Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soya sütü zımbırtısı


Litminov

Öne çıkan mesajlar

laktoz dokunuyor diye soya sütü alayım hayvansal kaynaklar yok laktoz yok tüm laktoz intoleransı olan insanlar soya sütü içiyor dedim. alpro kalsiyumlu soya sütü aldım almaz olaydım. bildiğin safülye suyu bu sütle alakası yok. Bardağa döktüm sarımtırak beyaz bir rengi var. Mısır gevreğiyle birlikte tüketeyim dedim yine olmadı iğrenç bir tadı var. Üstelik soya dünyanın en ucuz bitkisi olmasına rağmen 1 litrelik sütü, 1 litrelik inek sütünden 5 kat daha pahalı.. Tadını merak eden ya da denemek isteyenler uzak dursun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllarca DÜNYA para döktüm soya sütüne. Genelde bulduğum yerde raftaki TÜM sütleri alıp geliyordum. Her seferinde de farklı fiyat 5 lira 10 lira arası bi fiyatı oluyor.

Bi yandan da minnettarım o icada. Oğlumda süt alerjisi vardı ve soya sütünden önce süt alerjili bebeklerde sıklıkla gelişim bozukluğu olabiliyordu. Maşallah tüm yaşıtları gibi gelişti Kuzey.

İthal edene saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Alpro'dan başka bir marka yok diye biliyorum. Hiç süt tadı yok ki bilindik fasülye suyu siz hangisini tercih ediyorsunuz çikolatalı olanları falan mı? Hangi durumda daha içilebilir olur? Bu arada fazla tüketimi zararlı, içeriğindeki riboflavin yüzünden östrojen hormonu salgılıyor. Günde 1.5 lira içen birinin şöyle bir sıkıntısı olmuş. 1 yılda günde 1.5 litre süt içmekle böyle olunuyorsa az ama sık tüketiminde de uzun yıllar sonra olumsuz etkisi görülebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...