Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 laktoz dokunuyor diye soya sütü alayım hayvansal kaynaklar yok laktoz yok tüm laktoz intoleransı olan insanlar soya sütü içiyor dedim. alpro kalsiyumlu soya sütü aldım almaz olaydım. bildiğin safülye suyu bu sütle alakası yok. Bardağa döktüm sarımtırak beyaz bir rengi var. Mısır gevreğiyle birlikte tüketeyim dedim yine olmadı iğrenç bir tadı var. Üstelik soya dünyanın en ucuz bitkisi olmasına rağmen 1 litrelik sütü, 1 litrelik inek sütünden 5 kat daha pahalı.. Tadını merak eden ya da denemek isteyenler uzak dursun.
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 İştahınız açılsın http://4.bp.blogspot.com/-mDSywQcJIDg/UKKXMZ-dxXI/AAAAAAAAAbo/i9NQS5cfUwk/s1600/20121023_123631.jpg
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi ahah yıllardır bimden mikrostan ordan burdan alınan dandik mantıların içindeki uyuz iğrenç şey asd
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Yıllarca DÜNYA para döktüm soya sütüne. Genelde bulduğum yerde raftaki TÜM sütleri alıp geliyordum. Her seferinde de farklı fiyat 5 lira 10 lira arası bi fiyatı oluyor. Bi yandan da minnettarım o icada. Oğlumda süt alerjisi vardı ve soya sütünden önce süt alerjili bebeklerde sıklıkla gelişim bozukluğu olabiliyordu. Maşallah tüm yaşıtları gibi gelişti Kuzey. İthal edene saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
ahmetalttan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bunun içindeki soya orani %6, geri kalanı tuz, seker ve suymuş. içinde süt yok yani.
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ben Alpro'dan başka bir marka yok diye biliyorum. Hiç süt tadı yok ki bilindik fasülye suyu siz hangisini tercih ediyorsunuz çikolatalı olanları falan mı? Hangi durumda daha içilebilir olur? Bu arada fazla tüketimi zararlı, içeriğindeki riboflavin yüzünden östrojen hormonu salgılıyor. Günde 1.5 lira içen birinin şöyle bir sıkıntısı olmuş. 1 yılda günde 1.5 litre süt içmekle böyle olunuyorsa az ama sık tüketiminde de uzun yıllar sonra olumsuz etkisi görülebilir.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 badem sütü de var bulabilirsen onu dene yada kendin de yapabilirsin, soya fazla kullanımda natural estrogen booster görevi görebiliyor
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 aşırı soya sütü tüketen bir adamın hormon dengesinin bozulup, östrojen seviyesinin arttığıyla ilgili bir haber vardı o geldi aklıma aman dikkat :D
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://en.wikipedia.org/wiki/Almond_milk
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ortaçağda süt yerine almond milk abanıyorlardı galiba, bozulmuyo diye.
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Alpro soya en bulunabilineni. Bir de prinç sütü diye bişey var tadı daha güzel ve daha pahalı. Ama ondan pek vermedik alışmasın diye çocuk.
Litminov Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Peki laktozsuz süt de aynı işi görür mü acaba? Normalde süt içince o gün bana zehir oluyor resmen laktozsuz süt içsem en ufak bir zararı bile olur mu? Şişkinlik, gaz, kabızlık vs?
Öne çıkan mesajlar