Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Başlığı okuyup, direk gelip sopayla belime belime vurmayın. teknolojiden uzak ama greğinden fazla parası olan yakın bir arkadaşımlaydım dün, bilgisayarındaki vidyoları iphoone a atamıyormuş, dedim ara kablo takılır atarım dosyayı (android telefon hesabı) işi bitiririm, pek öyle olmadı. sonra biraz internetten araştırdım, itunes kullanmak gerekiyormus, hadi itunes, apple hesabı falan uğraştım gene beceremedim bir kişi gelip 100mblik vidyo bilgisayardan iphone a söyle atılır diye açıklarsa çok memnun olucam. internetten bakıyorum, itunesun nasıl atacagına anlatan rehberlerden bir bok anlamadım, itunes dısındada kimi programlarlada atmak mümkünmüs ama sorun cıakbiliyormus falan, arkadaşada araştırır bulurum dedim ayıp olucak, yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Videoyu mp4 yapıp atıyorsun sanırım. Video convert programları var bilumum ortamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ya yok onu öğrendim vidoyuda mp4 yaptımda sevgili itunes inatla kabul etmedi ondan ben bir şeyleri eksik/yanlış yaptıgım kanısına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Söyle oluyor iTunes açınca telefonu bağlıyorsun ya. Telefonun menülerine gireceksin. Uygulamalar müzikler falan. Orada videolar bölümü var. Oraya sürükleyip bırakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 telefonu bagladıkdan sonra sag yukarda iphone a tıkla Özet te en altda ^^müzikleri ve video ları elle yönet^^ var ona tık at sonra Bu ıphone'da tuşuna tıkla sağda Fılmler var ona tıkla vıdeo yu sürükle bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar