebilirmsniz? [Bu mesaj Papaz tarafından 30 Kasım 2004 20:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Neron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 evet oluo.hatta playerları speed die izlerken save gelip gectikden sonra oluodu sap gibi kalıosun :P[signature][hline]Burası Kurtlar Vadisi Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. Tabutuna sarılacak bayragı olmayan Vatansız... UOGame.Net Exile UO Player
Öne çıkan mesajlar